Jump to content
Naimisiin.info

Helmirouva

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Helmirouva's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pitäjän kirkko sijaitsee Tuusulantien varrella, ja Tuusulantien päästä löytyy Hyrylän Torppa, joka on kaunis ja viihtyisä juhlapaikka. Sali on yhtenäinen, ja muistaakseni ilmoittavat suurimmaksi vierasmääräksi 160 henkilöä. http://www.hyrylantorppa.fi/
  2. Kauniita ovat ever dreamin kimput! Löytyyköhän netistä jostain ohjeita kimpun sitomisiin? Olisi mukava vilkaista erilaisia, ennenkuin ryhtyy puuhaan.
  3. Hei. Talvihäihin runsailla karamelleillä koristellut piparkakkutalot pöytäkoristeiksi, ja muihinkin vuodenaikoihin vaikka vaaleasta taikinasta, tai sitten enempi linnamaiset! Koristelut voi muutenkin muotoilla karkin muotoisiksi, esim ihan tavalliseen tyylin silkkipaperia, ja nauharypytykset päihin. Seinile voisi myös ripustaa lastusatiininauhaa, johon niittaisi paperikaramellejä, ja vaikka niitä polkagris-sauvoja.
  4. Helmirouva

    Helppo menu, ehdotuksia?

    Miksei hyvä keitto voisi ihan hyvin olla hääruoka! Muita helposti toteutettavia ruokia ovat pataruuat ja kiusaukset, niitä voi valmistaa vaikka suuriin foliovuokiin. Jos paellapannu järjestyy, niin sekin voisi olla hyvä ja helppo idea.
  5. Helmirouva

    Kynttiläasetelmia!

    Anksuli! Mikäli tilassa ei ole kovin vetoisaa, niin parafiinikynttilät eivät valuta! Parafiini ei myöskään ole yhtä kuumaa kuin steariini, ja irtoaa liinasta kuumalla vedellä! Suosittelen.
  6. Minua kiinostaa myös!! Olen jo melkein kallistumassa heidän tarjoukseensa, mutta nyt löysin tämän ketjun... :-/ *JAIKS*
  7. Päällystä kartongilla tai kreppipaperilla (kreppipaperin väri ei tosin kestä sadetta) ja laita jokaiseen vaikka syreenin tai tuomen oksa tms.
  8. Jos päädyit PartyLiteen, niin suosittelen, että emännöit kutsut! Silloin voit saada votiivit jopa ilmaiseksi. 7 pakettia riittäisi, jos meinaat 80 kuppia laittaa. Näin minä olen suunnitellut tekeväni. Palavat kuitenkin koko hääjuhlan, ja saa myös tuoksuttomina.
  9. Voikohan sitä kuitenkin sanoa herra ja rouva Virtanen? Siis kun sanotaanhan herra ja rouva Jaakko Virtanenkin. No, en tiedä kyllä varmaksi. Ovikyltin teksti on varmasti sitten ihan oman tahdon mukaan, esim. vaan Nieminen-Virtanen. Nieminen-Virtanen Virtanen tuskin edes mahtuu. ;D
×
×
  • Create New...