Jump to content
Naimisiin.info

mesura

Rouva
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

mesura's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Syön itse aina näin keväisin ja varsinkin, jos olen lähdössä johonkin rantalomalle. Olen hyvin vaalea, palan herkästi ja kärsin aurinkoihottumasta. Olen saanut beetakaroteenista ihan oikeasti apua, rusketun tosi nätisti. Tabletteja on monen merkkisiä ja niiden beetakaroteenipitoisuuksissa on eroja, kannattaa vertailla.
  2. mesura

    Sri Lanka/Malediivit

    Meillä olisi ollut lähtö vasta lokakuussa, mutta peruimme myös. En pysty lähtemään sinne, enkä mitenkään pystyisi nauttimaan lomastani. Ehkä joskus vielä toteutamme Malediivien matkan, mutta ei nyt. :-[
  3. mesura

    Sri Lanka/Malediivit

    Oletko Hessu nähnyt tietoa Vilu Reefiltä? Mä en ole löytänyt muuta kuin että sieltä on sähköt ja vedet poikki, sekä ihmiset viety pois.
  4. mesura

    Sri Lanka/Malediivit

    Joo, tiedän että matkaan on vielä aikaa. Jotenkin vaan se hirmuinen matkakuume kaikkosi tän myötä. Ainakin hetkeksi Voin kuukauden päästä olla taas ihan eri mielellä :
  5. mesura

    Sri Lanka/Malediivit

    Mulla on nyt mennyt ihan fiilikset matkaa kohtaan :-/ Toki siihen on vielä aikaa, mutta jotenkin tuntuu, etten enää edes halua lähteä... Ja matka on varattu Saksan kautta, en tiedä pystyykö sitä edes perumaan. Kurjat tunnelmat kertakaikkiaan.
  6. mesura

    Sri Lanka/Malediivit

    Kääks!! Mitä Malediiveilla on mahtanut tapahtua nyt niiden hyökyaaltojen jälkeen... ??? ???
  7. mesura

    Sri Lanka/Malediivit

    Tervetuloa takaisin Almeliini!!! Hienoa, että kaikki meni hyvin. Odottelen malttamattomana kaikkea mahdollista lisätietoa ;D
  8. mesura

    Sri Lanka/Malediivit

    Hienoa almeliini! Laitoin sulle viestiä. Hessu myös, sulle on viesti!
  9. mesura

    Sri Lanka/Malediivit

    Almeliini Oikein hyvää matkaa teille! Mä odottelen innolla, että kuulen kaiken mahdollisen Vilu Reef Resortista ;D ;D
  10. mesura

    Sri Lanka/Malediivit

    Merituuli, mä vielä kyselen, että mistä varasitte sen hotellihuoneen? Hessu, laitoin sulle viestiä
  11. mesura

    Sri Lanka/Malediivit

    Merituuli toi teidän suunnitelma vaikuttaa hyvältä Täytyy itsekin vaan varata aikaa reilusti niin ei pääse paniikki iskemään aikataulujen kanssa.
  12. mesura

    Sri Lanka/Malediivit

    No höh > Miten ne nyt noin paljon voi muuttua... Ei kai auta muu kuin ottaa tosiaan aikaset lennot vaan. Aika raskas reissu tulee, kun on pitkät lennot ja sitten vielä tota kentällä hengailua. Toivottavasti ne lennot ennemmin myöhästyy kuin aikaistuu, että ehtii koneeseen :
  13. Samoin kuin NettaKoo tossa ylempänä, Malediiveille 8) On ollut miehen haaveena monia vuosia, eikä minun mielestänikään ollenkaan huono vaihtoehto Joten toteutetaan se nyt häämatkana.
  14. mesura

    Sri Lanka/Malediivit

    Hinta oli melko tarkaan 4100€, all inclusive, beach villa ja seaplane kuljetus. Siis kahdelta hengeltä Vilu Reef Resort on kalliimpi kuin Kuredu, mutkun haluttiin just sinne ;D Kirjoittelin Hessu sulle privaa myös, eiköhän me viimeistään Frankfurtissa törmätä ;D
  15. mesura

    Sri Lanka/Malediivit

    Joo, Frankfurtin kautta ja 26.10. ;D Siellä ollaan sitten kaikki ;D
×
×
  • Create New...