Puputsi

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Puputsi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hyvin yleistä, että ulkopaikkakuntalaiset joutuvat kirkosta maksamaan ikäänkuin "tilavuokraa". Toi toisen seurakunnan papin käytön maksaminen kuulostaa jotenkin tosi oudolta.
 2. Itse oon menossa PS-hiusstudioon kampauksentekoon ja Uniqueen-nimiseen kauneushoitolaan meikkaukseen. Kampaus 95€ ja meikki 65€. Oon laiska, ja vetäsin vaan ekat puhelinluettelosta esiin tulleet nimet, jotka sattu vastaan puhelimeen. Molemmissa kyllä ihan asiantuntevaa väkeä tuntui olevan ja koekampaukseen ja -meikkiin aika saatiin sovittua justiin sopivasti. Voin sitten häiden jälkeen kertoa tarkemmat kokemukset.
 3. Missä hinnoissa nää kimppujen tauluttamiset on? Hirmuisesti tekisi mieli omasta kimpusta tehdä taulu, jossa olisi esim. joku raamatunlause tai ihana loru myös. Entä mitä paikkoja suosittelette?
 4. Nostanpa tätä vähän, kun itselle pitää ilmeisesti jonkunlainen kimppu hommata ja sekin Hämeenlinnasta. Elikä Vihreä Delfiini ja Kukkakauppa Pioni on tähän mennessä saaneet kannatusta. Onko muita ehdotuksia?
 5. Ylös, kai nyt joku muukin on tanssikurssin käyny. Onhan se kiva häiden ohjelmanumero
 6. Unelmana olisi tanssihäät, mutta en oo keksiny mistään häätanssikursseja. Osaisko joku Helsingistä semmoista suositella ja muutenkin olis kiva kuulla kokemuksia? Kuinka paljon ennen häitä semmonen kurssi kannattaa käydä?