Ammelie

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Ammelie

 • Rank
  Untuvikko
 1. Häiden aikaan molemmat 27v.
 2. Me vihjaistiin joulukorteissa, että syyskuun puoliväli kannattaa laittaa ylös. Varsinaiset kutsut lähetetään varmaankin jossain tässä keväällä, kunhan ne nyt saa ensin edes suunniteltua. Ehkä toukokuu tai kesäkuun alku? Vp. näillä näkymin heinä-elokuulle, jotta ehditään vielä tekemään tarjouspyyntöä linja-autokyydityksistä jne. Toki täytyy seurata tuota koronatilannetta, että täytyykö vp:tä kuitenkin siirtää edemmäksi, jos tartuntaluvut elävät kovasti vielä tuossa vaiheessa.
 3. Täälläkin kaivattaisiin kokemuksia Jyvässeudun palveluista. Haaveissa olisi teettää hääkampaus ja -meikki saman katon alla. Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia ja/tai suosiuksia?
 4. Näillä näkymin kutsut, pöytäohjelmat, pöytäkartan, paikkakortit ja pöytäkoristeet. Ehkä kiitoskortit voidaan sitten tilata
 5. 6kpl ledituikkuja. Suunnittelin ja askartelen pöytäkoristeita itse, joten idea piti testata . Homma todettiin toimivaksi joten tuikut avasivat pankin.
 6. Meillä syyskuussa 2021. Hääpaikka ja kirkko varattu, lähimmät sukulaiset ja kaverit tietää ja kaaso on. Mut kyllä hajottaa tämä kun ei oikein mitään pääse vielä tekemään. Ois niin ihana jo askarrella ja haalia kaikkia koristeita jne. Toisaalta taas järki sanoo et ei kannata (ja niin se ehkä onkin, en tiedä missä kaikkea sitä krääsää seuraavat puolitoista vuotta säilyttäisi). Turhauttaa vaan se, kun ei tiedä mihin tätä energiaa purkaisi.
 7. Meillä häät suunnitteilla syksylle 2021. Majakoski paikaksi harkinnassa, sieltä suosittelivat KatinCaa, Lounas & Leivos Butikia, Art Cateringia ja Jaana Sojakkaa. Onko kenelläkään näistä mitään kokemusta, häistä tai miksei muistakin juhlista? Oliko ruoka hyvää, riittikö, pelasiko palvelu, pitikö laskusta vääntää kättä? Myös hintataso kiinnostaisi. Butikilla ja Art Cateringilla oli valmismenuja hintoineen, mutta olisiko kenelläkään KatinCasta tai Sojakasta tietoa?