Sisi

Rouva
 • Content count

  599
 • Joined

 • Last visited

About Sisi

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 10/04/78

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Göteborg, Ruotsi

Recent Profile Visitors

1888 profile views
 1. Mun vihkini oli n. 1500 €, oltiin opiskelijabudjetilla silloin liikenteessä. Viisivuotishääpäivänä sain sitten upgradauksen ja muutaman tuhannen murkulan sormeeni vihkin viereen.
 2. Tässä mun 5-vuotishääpäivänä päivitetty yhdistelmäni. Kummatkin ovat Suokolta (alempi on vihkisormukseni, malli Maria, kivet 5x0,14ct ja solitaire on Ida 0,52ct).
 3. Mulla vaihdettiin kihla uuteen sormukseen viisivuotishääpäivänä. Syynä vaihtoon oli se, että kihla ei ole mahtunut mun sormeen enää ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen (toki sitä olisi voinut suurentaa, mutta ei se olisi ollut yhtään niin kivaa) ja mä halusin timantteja.. Kihla oli ihan perusmalli, puolipyöreä keltakultainen 4,5 mm leveä. Tässä kuva nykyisestä yhdistelmästä, yksikivinen sormus siis tuli kihlan tilalle.
 4. Yhdessäkään Kultajousessa en ole tavannut osaavaa myyjää. Kysyin sormusta princess-timantilla, niin myyjä sanoo "juu tämä on se Princess-mallisto" ja kun kysyin, saisiko timanttia VS:nä, niin myyjä esittää heidän myymänsä puhtausluokan olevan parempi (SI-kiviä he pääasiassa myyvät, oman kokemukseni mukaan). Voi siellä käydä ikkunaostoksilla ja ostaa jotain perusjuttua, mutta en mä mitään (suurta) timanttikorua sieltä ostaisi.
 5. Mulla on sormukset keltakultaa ja timantit on istutettu valkokultaan. Keltakulta valittiin ihan siksi, kun kihlakin oli keltakultaa ja miehen mielestä keltakulta on se ainoa oikea sormuksen väri, ja niinhän se tietty onkin, kullan värinen siis. Enkä mä ikinä ole hopeanvärisiä koruja muutenkaan oikeastaan käyttänyt, joten luonnollinen valinta se oli. Nyt kun oltiin ostamassa uutta sormusta (kihlan tilalle), pohdin hetken aikaa valkokullan ja keltakullan välillä, mutta päädyttiin taas siihen keltakultaan, noista samoista syistä.
 6. Me käytiin tilaamassa jo toinen sormus Suokolta.
 7. Mä luin silloin tuon todistuksen tarpeen RCCL:n nettisivuilta, sieltä honeymoon package -kohdasta. Eihän se, että ne tietää teidän olevan honeymoonilla, vielä sitä pakettia välttämättä tarkoita. Se voi olla merkinta heitä itseään varten, esim. että teille katsotaan pöytäkumppaneiksi muita häämatkalaisia, kahden hengen pöytä tms. Mä kysyin sitten tuota todistusasiaa varustamolta, ja sieltä annettiin faksinro ja käskettiin lähettää virkatodistus.
 8. Mulle tuli seuraavanmoinen virheviesti yrittäessäni päivittää signatureani: "The error returned was: Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed" Sivun ylälaidassa lukee: "string(98) "http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;29;433/st/20080119/e/Uusi koti!/dt/7/k/b522/event.png" " Tuo virheviesti taitaa tarkoittaa nimenomaan tickeriä? Miksi nuo tickerit sitten kuitenkin näkyvät?
 9. Hurrikaaniaika on virallisesti kesäkuun alusta marraskuun loppuun, ja huippu asettuu syyskuun alkupuolelle (http://www.aoml.noaa.gov/hrd/tcfaq/G1.html). Eli heinäkuu on aika turvallista aikaa myrskyjen osalta. Kannattaa tutustua noihin National Hurricane Centerin sivuihin, sieltä löytyy myös satelliitikuvia ja ennusteet myrskyistä, että voi jättää kotiin jääville linkin hermoilua varten. (Me siis ollaan tehty kumpikin reissumme syyskuussa, pahimpaan hurrikaaniaikaan..) Lisäys: Mulla on nettisivuilla kertomus meidän ensimmäisestä reissusta eli häämatkastamme, jos jotakuta kiinnostaa. Sama juttu tosin löytyy naimisiin.infon hääoppaan puolelta..
 10. Dehi, juu oli siellä ihan Scuba-juttujakin ja laivalla oli mahdollisuus osallistua johonkin padi-koulutukseen. Kannattaa tsekata laivayhtiön sivuilta, siellä on kaikki saatavilla olevat retket listattuna!
 11. Oh, mua on kaivattu! Reissu meni mainiosti. Ei mitään hurrikaaneja näkynyt, Ernesto oli juuri pyyhkäissyt Miamin yli, ennen kuin saavuttiin. Merellä näkyi öisin salamoita, ilma oli todella seisovan hiostava koko viikon, muttei hurrikaaneihin törmätty tällä kertaa. Missäs tommonen Florence oli, en ole kuullutkaan moisesta.. Soda card on siis limpparikortti, jolla saa juoda rajattoman määrän limua (eli kokista, laittikokista, spritea ja eri mehuja). Tällä kertaa meni rahaa laivalla vajaa 200 €, kun ei tarvinnut kuin toisen nauttia satunnaisia drinkkejä. Labadee (Haiti) oli ihana, niin paratiisisaari kuin vaan paratiisisaari olla voi. Ei siellä mitään tekemistä ollut, siis muuta kuin löhöämistä ja vesiurheilua. Jamaica oli ihan jees, nyt tiedetään ainakin, mistä se käsitys jamaikalaisesta rentoudesta tulee.. palvelu tosin oli aika töykeää ja myyjät ärsyttävän päällekäyviä. Caymansaaret oli KALLIS, olut ja mehu baarissa maksoi 10 $, joten siellä ei kannata kyllä shoppailla yhtään mitään. Cozumel (Meksiko) oli käsittääkseni paras shoppailupaikka, kauppoja oli vaikka muille jakaa, mutta me lähdettiin snorklaamaan ja jätettiin shoppailut sikseen. Suositan, vesi on ihanan kirkasta ja kalat hauskan näköisiä! Tämä reissu ostettiin ihan paikalliselta firmalta kadun varrella, maksoi 50 $ kahdelta hengeltä. Tällä kertaa nähtiin laivalla suomalainen nuoripari, olisiko ollut naikkari... ;D
 12. Velmu, me ei olla sen kummemmin varattu risteilylle rahaa, hyvin vähän sitä ollaan saatu siellä menemään (ryyppäämiset jätetään Itämeren-risteilyille). Viimeksi taisi mennä n. 300 €, siinä oli kahdelle hengelle soda cardit ja yksi ekskursio ja loput oli oikeastaan laivalta ostettuja tuliaisia. Mä näin meidän reissulla kerran muutaman eläkeikäisen, ne taisi viihtyä hieman erilaisemmissa aktiviteeteissa kuin me. Joka ilta oli discossa menoa, joten siitä ei ole ainakaan puutetta! Ou gaad, viiden päivän päästä laiva lähtee!!!
 13. Taas viime viikonloppuna sen huomasi, että alkoholin puuttuminen ei välttämättä pilaa tunnelmaa (yleensä sitä tunnelmaa ei vielä edes ole, kun ihmiset istuvat tuppisuina jäykkinä tuoleissaan), mutta alkoholitarjoilu nostaa kummasti sen tunnelman pikaisesti kattoon. Kaikista holittomista häistä (missä minä olen ollut) ovat vieraat lähteneet pois jo hyvin aikaisin, heti ruoan jälkeen. Kun ei sitä tunnelmaa ole ilman rentoutusta syntynyt.
 14. Piti sitten perua Thaimaan matka, se vaihtui jo syksyllä suoritettavaan Karibian risteilyyn. Ehkä mä sinne Thaimaahan vielä joskus pääsen..