suskin

Rouva
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

About suskin

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Olen pesettänyt pukuni kahdesti SOLlissa. Ostin pukuni "likaisena" ja pesetin sen reilun 80 euron hintaan. Häiden jälkeen vein puvun samaan pesulaan ja hinta oli kympin halvempi :-? Kummallakaan kerralla puvussa ei ollut erityisen pahoja tahroja, helma ja laahus olivat järkyttävän likaiset. Työn jälkeen olin tyytyväinen , hinnan vaihtelu hieman ihmetyttää.
 2. Me otettiin parvekkeellinen huone ilman hääpakettia ja hinta oli muistaakseni 110e.
 3. Me otettiin miljöökuvat koekampauspäivänä ja se oli meille enemmän kuin hyvä vaihtoehto! Tämä järjestely edellyttää tietysti paria asiaa: -luottamus kampaajaan täytyy olla täydellinen, koemeikki ja -kampaus kun tulevat kuvaan tai aikataulun täytyy olla niin väljä, että kampausta ja meikkiä ehditään säätämään -kampaajan koeversiot täytyy olla kuin oikeat versiot -joudut ostamaan kaksi kimppua tai tyytymään kimputtomiin kuviin. Me nautimme varsinaisena hääpäivänä rauhallisesta aikataulusta ja valokuvaaja otti silloin vielä lisää kuvia. Miljöökuvista tuli onnistuneita kun hermotkaan eivät olleet niin tiukilla ;D Itse keskustelin asiasta kampaajani kanssa ja hän piti sitä heti hyvänä vaihtoehtona.
 4. Eksyin tänne vasta nyt... Me taidettiin saada huone käyttöön yhden aikoihin.
 5. Samaa mieltä kuin edelliset! Meillä oli parvekkeellinen huone jo käytössä ennen kirkkoa. Palvelu oli ensiluokkaista ja ajattelimme mennä sinne juhlistamaan ensimmäistä hääpäiväämme.
 6. Me harkitsimme Mestaritallia, mutta ratkaisevaksi asiaksi nousi se, että terassia ei olisi saanut varattu omille vieraille. Päädyimme Kalastajatorpalle ja kaikki sujui kuin unessa! Odotukset olivat hyvin korkealla ja ne ylittyivät moninkertaisesti. Kiitoksia sateli niin suomalaisilta kuin ulkomaalaisiltakin vierailta. Lisää saa kysellä vaikka privana.
 7. Me juhlittiin Kalastajatorpalla. Upea sijainti ja maisemat, kesällä pihapiiri oli vieraitten mieleen, mahtava palvelu ja laadukkaat ruuat. Täydelliset puitteet tyylikkäille juhlille!
 8. Kylla, aikomus olisi lihoa! Olen muutenkin pieni ja haastressin myota painosta katosi 3 kiloa. Nyt hankin niita raivolla takaisin
 9. Finnairia ja Finnmakojen oppita en kehu edelleenkaan, mutta Maltan Intercntinentalin Club Loungen henkilokunta ansaitsee tulla kehutuksi! Me vietamme loppulomamme sviitissa...
 10. Meidan haissa anoppi piti pienen puheen jossa mainitsi laheiset poismenneet ja vein kimppuni haudalle.
 11. Me selvisimme nelinumeroisella summalla, vieraita 75 ja ravintolahaat. Rahanmeno ei kaduta! Oltiin paatetty etta panostetaan hyvaan ruokaan, -ravintolaan ja -palveluun. Toisaalta taas loysin unelmieni puvun kaytettyna ja koristeluun kaytettiin rahaa maltillisesti. Haat onnistuivat niin hyvin, etta olemme jalkeenpain todenneet etta vaikka olisimme olleet lottovoittajia, emme olisi muuttaneet mitaan!
 12. Meilla oli vieraita 75 ja rahaa saatiin 2800e ja tavaraa about 1500 euron edesta.
 13. Mun haameikki tehtiin Make up storen tuotteilla ja olin mielettoman tyytyvainen! En juuri meikka arkisin ja tulos oli varsin luonnollinen. Suosittelen lampimasti! (kirjottelen Maltalta ja skandinaaveja loytyy nappiksesta huonosti )
 14. Mulle laitettiin muutama "tupsu" ja olin todella tyytyvainen! Omat ripset on aika tummat eika kai ihan lyhyet, irtoripset eivat siis mitenkaan erottuneet pahasti vaan tehostivat katsetta todella kauniisti.
 15. Finnair ei huomioinut todellakaan mitenaan! Lahtoselvityksessa oli maailman ynsein nainen (ei siis "turhia" toivotuksia) ja koneessa saatiin juotavat aivan viimeisena istuttuamme yli 2 tuntia kuivin suin! Myoskaan Finnmatkojen opas ei huomioinut mitenkaan, pikemminkin 2 kaansi minulle selkansa kun yritin selvittaa mihin bussiin meidan pitaisi menna. Taalla Maltan hotellissa meita odotti kuohuviinipullo huoneessa ja maailman ystavallisin palvelu!