Jump to content
Naimisiin.info

Annina

Aktiivijäsen
  • Viestit

    68
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Annina kaikki viestit

  1. Annina

    Sulhasten suusta

    Riippuen todellakin tilanteesta juttu on mielestäni hiukan erilainen. Meillä itsellämme ei tuollaista tilannetta tullut koska juhlapaikkaan mahtuu 150 eikä niin paljon edes kutsuttu. Joka tapauksessa mielestäni ei olisi kyse ykkös- ja kakkosluokan vieraista vaikka viime tingassa kutsuisikin jonkun toisen "tilalle"...riippuu tosin paljon siitä kutsutustakin että miten sen ottaa. Tiedän että esim. jotain työkavereita on kutsuttu juuri tuollaisessa tilanteessa. Ymmärtävät he sen itsekin etteivät he ole välttämättä niitä ensimmäisiä joita juhlaan kutsutaan - mutta saattavat silti olla ihmisiä jotka mieluusti tulisivat ja joiden mukanaolo olisi hääparillekin mukavaa.
  2. Annina

    Sulhasten suusta

    TArkoitan että ihan hyvin voisin ajatella noin esim. tilanteessa missä paikkaan mahtuu vaikka vain 80 henkilöä ja olisimme kutsuneet ne 80. Mukaan ei olisi mahtuneet kaikki jotka olisin halunnut...no jos sitten peruu väkeä niin siinähän olisi tilaisuus saada loputkin mukaan mahtumaan. Onko tämä nyt niin kauhean tyhmää?
  3. Annina

    Sulhasten suusta

    Minusta tuo kysymys ei ole ollenkaan hölmö...
  4. Hei te joilla on ollut orkidea hiuksissa: oliko teillq niitä muutenkin häissä eli nappasitteko vaan kukistanne yhden tai kaksi hiuksia varten...vai ostitteko juuri tuohon tarkoitukseen orkideaa ja käsiteltiinkö se jotenkin kukkakaupassa tms.? Eli kysymys on millainen sen kukan pitää olla että kampaaja sen saa kiinni hiuksiin? Miten se kiinnitetään?
  5. No tuollahan sitqä on vaikka meitin paikallisella "Stockalla'eli yhdessä. tavaratalossa Haagissa. Kaitsu: samoihin ohjeisiin kypsynyt...
  6. Äidilleni oli sanottu eilen yhdessä tamperelaisessa kukkakaupassa, että kotimaisia pioneja saisi heinäkuun lopussa. Minulle taas on kaikkialla sanottu ettei mitään pioneja siihen aikaan saisi... ja täällä on ihmisille sanottu vaikka mitä. Ketähän uskoa?
  7. Uskon että tykkäisin tuosta puvusta. Onhan se toki jossakin telineessä omituinen kun noi hihat on kiskottu noin oudosti ;D
  8. Kyllähän niitä VOI, mutta rehellisyyden nimissä, miten usein on tullut käytettyä..?
  9. Minä taas en ymmärrä ajattelua että jonkun verran kalliimpi sormus = prôystäilyä. Yhtä hyvin voisin sanoa että joku halvemman sormuksen ostanut (joka sanoo ettei haluaisikaan kalliimpaa) toimii kuin se kuuluisa kettua pihlajanmarjojen kanssa. Sekin muuten on vanha totuus että "kallis" ja "halpa" ovat suhteellisia käsitteitä.
  10. Annina

    Tanssinopettaja häihin

    Meillä on levyt ja suunnitelmissa on että tuo tanssiporukka tulee sillain "yllâtyksenä" paikalle ja gangsterimiehet "pakottavat" tiskijukan panemaan heidän oman levynsä...ja sitten tulee esitys.. tokihan charleston onnistuu missä hameessa vaan - kuknhan nostaa helmaa ;D
  11. Karaattipainosta ei voi suoraan päätellä kokoa. Se on hionnastakin riippuva. Esim; yhden karaatin timantti voi olla leveydeltää vaikka 5.98 mm tai 6.50 mm. sivuilla www.suokko.fi kohdassaTIMANTTITIETO on myös hyvin selostettu tuota. Ja vastaus kysymykseen: mulle tulee yksi kivi (0.23 ct), eikä se kivi kyllä ainakaan mikään suuren näköinen ole.
  12. Annina

    Gladiolus (kuvia)

    Ystäväni puutarhassa Tampreella ovat kukkineet yleensä juhannuksen nurkilla. riiippuu kuulemma paljon kesâstä ja keleistä.
  13. Dharma: ei tuo kysyjä kysy hintaa vaan "kuinka paljon sormuksesi timanteissa on karaatteja". Tosin jos puhutaan hinnasta niin olet oikeassa.
  14. Annina

    Tanssinopettaja häihin

    Meille ei tule tanssinopettajaa mutta meille tulee tanssiesitys...sellaista 20 -lukulaista meininkiä kunnon puvuilla...ja todella reipas musiikki, jonka toivomme innostavan porukan itse kokeilemaan onnistuuko charleston jne. ;D
  15. Onko ne vessat niin tärkeät....? No juu, itse olen ehdottomasti Musiikkiopiston kannalla jo tuon bussikuljetusjutun takia -(ja siksi, että meidân omat juhlat on musiikkiopistolla )
  16. No siis jos en haluaisi lapsia häihini niin sanoisin sen suoraan ilman mitään tekosyitä (kuten myöhäinen ajankohta....) Eshterin lause on selkeä eikä selittele.
  17. Ei tämä halu tietää "kuka kukin on" ole ollenkaan pelkästään niin päin että suomalaiset palavat halusta tietää keitä ranskalaisvieraat ovat. Sieltä puolen tulee koko ajan meilejä joissa sukulaiset kirjoittavat että on ihanaa "päästä vihdoin tutustumaan Anninan sukuun". Voisihan sitä sitten niinkin ajatella että eivät suomalaisvieraat tule sen enempää ohjelmanumeroksi juhlaan vaikka miehen suku haluaakin nähdä "ihan oikeita suomalaisia"... Minä olen heille melkein kaikille ensimmäinen ja ainut suomalainen tähän asti. Niin, eihän hääparin velvollisuus toki ole ollenkaan tämä esittely. Me vaan haluamme tehdä monia asioita ihan vain sen takia että vieraillamme olisi kiva olla. Saa nyt sitten nähdä mitä tämän esittelyasian kanssa teemme.
  18. MINUSTA ei ole mitään tarvetta siihen että kaikki tutustuisivat kaikkiin. Siitä ei ole kysymys. Minulta on vain useampikin henkilö kysynyt että "olisi kiva tietää kuka on kuka" miehen puolelta. Eivät ole koskaan nähneet muita sukulaisia kuin sulhasen vanhemmat (eikä heitäkään moni). Yhtä kaikki...taitaa olla täysin mahdoton tehtävä "esitellä" kaikki saati että kukaan muistaisi kuka kukin on! IstumajÄrjestys tulee olemaan vain pöytäkohtainen eli sen taki ei voi tehdä kuten Siveri ehdotti (vaikka se muuten oli hyvä idea).
  19. Riippuu vähän tilanteesta ja vieraista. Mieheni puolen häissä ei moista ole takuulla nähty ennen koska se ei ole "maan tapa" ;D Joten ainakin heille se on yllätys ja siksi sen olen valinnut. Kuulin muuten ettÄ yksissÄ suomalais-italialaisissa häissä oli italialaiset miesvieraat alkaneet kääriä jo hihojaan ja meinasivat käydä morsiamen "ryôstâneen" miesporukan kimppuun.....
  20. No laitahan kertoen että pääsen arkkua tilaamaan ;D
  21. Annina

    Tanssiesitys

    Varasin jo yhden porukan! Sovimme että he tanssivat (tulee 4-5 tanssijaa) sitten ryöstävÄt sulhon...ja VOI olla että mun pitÄis lunastaa hÄnet takaisin tanssimalla ryhmän gansteriksi pukeutuneen miehen kanssa. Hinnaksi sovimme 250 euroa ja kaikkineen juttu kestää sellaiset hiukan alle puoli tuntia.
  22. Me taidamme tehdä niin että meille tulee tanssiryhmä esiintymään (swingiä, charlestonia tms; pukeutuneena -20 -luvun tamineisiin ja miehet "gansgsterityylillä) ja sitten sulhasen ryöstää joko pari kaunista naista tai gangsterit...ja ryhmän edustaja juuri ehdotti mulle että mÄ joutuisin sitten tanssimaan saadakseni miehen takaisin....
  23. Tuo on kaunis idea. Meillä olis kyllä tippa linssissä niin isä kuin tytärkin!
×
×
  • Create New...