punavius

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About punavius

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Nukuin? Erittäin hyvin, kiitos, ne 1,5 tuntia. Herätys klo 6 aamulla ja menoksi! Tulikin valvottua aika paljon häitä edeltävällä viikolla, joten hääkuvassakin näytän varmaan puoliuniselta. Onneksi niistä häistä sentään jotain muistaa!
 2. Täälläkin yksi punastelija Punastun tosi helposti jos olen esimerkiksi huomion kohteena, mutta saatan joskus punastella jopa ihan ilman mitään syytä, mutta viime aikoina oon huomannut, että punastelu on alkanut vaikuttaa myös mun ihoon! Mulla on tosi herkkä ja kuiva iho, ja jos jostain syystä päivällä punastun, niin sitten ollaan naama punaisena ja iho hilseilevänä iltaan asti. Että näin, saa nähdä, miten hääpäivänä - punainen puku, punainen tukka, punainen naama... Oon välillä käyttänyt sitä ikivanhaa Body Shopin vihreää tököttiä (nimeä en nyt tähän hätään muista, eikä sitä ole tainnut moneen vuoteen enää olla myynnissäkään), mutta se yleensä auttaa ainakin muuten ihon punotukseen, ei välttämättä punasteluun.
 3. Kyllä, itse aion meikata - yhdyn ketjun aloittajan kommenttiin. Erehdyin vanhojentansseja varten menemään meikattavaksi (ja tukka laitettiin siinä sivussa), ja olin kyllä tosi pettynyt. Nätithän sekä meikistä että hiuksista tuli, mutta ei niin yhtään mua. Mutta eipä ollut kyllä pukukaan. Tätä virhettä en aio toistaa hääpäivänäni, sillä tiedän itse, mikä on mua ja missä viihdyn, itse siis laitetaan meikki ja tukka. Mulla on myös todella herkkä iho, joten ihan mitä tahansa tököttiä tähän naamaan ei kyllä laiteta.
 4. Me suunniteltiin vähän samantyyppistä kuin tydrukin ylimmässä kuvassa - kullanvärisestä metallilangasta ja mahdollisesti jotain liiloja helmiä. Katsotaan, ehditäänkö toteuttamaan, into ois kyllä kova!
 5. Ollaan kumpikin suuria MacGyver- ja Stargate-faneja, mutta sulho ei kuitenkaan innostunut näistä häämarssiksi. Aatelkaa nyt nuo tunnarit viululla soitettuina, WAU! Vihkiminen on meillä siis ulkona rannassa ja musiikki tulee mankalta. Suunniteltiin jo jotain kelttityyppistä musiikkia, mutta esim. poistumismusiikiksi olis ihan mahtavaa saada tuo LOTR:in Horward Shore - Concerning Hobbits. En kyllä vaan keksi, miten pystyisin olemaan itkemättä kuullessani sen, ja vielä tuossa tilanteessa. Olis kyllä ihanaa, jos tuo soisi taustalla vihkimisen aikana, sormuksia vaihdettaessa. Pitää varmaan kuunnella tuota tarpeeksi monta kertaa putkeen, että karaistuisi. Walking in the Air olis kyllä ihan mahtava, mutta kun siitäkin tulee aina tippa linssiin. Kun penskasta asti katsonut Snowmanin joka joulu...
 6. Meillä kuvaa todennäköisesti bestman (joka harrastaa valokuvausta - tykkään hänen tyylistään) ja mahdollisesti myös perhetuttu, joka on ammattikuvaaja. Pääasia on, että saadaan meidännäköisiä kuvia, ei mitään pönötystä vaan hauskoja tilanteita!
 7. Helsingissä tyhjä Hakaniemen tori tai Pitkäsilta olis aika makeita paikkoja! Ne on meidän rakkaita kotikulmia, mutta häät meillä on ihan maalaismaisemissa
 8. Ihana idea ja mahtavan hauskat runot!
 9. Me kyllä lähetetään vihkijälle (maistraatista) kiitoskortti, samoin kuin ainakin paikkaan, josta tilattiin sormukset. Vaikka ne tekee "vaan työtään" ja niille maksetaan, niin silti mun mielestä on kiva kiittää vielä henkilökohtaisemmin; ilman niitä juhla ei olisi onnistunut. Ja vihkijä saa jäädä syömään ja kahville, jos haluaa.
 10. Wau! Aivan mahtavia nuo Dafontin keltti- ja muut ihanat fontit! Mutta yritä nyt tuosta sitten valita... Kiitos!
 11. Onpa upeita kimppuja! Rakastan peikonpähkinää, mutta ei tullut mieleenkään, että sitä voisi laittaa hääkimppuun. Mulle tulee auringonkukkia, sopiskohan niihin pari peikonpähkinän oksaa..
 12. Ja pukuhan tulee olemaan just samanmallinen kuin Kultan ihana sininen keskiaikapuku - olipa jännää törmätä unelmapukuun täällä!
 13. Mä teen unelmapukuni punaisesta pellavasta. Eurokankaasta ei enää tätä ihanuutta löytynytkaan, mutta toisesta paikasta lähettävät mulle muutaman näytepalan - olen ihan täpinöissäni! Koepuku on tekeillä nyörityksineen päivineen, pitänee laittaa kuvia tänne, kun oikea puku valmistuu.
 14. Kyllä meille tulee ainaskin ihan oikeeta muusia.
 15. Täältä löytyy, tarvittaessa myös vene. Tästä oli joku vinkannut tän foorumin toisessa ketjussa. http://www.unelma-auto.com/ Volkkariyhdistyksestä kannattaa toki myös kysyä, ja Volkkaripalstalle laittaa ilmoitus: http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/ Me yritetään myös kovasti kunnostaa omaa kuplaamme kesäksi, vaikka on budjettivaje, niin halutaan meidän oma kulta hääautoksi