nanna80

Morsian
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About nanna80

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/16/80

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Elimäki (Koria)
 1. Elikkäs ihan itse tulevana morsiamena kyselen tätä, missä vaiheessa ootten kysellyt halukkaita tein polttareihin, mitkä minun tapauksessa annan kaasolleni tietoon... En löytänyt aloitusta tästä, sorry jos se on jossain!
 2. Meillä onneks ei tuota oo oikeastaan edes ollut, ja mein "vauva" täyttää tiistaina 2v ja häitä juhlitaan 1.5v päästä. Et siinäkään mieles eivät päässeet kyseleen tuota moni on kyllä häitä kysellyt...
 3. Kiva kuulla =) En usko et meille tulee, aihe vaan kiinnostaa... Mul yks tuttu tunnetummasta bändistä, et voisin kysyy, mut en usko kuitenkaan. Jo ihan rahankin takia (ei mikään kovin iso budjetti!) ja muutenkin... haaveillahan aina saa
 4. Eli onko kellään ollut ihan JULKKIS julkkista soittamassa häissä listakärjiltä... Jos niin ketä? Oliko kuin arvokasta?
 5. Osaisko joku sanoa missä/mitä olis tanssikurssia tarjolla kymenlaakson suunnilla??
 6. Pitopalveluita juhlapaikalle jossa sellaista ei valmiiksi ole... (Kouvolan ympäristö....) Onko tietoa/hintoja/kokemuksia?
 7. http://www.nuorisoseuratkymi.net/seurantalot.htm tuol on ainakin jotain aitomäen ns-talosta... itse en oo käynyt...
 8. Eli tämä oli minun, vieraana näköjään kirjoitettu...
 9. Täällä yksi, Korialta ilmoittautuu mukaan. Häät elokuussa -09
 10. meillä me tanssitaan 2 ekaa ja 3.een saa tulla lähisuku mukaan ja sekin me varmaan vielä tanssitaan keskenämme tai sit jonkun kanssa. Mutta meillä ei oo tuota "perinnettä" johtuen siitä ku multa puuttuu biologiset vanhemmat! Eli ei oo isiä eikä äitiä... Enkä tahdo silloin noita miettiäkään, vaikka on mulla mummo ja vaari mut ei oo sama juttu!
 11. Toivottavasti Takamaan seurantalo Korialla... Ei oo vielä kyselty.
 12. Meillä näillä näkymin mies pitää tuon kihlasormuksensa nyt ja aina, tykkää siitä ja se on hyvässä kunnossa. Joten ei oo tarvista vaihtaa, luopua siitä. =)
 13. Pyysin käymään ja kysyin kasvotusten, onneksi vastaus oli ihana <3