Annina

Aktiivijäsen
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Annina

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

709 profile views
 1. Riippuen todellakin tilanteesta juttu on mielestäni hiukan erilainen. Meillä itsellämme ei tuollaista tilannetta tullut koska juhlapaikkaan mahtuu 150 eikä niin paljon edes kutsuttu. Joka tapauksessa mielestäni ei olisi kyse ykkös- ja kakkosluokan vieraista vaikka viime tingassa kutsuisikin jonkun toisen "tilalle"...riippuu tosin paljon siitä kutsutustakin että miten sen ottaa. Tiedän että esim. jotain työkavereita on kutsuttu juuri tuollaisessa tilanteessa. Ymmärtävät he sen itsekin etteivät he ole välttämättä niitä ensimmäisiä joita juhlaan kutsutaan - mutta saattavat silti olla ihmisiä jotka mieluusti tulisivat ja joiden mukanaolo olisi hääparillekin mukavaa.
 2. TArkoitan että ihan hyvin voisin ajatella noin esim. tilanteessa missä paikkaan mahtuu vaikka vain 80 henkilöä ja olisimme kutsuneet ne 80. Mukaan ei olisi mahtuneet kaikki jotka olisin halunnut...no jos sitten peruu väkeä niin siinähän olisi tilaisuus saada loputkin mukaan mahtumaan. Onko tämä nyt niin kauhean tyhmää?
 3. Minusta tuo kysymys ei ole ollenkaan hölmö...
 4. Hei te joilla on ollut orkidea hiuksissa: oliko teillq niitä muutenkin häissä eli nappasitteko vaan kukistanne yhden tai kaksi hiuksia varten...vai ostitteko juuri tuohon tarkoitukseen orkideaa ja käsiteltiinkö se jotenkin kukkakaupassa tms.? Eli kysymys on millainen sen kukan pitää olla että kampaaja sen saa kiinni hiuksiin? Miten se kiinnitetään?
 5. No tuollahan sitqä on vaikka meitin paikallisella "Stockalla'eli yhdessä. tavaratalossa Haagissa. Kaitsu: samoihin ohjeisiin kypsynyt...
 6. Äidilleni oli sanottu eilen yhdessä tamperelaisessa kukkakaupassa, että kotimaisia pioneja saisi heinäkuun lopussa. Minulle taas on kaikkialla sanottu ettei mitään pioneja siihen aikaan saisi... ja täällä on ihmisille sanottu vaikka mitä. Ketähän uskoa?
 7. Uskon että tykkäisin tuosta puvusta. Onhan se toki jossakin telineessä omituinen kun noi hihat on kiskottu noin oudosti ;D
 8. Kyllähän niitä VOI, mutta rehellisyyden nimissä, miten usein on tullut käytettyä..?
 9. Minä taas en ymmärrä ajattelua että jonkun verran kalliimpi sormus = prôystäilyä. Yhtä hyvin voisin sanoa että joku halvemman sormuksen ostanut (joka sanoo ettei haluaisikaan kalliimpaa) toimii kuin se kuuluisa kettua pihlajanmarjojen kanssa. Sekin muuten on vanha totuus että "kallis" ja "halpa" ovat suhteellisia käsitteitä.
 10. Meillä on levyt ja suunnitelmissa on että tuo tanssiporukka tulee sillain "yllâtyksenä" paikalle ja gangsterimiehet "pakottavat" tiskijukan panemaan heidän oman levynsä...ja sitten tulee esitys.. tokihan charleston onnistuu missä hameessa vaan - kuknhan nostaa helmaa ;D
 11. Karaattipainosta ei voi suoraan päätellä kokoa. Se on hionnastakin riippuva. Esim; yhden karaatin timantti voi olla leveydeltää vaikka 5.98 mm tai 6.50 mm. sivuilla www.suokko.fi kohdassaTIMANTTITIETO on myös hyvin selostettu tuota. Ja vastaus kysymykseen: mulle tulee yksi kivi (0.23 ct), eikä se kivi kyllä ainakaan mikään suuren näköinen ole.
 12. Ystäväni puutarhassa Tampreella ovat kukkineet yleensä juhannuksen nurkilla. riiippuu kuulemma paljon kesâstä ja keleistä.
 13. Dharma: ei tuo kysyjä kysy hintaa vaan "kuinka paljon sormuksesi timanteissa on karaatteja". Tosin jos puhutaan hinnasta niin olet oikeassa.
 14. Meille ei tule tanssinopettajaa mutta meille tulee tanssiesitys...sellaista 20 -lukulaista meininkiä kunnon puvuilla...ja todella reipas musiikki, jonka toivomme innostavan porukan itse kokeilemaan onnistuuko charleston jne. ;D