punavius

Rouva
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän punavius kaikki viestit

  1. Nukuin? Erittäin hyvin, kiitos, ne 1,5 tuntia. Herätys klo 6 aamulla ja menoksi! Tulikin valvottua aika paljon häitä edeltävällä viikolla, joten hääkuvassakin näytän varmaan puoliuniselta. Onneksi niistä häistä sentään jotain muistaa!
  2. Täälläkin yksi punastelija Punastun tosi helposti jos olen esimerkiksi huomion kohteena, mutta saatan joskus punastella jopa ihan ilman mitään syytä, mutta viime aikoina oon huomannut, että punastelu on alkanut vaikuttaa myös mun ihoon! Mulla on tosi herkkä ja kuiva iho, ja jos jostain syystä päivällä punastun, niin sitten ollaan naama punaisena ja iho hilseilevänä iltaan asti. Että näin, saa nähdä, miten hääpäivänä - punainen puku, punainen tukka, punainen naama... Oon välillä käyttänyt sitä ikivanhaa Body Shopin vihreää tököttiä (nimeä en nyt tähän hätään muista, eikä sitä ole tainnut moneen vuoteen enää olla myynnissäkään), mutta se yleensä auttaa ainakin muuten ihon punotukseen, ei välttämättä punasteluun.
  3. Kyllä, itse aion meikata - yhdyn ketjun aloittajan kommenttiin. Erehdyin vanhojentansseja varten menemään meikattavaksi (ja tukka laitettiin siinä sivussa), ja olin kyllä tosi pettynyt. Nätithän sekä meikistä että hiuksista tuli, mutta ei niin yhtään mua. Mutta eipä ollut kyllä pukukaan. Tätä virhettä en aio toistaa hääpäivänäni, sillä tiedän itse, mikä on mua ja missä viihdyn, itse siis laitetaan meikki ja tukka. Mulla on myös todella herkkä iho, joten ihan mitä tahansa tököttiä tähän naamaan ei kyllä laiteta.
  4. Me suunniteltiin vähän samantyyppistä kuin tydrukin ylimmässä kuvassa - kullanvärisestä metallilangasta ja mahdollisesti jotain liiloja helmiä. Katsotaan, ehditäänkö toteuttamaan, into ois kyllä kova!
  5. Ollaan kumpikin suuria MacGyver- ja Stargate-faneja, mutta sulho ei kuitenkaan innostunut näistä häämarssiksi. Aatelkaa nyt nuo tunnarit viululla soitettuina, WAU! Vihkiminen on meillä siis ulkona rannassa ja musiikki tulee mankalta. Suunniteltiin jo jotain kelttityyppistä musiikkia, mutta esim. poistumismusiikiksi olis ihan mahtavaa saada tuo LOTR:in Horward Shore - Concerning Hobbits. En kyllä vaan keksi, miten pystyisin olemaan itkemättä kuullessani sen, ja vielä tuossa tilanteessa. Olis kyllä ihanaa, jos tuo soisi taustalla vihkimisen aikana, sormuksia vaihdettaessa. Pitää varmaan kuunnella tuota tarpeeksi monta kertaa putkeen, että karaistuisi. Walking in the Air olis kyllä ihan mahtava, mutta kun siitäkin tulee aina tippa linssiin. Kun penskasta asti katsonut Snowmanin joka joulu...
  6. Meillä kuvaa todennäköisesti bestman (joka harrastaa valokuvausta - tykkään hänen tyylistään) ja mahdollisesti myös perhetuttu, joka on ammattikuvaaja. Pääasia on, että saadaan meidännäköisiä kuvia, ei mitään pönötystä vaan hauskoja tilanteita!
  7. Helsingissä tyhjä Hakaniemen tori tai Pitkäsilta olis aika makeita paikkoja! Ne on meidän rakkaita kotikulmia, mutta häät meillä on ihan maalaismaisemissa
  8. Ihana idea ja mahtavan hauskat runot!
  9. Me kyllä lähetetään vihkijälle (maistraatista) kiitoskortti, samoin kuin ainakin paikkaan, josta tilattiin sormukset. Vaikka ne tekee "vaan työtään" ja niille maksetaan, niin silti mun mielestä on kiva kiittää vielä henkilökohtaisemmin; ilman niitä juhla ei olisi onnistunut. Ja vihkijä saa jäädä syömään ja kahville, jos haluaa.
  10. Wau! Aivan mahtavia nuo Dafontin keltti- ja muut ihanat fontit! Mutta yritä nyt tuosta sitten valita... Kiitos!
  11. Onpa upeita kimppuja! Rakastan peikonpähkinää, mutta ei tullut mieleenkään, että sitä voisi laittaa hääkimppuun. Mulle tulee auringonkukkia, sopiskohan niihin pari peikonpähkinän oksaa..
  12. Ja pukuhan tulee olemaan just samanmallinen kuin Kultan ihana sininen keskiaikapuku - olipa jännää törmätä unelmapukuun täällä!
  13. Mä teen unelmapukuni punaisesta pellavasta. Eurokankaasta ei enää tätä ihanuutta löytynytkaan, mutta toisesta paikasta lähettävät mulle muutaman näytepalan - olen ihan täpinöissäni! Koepuku on tekeillä nyörityksineen päivineen, pitänee laittaa kuvia tänne, kun oikea puku valmistuu.
  14. Kyllä meille tulee ainaskin ihan oikeeta muusia.
  15. Täältä löytyy, tarvittaessa myös vene. Tästä oli joku vinkannut tän foorumin toisessa ketjussa. http://www.unelma-auto.com/ Volkkariyhdistyksestä kannattaa toki myös kysyä, ja Volkkaripalstalle laittaa ilmoitus: http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/ Me yritetään myös kovasti kunnostaa omaa kuplaamme kesäksi, vaikka on budjettivaje, niin halutaan meidän oma kulta hääautoksi
  16. Olin ihan varma, että Clas Ohlsonilta saisi led-tuikkuja (kun joku niitä täällä kyseli), mutta eipä löytynyt! Sen sijaan paristoilla toimivia tuikkuja, kynttilöitä ja puksipuita ym. löytyy sieltä: http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=136551499 Meilläkin oli suunnitelmissa Piltti-purkit (tai ehkä enemmänkin pastakastikepurkit, me kun ei kahdestaan Pilttiä syödä ), joten aika shokkina tulee, ettei niitä saisi tuohon tarkoitukseen käyttää! Pitää varmaan testailla eri purkkimalleja ja ottaa asiasta lisää selvää... Ehkä sitten vaan lyhtyjä.
  17. Meille tulee tosi pienen budjetin häät, ja ollaan kyllä paljon pähkäilty, millaisiin on sitten loppujen lopuksi varaa. Unelmasormuksiamme (sulhon suunnittelemat) ei saada, toivottavasti kuitenkin jotain sinnepäin. Mutta eihän ne sormukset ne tärkeimmät ole, vaan se, että saadaan toisemme. Siviilivihkiminen ja juhlat pidetään anopin luona (pihalla ja omassa rannassa, sateen sattuessa sisällä), kutsutaan vain lähimmät sukulaiset ja ystävät (noin 20 henkeä), ja toivotaan, että anopin ja omat astiat riittää! Ruoat tehdään itse (tosin ei vielä tiedetä mitä ruokaa), sellaista, mikä on helposti lämmitettävissä. Lisäksi jotain salaattia ja itse etukäteen tehtyjä marinoituja papuja ym. kylmiä herkkulisukkeita. Kakusta en vielä tiedä, tekisikö sen itse vai pyytäisinkö kondiittoriystävää, tosin haaveissa on erään konditorian ihanainen suklaakakku.. Koristeet hoitaa suurimmaksi osaksi luonto, mutta auringonkukkia on pakko saada, edes muutama! Musiikin hoitaa näillä näkymin cd-soitin ja mahdollisesti eräs hyvä ystävä. Oman puvun teen itse ja varmaan värjäytän valkoiset vanhojentanssikenkäni juuri oikean punaisiksi. Toivottavasti saan kuitenkin olla mahdollisimman paljon paljain jaloin... Sulholla ei vielä pukua oo tiedossa, löytyy toivottavasti käytettynä jostain - kumpikaan meistä ei suostu "perinteiseen" smokkiin tms., joten sellaista ihanan vanhanaikaista pukua on ollut vähän hankala löytää. Kuvaajaksi pyydetään todennäköisesti sulhon veljeä. Hääautosta ei vielä tietoa, toivottavasti saadaan oma, rakas Kuplamme käyttöön, se tosin vaatii (taas) korjausta, joka syö jo nyt lähes olematonta budjettia aika huikeasti. Hääyö näillä näkymin kotona, kynttilöitä, suklaata ja oma kulta.
  18. Kamalaa, jos koko vihkitoimitus ja fiilis kärsii näistä yli-innokkaista kuvaajista! Muistelen vieläkin kauhulla konfirmaatiotani, kun eräs sukulainen pyöri ympäri alttaria videokuvaamassa jokaista ilmettä... Meillä tulee olemaan pienet häät ja vihkiminen pidetään ulkona. Toivon todella, että sulhanen suostuu siihen, että pyydetään, ettei ihmiset kuvaisi ainakaan itse vihkimisen aikana (pyydetään varmaan sulhasen veljeä kuvaamaan vihkiminen ja juhla muutenkin). Toivon, että juhlista tulee rennot ja iloiset, mutta todella harmittaisi, jos vieraat tulisi sinne "alttarille" hyörimään ja pyörimään, siinähän menee koko porukalla homma ihan ohi!
  19. Mansikkaa ja appelsiinia, yhdessä tai erikseen, nam!
  20. Ainaskin jälkkäriksi muutama hyvä, belgialainen suklaakonvehti..
  21. Anoppi laittaa kinuskikakkuun sitruunakreemiä ja banaania, aivan ihanaa! Mansikkakin kuulostaa kyllä tosi namilta.
  22. Ah, kuinka ihana olisikaan suklaabuffet, jossa lajitelma erilaisia naminamisuklaita ja mansikoita, ja keskipisteenä suklaalähde..
  23. Ihana suklaa -kirjasta löytyy maailman ihanin hääkakku.. Olen haaveillut siitä monta vuotta, ja toivottavasti saan jollakin konstilla toteuttaa sen ensi kesänä! Kakku on todella kaunis ja siinä on kolme kerrosta, pohjat ovat suklaisen tummia, ja kuorrutus valkosuklaata. Koristeltu valkosuklaanauhoilla.. Suklaaholistin unelma!