kirsmo

Rouva
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About kirsmo

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 04/29/80

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Etelä-Pohjanmaa
 1. Meidän häissä tarjottiin tällästä boolia: 0,5 litraa viru valge 40% 2 pulloa mansikka ofeliaa 0,75 litraa spritea 0,75 litraa vichyä Tietenki isompia satseja tehtiin kerralla... Mutta kovasti boolia kehuttiin ja prosenttejakin tuntui olevan tarpeeksi
 2. Mä suosittelen Nurmon Pitopullaa!! Aivan loistavaa palvelua ja sairaan hyvä ruoka ja hääkakkukin oli namia! Nurmon Pitopulla Paljetie 3 60550 Nurmo 06-4148066
 3. Meillä oli molempien vanhemmat ja me. Vanhemmat ennen meitä.
 4. Täällä kans yksi tuleva morsian... Sulho kotoisin Seinäjoelta ja minä itte Ilmajoelta (ja asutaan Nurmossa ;D). Vihkiminen Ilmajoen kirkossa. Pitäis kans tässä nyt löytää hyvä paikka missä laittaa kampaus ja meikki. Mukaani samalle reissulle tulee kaksi kaasoani... Mietittiin Kahden Kauppaa Seinäjoella, onko kellään kokemuksia siitä?
 5. Kun lisätilaa ei ole vaikka kuinka raivaa, ei vieraidenkaan kannata nähdä lahjan suhteen vaivaa! Makuja on monia, toiset käy yksiin ja aina voi varautua yllätyksiin! Keräämme myös pesämunaa sukan varteen, häämatkalle kun mielimme ennen paluuta arkeen. ****** Ja nyt tulee se pakollinen paha, lahjakäärö vai kylmä raha! Tässä vaiheessa kuuluu sanoa, että lahja ei ole tärkeä, mutta moni ei näe lahjattomana saapumisessa mitään järkeä. Lahjan suhteen ei ole aihetta huoleen, kaiva kuvetta ja laita se kuoreen! Jos tässä mentiin liian suorasti asiaan, voi sen paahtimenkin pakata sievään rasiaan! On elämä tasapuolisesti arkea ja juhlaa, ethän silti ansioitasi vuoksemme turhaan tuhlaa! On matka/remontti/oma koti suurin haaveemme, pakettilahjan sijaan ehkä haluat sijoittaa tulevaisuuteemme! Häiden jälkeen meillä on sitten aikaa yhdessä varttua, tehdä suunnitelmia ja antaa säästötilimme pesämunan karttua. ******* Tuossa muutama, jota voi mielensä mukaan muokata. Mekin ollaan hääpäivän koittaessa oltu yhdessä 8 vuotta ja saman katon alla asuttu 7 vuotta, niin tuota kaiken näköstä roinaa ja lasia ja astiaa on päässyt kertymään ihan riittämiin!!!
 6. Mies itse haluaa vihkisormuksen joten tottakai hän sen saa. Eli meille molemmille tulee vihkirinkulat, mä aion pitää sekä kihlaa että vihkiä sormessa, mies pelkkää vihkiä.
 7. Meidän juhlapaikka maksaa 460€ keskiviikko-maanantai, hintaan kuuluu astiat.
 8. Kirkko varattiin pari viikkoa sitten, juhlapaikkaa ei olla vielä löydetty ja mulla alkaa iskee paniikki, tai siis ollaan soiteltu aika moneen paikkaan ja ne on kyllä olleet vapaana, mutta ei sopivia meille, siis kooltaan.
 9. Meillä olis hakusessa juhlapaikka ilmajoki/seinäjoki alueelta. Vieraita tulossa vähän alle sata. Vihkiminen tapahtuu Ilmajoen kirkossa. Ehdotuksia otetaan vastaan!