Gabriela

Rouva
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

About Gabriela

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Juu, puku likaantuu varmasti enemmän tai vähemmän, muttei se paljoa haittaa. Itselläni jäi esimerkiksi helma auton oven väliin. Lisäksi korjasin autossa meikkiä, ja huulipuna tippui kädestä syliin - jäi kiva liila tahra valkoiseen kankaaseen. Sitä sitten kävin saippualla pesemään kunhan ehdin, ja hyvin lähti pois (onneksi kangas oli laadukasta). Joten ei hätää, on sitä silloin muutakin ajateltavaa.
 2. Itselleni kyseinen korsetti ei istunut ollenkaan, ja lähetin sen saman tien takaisin. Alhaalta korsetti jäi 18 cm auki (leveä lantio ja raskausmahaa jäljellä) ja ylhäältä meni suunnilleen yhteen. Korsetti on kaikkea muuta kuin kaareva, eikä sovi päärynävartalolle. Wanhan ajan korsetit istuvat kyllä - niitä minulla on useampiakin. Lisäksi minua ihmetytti, että solmu tuli ylös. Yleensä korseteissa solmu tulee alas, sillä alhaalla kiristystarvetta yleensä on enemmän kuin rintojen alla.
 3. Meillä oli häissämme harpisti. Hänellä oli omat kuljetussysteemit, ammattilainen kun oli. Hyvin toimi!
 4. Meillä oli harpunsoittaja häissä. Hinnat liikkuvat sadoissa euroissa ja soittajia on harvassa... Järkevimmäksi valinnaksi osoittautui harpistin palkkaaminen Niinikim-firman välityksellä. Suosittelen - harpisti oli hyvä, eikä suinkaan kallein vaihtoehto
 5. Monissa nykyajan korseteissa on se vika, ettei vyötäröä saa kiristettyä tarpeeksi ainakaan ilman, ettei selkä vyötärön ja lantion korkeudelta jäisi paljaaksi. Mittatilauskorsetit ovat tähän paras apu. Halvin vaihtoehto lienee Morsiusgallerian tilauskorsetti, joka muistaakseni maksaa vain n. 10 e enemmän kuin standardimittainen.
 6. Heippa! Odotteluaika menee nopeammin, kun on kesä välissä. Kalevatravelista jäi neutraalin asiallinen mielikuva: ei mitään erityisen hyvää eikä erityisen huonoa sanottavaa. Tarjoukset kannattaa pyytää mahdollisimman monesta paikasta (myös Kalevasta), koska hintakirjo voi olla melkoinen, ja säästöä kertyy - jos hyvin käy - helposti satoja euroja. Valitsimme puolihoidon. Puolihoitoon kuului aamiais- ja illallispuffet, molemmat erittäin runsaita. Ruokalepo oli useampana iltana tarpeen, kun ei aina malttanut pysyä kohtuudessa, ja silmät tunnetusti syövät enemmän kuin... ;D Täysihoitoon kuuluu käsittääkseni kevyt lettu tms. tyyppinen lounas. Arvelisin, että ala carte maksaa erikseen. Se ravintola on pieni, ja merinäköalat ovat hienot - sikäli jos pimeällä merta edes näkee. Kyseisessä paikassa järjestetään myös diskoja ja teemailtoja (jolloin talo tarjoaa ilmaiset rommidrinkit kaikille). Puffetravintolan lähellä taas on elävää musiikkia, esityksiä ja lopulta myös tanssia joka ilta yhteentoista asti. Kaiken kaikkiaan meno oli rauhallista. Meillä puolihoito osoittautui hyväksi valinnaksi, sillä kiertelimme usein päivisin ympäri saarta jne. Hotellialueellakin olisi toki viihtynyt tarvittaessa vaikka koko päivän...
 7. Helmimorsian, kokemusta löytyy, voisimme koska tahansa palata tuohon hotelliin takaisin. Mikäli yhtään snorklailette, on Le Canonnier nappivalinta. Kysele ihmeessä, mitä vain haluat tietää, niin vastailen. Muoks. Ai niin, tuolla häämatkakertomusfoorumilla on muutama kuvakin...
 8. Samaa sukunimeä kuin omani on löytyy Suomesta 150 hengeltä joten ei, en halunnut kiihdyttää nimen harvinaistumiskehitystä - nimen harvinaisuus on mielestäni jo arvo sinänsä. En missään vaiheessa edes harkinnut miehen sukunimen ottamista myöskään siksi, että tuttu nimeni on osa identiteettiäni, ja sointuu etunimeeni. Miehen (huomattavasti yleisempi) sukunimi taas on käytännössä vääntynyt myös miehen kutsumanimeksi, joten hänen sukunimensä tuntui vain hänen nimeltään.
 9. Mascarpone ja Lizzie07, minuakin etukäteen arvelutti laulaa, oli kiristävä korsetti jne... Mutta loppujen lopuksi olen iloinen siitä, että lauloin kuitenkin: niin otettu sulhanen oli. Mikrofoni auttoi ja se, että olin etukäteen antanut pianistille ja viulistille äänialaani sopivan sävellajin: tuli jotenkin varmempi olo. Laulua ennen oli myös ollut yhteislauluja, niin sai ovelasti ääntä auki etukäteen. Ja kun lauluosuuden ajoitti juhlien loppuvaiheeseen, oli tunnelma ehtinyt jo vapautua, eikä enää jännittänyt yhtä paljon. Antakaa mennä rohkeasti vaan!
 10. Kijoma, ainakin niinä parina päivinä kun pohjoisesta/lännestä matkasimme itäpuolelle, oli idässä koleampaa. Aamulla reissuun lähtiessä taivas esimerkiksi oli ollut pilvetön ja aurinkoinen, mutta reilun tunnin kuluttua (itärannikolle tultaessa) taivas olikin jo täynnä tummia pilviä, ja niskaan tuli tunnin saderyöppy. Ilma pysyi koko ajan hieman pilvisenä. Kun myöhemmin palasimme takaisin lähtöpaikkaan, oli sää taas aurinkoinen, eikä lätäköitäkään näkynyt missään. Asiasta on olemassa myös tilastotietoa: eroa on jonkin verran. Jos matkustaa ajankohtana, jolloin on muutenkin sateisempaa, alueen valinnalla lienee merkitystä.
 11. Kyseessä saattaa olla spämmin torjuminen. Useinhan näkee nettisivuja, joilla @-merkki on korvattu sanalla "at" juuri tuosta syystä: automaattiset hakuohjelmat eivät silloin tunnista osoitteita sähköpostiosoitteiksi.
 12. Juu, päiväsaikaan ko. Pointe aux Canonnierin alueella ei näkynyt itikan itikkaa. Ei puremia tullut (ainakaan lokakuussa) juuri muualtakaan. Olisin huomannut jos olisi tullut, sillä olen niille ärsyttäville elikoille allerginen.
 13. Minäkin tulin sen verran uteliaaksi tuon korsetin suhteen, että otin ja soitin sinne. Lähinnä mieltäni askarrutti se, saako korsetilla aikaan tarpeeksi tiimalasimaista lookia tyyliin "oikea rautakorsetti". Jo mallinuken päällä näyttää, että malli olisi enemmän tasapaksu kuin kaareva, sillä korsetti menee vain keskeltä yhteen. Vaikea sanoa, kun en ole sovittanut sitä. :-? Morsiusgalleriassa sanottiin, että korsetin voi tilata omilla mitoillaankin, myös kaarevuutta voidaan lisätä. Mittatilauskorsetin voi saada kuulemma myös mustana. Oletin, että hinta olisi tuolloin huima, mutta mitä vielä: lisäkuluja tulisi vain vajaan 20 euron verran. Täytyy tosiaankin harkita sitä tilaamista!
 14. Nuori Morsian07, oletko tutustunut Arean tarjontaan? Heillä näyttäisi olevan hotelleja reilulla 1200 eurolla viikko, myös toivomasi Bucuti on valikoimissa. Matkapäivät (niin ajankohdan kuin kestonkin puolesta) voi valita itse, eikä Aruba-Curacao -yhdistelmäkään maksa maltaita, vaan välilennon verran. Suosittelen!
 15. Rouva -82, hyvä että ainakin lomanne loppuosa vastasi odotuksianne. Itse olimme Le Canonnieriin ihan tyytyväisiä: ei luksusluokkaa, mutta kuitenkin hyvää vastinetta rahalle. Plussina siellä oli pitkä rantaviiva ja iso puutarha sekä sijainti. Miinuksena taas ajoittainen tuulisuus sekä ne "sokoshotelslook-huoneet", joista värikkäät osat lähtivät toissakesän remontin myötä. Joillain matkatoimistoilla (kuten Helin matkoilla) valitettavasti on sivuillaan edelleen kuvia siitä vanhasta, mukavamman näköisestä lookista. Meillä oli huone toisessa kerroksessa, emmekä nähneet sisällä ötökän ötökkää... Yksi kärpänen taisi olla ainoa avonaisesta parvekkeenovesta sisään tullut vieras. Huoneemme siivous oli myös moitteetonta. Käytävällä tosin näkyi olevan useita siivoojia, joten teillä taisi käydä todella huono tuuri... Ohessa linkki Tripadvisorin hotellivieraskommentteihin. Keskimäärin kirjoittajat (250 kpl) antoivat hotellille neljä tähteä. http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g4...Grand_Baie.html Mauritius on mielestäni juuri kiireettömyydessään ihanteellinen häämatkakohde. Kyllä tekemistäkin tarvittaessa löytyy, kunhan poistuu hotellialueelta... ja ryhtyy seikkailemaan pitkin saarta. Myös delfiinien bongausmahdollisuus ja snorklausapajat kannattaa pitää mielessä.