Jump to content
Naimisiin.info

margherita

Rouva
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

836 profile views

margherita's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Haluaisin ideoita juhlatiloihin mielellään Jyväskylän keskustassa tai läheisyydessä. Juhlatila saisi olla pieni 10-15:lle hengelle ja sellainen, että sinne voisi viedä omat ruuat ja juomat. Ja mielellään tietysti kiva ja mukava muutenkin. Myös saunatilat käy, mutta saunomismahdollisuus ei ole mikään pakollinen.
 2. Meillä alkoi häät kello 13. Ruokailu oli kello 16 ja se olikin todella runsas. Lisäksi kahvipöytä notkui tarjottavia. Illan aikaan juomien kanssa oli tarjolla sipsejä, karkkia, pähkinöitä. Iltapala oli kello 23 (jonka laittoi kaverit+ morsian itse ) Ja kenelläkään ei kyllä ollut oikein nälkä. Mut olihan se hyvä et sapuskaa oli kumminkin tarjolla. Eli mun mielestä se riippuu paljon ruuastakin. Monissa häissä on kyllä ollut jo nälkä pikkutunneilla.
 3. Pastavuoka (esim. broileria, hedelmiä, pastaa ja kermainen kastike, juustoraaste päällä) on ihan samanlainen pitää lämpimänä kuin kiusauskin. Lisäksi pastavuokan voi paistaa vasta juhlapäivänä, mutta muuten koota jo valmiiksi. Helppoa ja maukasta!
 4. Saattaa tulla vastaus myöhään, mut Johanna Liukkonen on kyllä huippumukava pappi. Suosittelen!
 5. Mekin tehdään töissä viikossa 1000 pullaa ja aina veteen, kun nykyään on niin paljon maitoallergisia.. hyviä tulee!
 6. Wanhasta koulusta oli kyselyä.. Olin häissä kesällä 2006 siellä ja paikkana se oli tosi hieno! Ja juhlakalut hehkuttivat, kuinka edullinen se oli. Ruoka oli hyvää ja puitteet toimi. Mukava oli viileä kellari, missä sai säilyttää juomia 30 asteen helteellä
 7. Vaasan Tropiclandiaan en kyllä suosittele menemään häämatkalle. Oltiin pari kesää sitten siellä muutama päivä lomalla ja oli kyllä aika täyttä. Lapsia oli niin kamalasti ettei sekaan mahtunut. Muutenkin koko kylpylä oli suunniteltu enempi lapsille, mihin se kyllä loistavasti käykin!
 8. Kampaus ei ollut ihan sellainen kuin ajattelin, mutta muuten kaikki oli ihanasti. Varsinkin pukuuni ja kimppuuni olin erittäin tyytyväinen
 9. sinistä spritee, vissyy ja appelsiinimehua. Hyvää tulee, tein tuossa just muutama viikko sitten töissä lapsille kesäjuhliin.
 10. Huh, täällähän on tiukkaa vääntöä ;D Itsellä ja miehelläkin polttarit lähestyy ja jos strippipaikkaan mies eksyy niin siitä vaan. Mitään sylitansseja ja muita en hyväksy ja tämän tietää sulhonikin ja tuskin itse moista haluaisikaan.. Ainakin luotan täydellisesti ukkokultaani.
 11. Tuosta ruokahommasta sen verran että pitopalvelulla on vastuu että kaikki saavat syödä mahansa täyteen. Jos varataan ruokailu esim 100 hengelle niin pitopalvelulla on vastuu että ruoka riittää, oli menu kuinka suppea tahansa. Tietysti asiasta kannattaa olla huolissaan (näin minäkin omissa häissäni) mutta ammattitaitoinen pitopalvelu kyllä varaa ruokaa niin että sitä riittää kaikille runsaasti.
 12. Mun ruiskaunokit kukki tuossa heinäkuun loppupuolella joten ehtii loistavasti omiin häihini jos vaan ilmat sallii.. Päivänkakkarat ei kukkineet tänä kesänä mutta täytyy mennä sitten tuttujen kukkapenkkiin jos ei omat kuki. Mulle tulee siis kimppu, mihin tulee ruiskaunokkia ja päivänkakkaraa. jos jollain olis kuvia sellasesta niin mielellään otan vastaan. Ajatuksena olis sellanen pyöreä tiivis kimppu, ei mitään roikkuvaa.
 13. Moikka Mamski ja brideof05 ja muutkin. Niinku tuolla ketjun alussa jo kirjoittelinkin että aikaisemmin olin vl ja enää en ole ollut useampaan vuoteen. Meidän häissä mulla oli ainakin aikomuksena että meille tulee alkumaljat, ruokailun aikana ei tarjota alkoholia ja muutenkaan mitään booleja eikä muuta ennenkuin häävalssi alkaa. meille tulee bändi soittamaan ja siis vasta kaiken yleisen ohjelman ja ruokailun ja kahvittelun jälkeen alkaa juhliminen. Mitään örvellystä en häihini halua! Mietinkin ja pelkään mitä äitini ja sukuni ajattelee..tai no tiedän tasan tarkkaan että äitini sydän itkee verta asian johdosta että häissämme tanssitaan. Ristiriitaiset on ajatukset. Ja toisaalta kun itse häämme kustannamme niin haluamme sellaiset oman näköiset. Eli ei viinan kittaamista olan takaa vaan pientä hilpeää juhlimista.. en haluaisi pahoittaa äitinikään mieltä. Mitä mieltä ootte? Mitä mun pitäis tehdä?
 14. Viikonloppuna laitoin koe-erän tulemaan ruiskaunokkia ja päivänkakkaraa.. Tosin pussin kyljestä luin että päivänkakkara kukkii vasta seuraavana kesänä istutuksesta. Toivottavasti nyt onnistuu sitten kerralla
 15. Onks kellään kuvia koristuksista ja muusta missä on käytetty ruiskaunokkia?
×
×
 • Create New...