Jump to content
Naimisiin.info

Miizu

Rouva
  • Viestit

    376
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Lontoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

906 profiilin katselua

Miizu's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Ensimmäinen uudella nimellä tullut posti oli uusi Kela-kortti. Seuraavana päivänä tuli uudella nimellä kortti miehen ystävältä, joka ei päässyt häihin, koska oli ulkomailla.
  2. Miizu

    Joensuun seutu

    Saatiin juuri kirkko ja juhlapaikka varattua! Meidät siis vihitään Hoilolan kirkossa ja juhlia vietetään Paimentytön tuvalla Tuupovaaran Öllölässä. Pakko kehua Paimentytön tuvan yrittäjää! Aivan ihana ihminen ja on ainakin tähän mennessä hoitanut hommansa uskomattoman hyvin. Edit. Ja halpaa on myös. Kukahan se sanoi, ettei halvalla saa hyvää..? ;D
  3. Miizu

    Joensuun seutu

    Aivan kuin minun suustani! Täällä siis myös vajaan vuoden Turussa asunut, mutta sydämeltään vielä hyvin joensuulainen Siellä siis asunut koko ikäni ennen Turkua, jonne opiskelujen vuoksi muutin.. Häät tullaan kuitenkin viettämään kotikonnuilla
  4. Itse olisin ehdottomasti halunnut pitää oman kauniin (maisemallisen) ja suht harvinaisenkin sukunimeni. Mutta mutta.. Miehelläni on hänen sukunimeään kantava yritys, eikä näin ollen tule kuuloonkaan että hän vaihtaisi nimensä. Ymmärrän kyllä. Toisaalta harmittaa, mutta eihän sille mahda mitään..haluan kuitenkin perheelle yhteisen nimen. :-/ Eli ei tässä meidän tilanteessa ole hirveästi vaihtoehtoja..
  5. En ole vielä vaihtanut nimeäni, mutta se on edessä.. Asia tuntuu jo valmiiksi kovin haikealta. :-/ Kyse ei ole niinkään tunnesiteestä nimeeni, vaan nimien kauneudesta. Nykyinen nimeni on melko harvinainen ja omasta mielestäni todella kaunis. Mieheni nimi on suurin piirtein yhtä yleinen kuin Virtanen. Se minua harmittaa eniten, harvinaisesta ja kauniista nimestä yleiseen ja tavalliseen. Mutta tärkeämpää minulle kuitenkin on se, että perheellä (johon toivottavasti kuuluu joskus myös lapsia) on yhteinen nimi. Mieheni ei oikein voi nimeä vaihtaa, koska hänellä on omaa nimeään kantava yritys.
×
×
  • Create New...