suskin

Rouva
  • Viestit

    65
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Paikkakunta
    Helsinki

suskin's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Olen pesettänyt pukuni kahdesti SOLlissa. Ostin pukuni "likaisena" ja pesetin sen reilun 80 euron hintaan. Häiden jälkeen vein puvun samaan pesulaan ja hinta oli kympin halvempi :-? Kummallakaan kerralla puvussa ei ollut erityisen pahoja tahroja, helma ja laahus olivat järkyttävän likaiset. Työn jälkeen olin tyytyväinen , hinnan vaihtelu hieman ihmetyttää.
  2. Me otettiin miljöökuvat koekampauspäivänä ja se oli meille enemmän kuin hyvä vaihtoehto! Tämä järjestely edellyttää tietysti paria asiaa: -luottamus kampaajaan täytyy olla täydellinen, koemeikki ja -kampaus kun tulevat kuvaan tai aikataulun täytyy olla niin väljä, että kampausta ja meikkiä ehditään säätämään -kampaajan koeversiot täytyy olla kuin oikeat versiot -joudut ostamaan kaksi kimppua tai tyytymään kimputtomiin kuviin. Me nautimme varsinaisena hääpäivänä rauhallisesta aikataulusta ja valokuvaaja otti silloin vielä lisää kuvia. Miljöökuvista tuli onnistuneita kun hermotkaan eivät olleet niin tiukilla ;D Itse keskustelin asiasta kampaajani kanssa ja hän piti sitä heti hyvänä vaihtoehtona.
  3. Me harkitsimme Mestaritallia, mutta ratkaisevaksi asiaksi nousi se, että terassia ei olisi saanut varattu omille vieraille. Päädyimme Kalastajatorpalle ja kaikki sujui kuin unessa! Odotukset olivat hyvin korkealla ja ne ylittyivät moninkertaisesti. Kiitoksia sateli niin suomalaisilta kuin ulkomaalaisiltakin vierailta. Lisää saa kysellä vaikka privana.
  4. Me juhlittiin Kalastajatorpalla. Upea sijainti ja maisemat, kesällä pihapiiri oli vieraitten mieleen, mahtava palvelu ja laadukkaat ruuat. Täydelliset puitteet tyylikkäille juhlille!
  5. Meidan haissa anoppi piti pienen puheen jossa mainitsi laheiset poismenneet ja vein kimppuni haudalle.
  6. Me selvisimme nelinumeroisella summalla, vieraita 75 ja ravintolahaat. Rahanmeno ei kaduta! Oltiin paatetty etta panostetaan hyvaan ruokaan, -ravintolaan ja -palveluun. Toisaalta taas loysin unelmieni puvun kaytettyna ja koristeluun kaytettiin rahaa maltillisesti. Haat onnistuivat niin hyvin, etta olemme jalkeenpain todenneet etta vaikka olisimme olleet lottovoittajia, emme olisi muuttaneet mitaan!
  7. Mun haameikki tehtiin Make up storen tuotteilla ja olin mielettoman tyytyvainen! En juuri meikka arkisin ja tulos oli varsin luonnollinen. Suosittelen lampimasti! (kirjottelen Maltalta ja skandinaaveja loytyy nappiksesta huonosti )
  8. Mulle laitettiin muutama "tupsu" ja olin todella tyytyvainen! Omat ripset on aika tummat eika kai ihan lyhyet, irtoripset eivat siis mitenkaan erottuneet pahasti vaan tehostivat katsetta todella kauniisti.
  9. Olisin yrittänyt vältää univelkaa (yritin nytkin, mutta huonolla menestyksellä) ja yrittönyt jutella ihmisten kanssa enemmän. Muuten juhlat meni paremmin kuin koskaan osattiin odottaa! On vieläkin tosi epäuskoinen olo että ne hienot juhlat oli meidän!
  10. Mulle tuli täydelliset koemeikki ja -kampaus, mutta meillä olikin hääkuvaus sinä päivänä. Olin ratkaisuun tyytyväinen ja nyt oikein odotan toista kaunistautumista!
  11. Viikon verran odoteltiin eikä olis ollu niinkään kiire! Tuukka Ylönen oli meidän kuvaaja.
  12. Mun omat taidot on varsin vajavaiset ja siksi ehdottomasti ammattilainen. Koemeikin jälkeen voin sanoa, että meikki oli hintansa arvoinen! Pysyi koko päivän hyvänä ja mä olin huomattavasti paranneltu versio itsestäni
  13. Mä olen päätymässä valkoisiin kalloihin. Onko kukaan naikkareista tietoinen Helsingin hinnoista? Ovatko kallat tosiaan 7e/kpl?
  14. En tunne! Juhliin on tulossa sulhon vanhempien tuttuja ja esittäydytään sit onnitellessa :
  15. Toivottavasti en ole vastannut tähän ketjuun jo aijemmin... Mulle nimen harvinaisuus ei ole sinänsä mikään juttu, mutta sen sammuminen Suomessa on. Vaihdamme sulhon kanssa kumpikin nimemme sulhon äidin nimeksi. Sulhon äiti on ainoa jolla tämä kyseinen nimi on (suomessa siis) ja jos me emme sitä ottaisi, katoaisi se kokonaan kotimaasta. Tiedossa on vaan ahkeraa tavaamista :-/