Esson

Rouva
 • Content count

  544
 • Joined

 • Last visited

About Esson

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1293 profile views
 1. ^Höh, tietysti sitten, kun on kymmenen naikkaria jonossa.
 2. Apuva mitä mä tein. Tulin stalkkaa, että kuka on vaihtanu nickinsä niin nyt sä oot mun kaveri :D

 3. ^Mahtaisiko olla Matti Salmisen Rantakoivun alla, elokuvasta Uuno muuttaa maalle? Siis korjaan, A. Aimon säveltämä, Matti Salminen on vain levyttänyt kappaleen.
 4. ^Jos se on vain itsesuojeluvaistoa? Morsiamet näkevät millaisia naikkari-addikteja meistä rouvista on tullut ja pakenevat paikalta heti tilaisuuden tullen?
 5. Toki tulee. Mutta ihan kaikkea aikaa ja energiaa ei voi uhrata palstan hoitoon. Joten inhimillisiä lipsahduksia tulee. Siksipä on mahdollisuus käyttää "Ilmoita ylläpidolle nappia" ja lähettää vaikka yksäriä. Kummankaan osapuolen asia ei sinänsä minussa niin paljoa tunteita herätä, että puolta viitsisin ottaa. Että rauhoittuu nyt vaan.
 6. Ketjua siivottu, ammattilaisten kahinat eivät kuulu tälle osastolle.
 7. Jatketaan kuitenkin vanhassa ketjussa, kun tässä on paljon "ikivihreitäkin" mainittu. Toki lisäkeskustelu on aina hyvin tervetullutta, joten laittakaa toki lisää kappale-ehdotuksia. Siivoilen tätä vanhaa ketjua vielä tämän viikon aikana, niin saadaan siistimpi.
 8. Yhdistin nämä kaksi julkkisbändiketjua, nyt on tiedot samassa paikassa.
 9. Ketjussa Taustamusiikki hääjuhlaan on jos jonkinlaista ideaa.
 10. Alkuun pääsee, kun lukaisee näitä: Biisi-listaa Suomalaisia tanssi/biletysbiisejä lisäksi Naimisiin.infon palveluhakemiston bändien kotsivuilla on monella bändillä biisilistaa.