LLL4ever

Rouva
  • Viestit

    43
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä LLL4ever

  • Syntymäpäivä 10/15/1979

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Espoo

LLL4ever's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Juuri tämän takia en halunnut itse meikata. Olin hotellihuoneessa muuten niin hermona, etten saanut palaakaan syötyä ja vatsa oli niiiiin "kipiänä"...huoh. En olisi osannut rentoutua yhtä lailla hotellihuoneessa itse meikaten ja vielä äiti, kaaso ja muut tilpehöörit ympärillä kellon tikittäessä milloin kirkkoon pitäisi lähteä...ja taksi tilata ja ja ja ja...huh. Meikä vain istui kylpytakissa ja muut hääräsi...mä olin häärännyt tarpeeksi kaiken suunnittelun ja askartun merkeissä, joten kyllä se oli ihanaa vähän rentoutua, mitä nyt pystyi siinä jännityksessä. (Vinkki...s y ö k ä ä, jos joku tuputtaa ennen kirkkoon menemistä...mulle tuli sakastissa outo olo ja sain onneksi pillimehulla vähän sokeria sisääni ennen astelua käytävää alttarille ...)
  2. Meikkaajaa suosittelen. - Kestävämmät tuotteet (Make up forever, grimas...mitä näitä nyt onkaan...), joissa luomiväri oikeasit pysyy ja näyttää (pigmenttiä enemmän) joltakin sekä meikkivoide pysyy oikeasti koko päivän . - Tekoripsien ja eylinerin kanssa sähläys jää kyntensä jo kauniiksi hoitaneelta pois ja voi huoletta vain pistää silmät kiinni, kun toinen tekee . - Elämän päivä, jolloin ei oikeasti pitäisi joutua itse niin paljoa tekemään ...edellisiltana tehty hellittelyhoito itselleen on sallittua . - Hinta/laatu on oikeasti kohdallaan monella meikkaajalla/maskeeraajalla. Lisäksi samalla saat joskus kynnet ja tukankin laitettua samassa paikassa. Meikkaajat tekevät myös kotona/hotellissa/juhlapaikalla meikkauksia... Itse olen niin positiviinen meikkaajan käyttämiseen, koska oman meikkini teki ystäväni, joka täälläkin muistaakseni mainostava make up artist. Oli ihanaa vain antaa toisen tehdä meikkini...mulla olisi mennyt ikuisuus, kun sitä miettii onko luomivärit nyt varmasti molemmissa luomissa oikein...esim. meikkari osasi katsoa, että mun toisessa luomessa on pisama, joka kaukaa katsottuna näyttää ihan "suttuselta luomiväriltä" ellei osaa peittää sitä juuri oikein...enpä ollut tätäkään itse huomannut aikaisemmin. Niin ja viimeiseksi...oli se vain niin ihanaa, kun joku toinen teki morsiamesta kauniin ja sitten puvun laittamisen ja tukan viimeistelyn jälkeen oli niin "prinsessa" ettei tosikaan fiilis. Voin vastailla privalla, kun en halua "sanoo vain, koska on tuon ystävä" leimaa otsaani. Eli jos joku haluaa vinkin pk-seudulla niin ihanan lämpöisestä asiakkaan sydämellisesti huomioivasta ihmisestä häämeikkiä tekemään...myös äidit ja kaasot saavat samalla sipaisunsa . Ah ja mun polttareihin tehtiin aivan ihana "kukkamainen kepeä grumeluuri kasvoihin" hänen toimestaan ...laitettiin sellaista bling blingiä silmien sivuihin ohimoille...uuuh mä olin kukkaistyttö ja päässä seppele . Siinäkin vinkki polttareita järjestäville, että bodypainting ja joku pieni kasvojen ehostus esim. "keijumaiseksi" on tosi ihanaa...
  3. Hei!

    Olit joskus aloittanut vihreästä teemaväristä keskustelun ja laitoin sen takia ystävälistalle kun en ainakaan ole huomannut muuta tallennus tapaa vielä tällä pohjalla :)

  4. Heippa,

    Tutustun tähän uuteen foorumipohjaan. Ollaanko me tuttuja, kun olen sun "ystävälistalla" :D...t. LLL4ever :)

  5. LLL4ever

    Pilttipurkki tuikkukuppina....

    Näitä on helppo ja halpa askarrella, mutta ehkä hääjuhliin en ottaisi näitä käyttööni sisätiloihin...ilta, kun on pitkä ja yleensä alkoholin nautiskelun kanssa ei muista katsoa milloin nämä lämpenevät, tosin tuikkuhan palaa vain sen rajallisen ajan ja sammuu itsestään...
  6. LLL4ever

    Pilttipurkki tuikkukuppina....

    Vaikka onkin palovaara niin mä askartelin syksyllä tällaisia...poltin vain pari tuntia kerrallaan, koska se purkki lämpenee yllättävän nopeasti. Silti riippuu missä polttaa - ulkona polttaessani syksyn viileydessä ei kuumentunut eli koristeeksi ulos sopii nämä ehkä paremmin. Tuon tähän näitä tekeleitä...
  7. Lisäkuvia saa aiheesta privalla, kun en jaksanut enää väännellä näitä oikeaan kokoon.
  8. En ole nyt ihan varma olisiko tämä sulle idea, mutta Ikeasta ostat niitä 1,95e maksavia pikkupeilejä - neliönmallinen ja maalaat Tiimarin askartelumaaleilla haluamasi väriseksi tai vaikka servettitekniikalla päällystät tai ihan miten haluat...sitten keskusta on "peilinä" eli heijastaa nätisti Tuikun valoa...esim. syksyllä toteutin tällaista...mulla tuossa on "kultainen servetti pohjalla" ja tahalteen annettu rypyttyä tuollai "vanhentavasti"...sitten palasia oranssia mulperipaperia lytättynä sinne sun tänne...päälle vielä hieman hiekkakultakimalletta...päivän valossa tuo ei ole nätti vaan vasta illalla tunnelmallinen...eli valolla on merkitystä...kannattaa siis askartelutuotosta tarkastella vielä siinä ihanassa kynttilänvalohämyssä .
  9. LLL4ever

    Teemana oranssi

    Oranssia askartelua - ei tosin häissämme vaan ihan viime syksyn kotiaskartelua. Pilttipurkkeja, jotka kääritty ruskeahkoon mulperipaperiin...loisti oranssin sävyisenä nätisti ja laitoin palamaan vaahteran lehtien päälle. Täytynee tarkkailla vain ettei lämpene liikaa. Ympärillä kultainen rautalanka, jossa on koristeena oransseja lasisydämiä.
  10. LLL4ever

    Teemana keskiaika

    Meillä oli vuosi sitten keskiaikaiset häät, piti tulla se tänne vielä sanomaan, kun meikäläinen tätä viesteillä kasvatti vuonna 2005. Ihanat juhlat saimme www.crepperie.com paikan ansiosta. Kehotan siis kokemaan vastaava ja pyytämään tuo teemajuhla linnansalissa käyttöönne .
  11. www.crepperie.com järjestää yrityksille juhlia ja yksi teema on sellainen "kieltolain aika" ja se paikka on aika makee myös tuollaiselle mafiosohäille .
  12. Lisää vinkkejä, menemme 4.2. naimisiin ja pitäisi osata etsiä joku ihana kohde, lähtisi vaikka maanantaina sinne häiden jälkeen .
  13. Juuri pohdiskelemme saman asian kanssa. Itse haluaisin kuvauksen juhlapaikallamme, koska se on niin erikoinen ja haluan sen tunnelman paikastá välittyvän hääkuvauksemme miljöökuvassa. Oranssia lohikäärmeikkunaa vasten kuvausta, ehkä vieraiden ollessa jo paikalla, sillä tuntuu liian stressaavalta käydä kuvauksessa ennen häitä, mutta kaikkea voi vielä tässä matkan varrella tapahtua, enään tosin kolmisen viikkoa aikaa, KÄÄK!
  14. Onko Iso OMenan Kaivokukasta lisää kokemuksia?
  15. Helsingin postimuseossa oli paljon sinettileimasimia + lakkatankoja! Ne tangot oli samoja, joita Sinelli myy ja edullisempia! En muista hintaa, mutta muistaan kironneeni pari kertaa, koska hinta oli selkeästi halvempi , ei mitään pari senttiä!