darci

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About darci

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Pari kertaa pyörähdelty olohuoneen lattialla. Tai pyörähtely ehkä väärä sana, tönkköä liikkumista ja kinaamista se lähinnä on ollut... ;D Meillä on käytännön pakosta tanssikurssi vasta pari viikkoa ennen häitä, joten aika lyhyeksi jää meidän treenausaika. Edit: typoja
 2. Minusta ei ole yhtään hassua jos hääpari toivottaa vieraat tervetulleeksi itse. Meillä sama tilanne kuin LauraLauralla, eli maksamme häät itse ja näin ollen morsian haluaa itse myöskin olla ensimmäisenä äänessä.
 3. zartan: olen vähän myöhässä tämän vastaamisen kanssa kun olen ollut jonkin aikaa poissa palstalta, mutta olit näköjään jo päätynytkin hyvään kukkakauppaan. Mun orkideakimppu maksaa muistaakseni 130 euroa.
 4. Aluksi olin ihan varma Pachelbelin kaanonista alttarille kävellessä, mutta ko. kirkon uruista ja ko. kanttorin soittamana kuulosti ihan hirveältä... Todella kaunis kappale esim. tuolla Hakanpään sivuilla kuunneltuna. Neuvoni on, että kannattaa tarkistaa musiikki myös ihan livenä, jos mahdollista. Todennäköisesti päädytään vähän perinteisempään alkumusiikkiin, eli Kuulaan. Bachin preludi C-Duurissa on ollut ykkössuosikki loppumusiikiksi koko ajan (vaikkakin tuohon Kuulan kanssa samaan tyyliin sopisikin ehkä paremmin Prinsessa Ruusunen). Edit: Suunnitelmat muuttuneet täysin. Elgarilla sisään ja Prinsessa Ruususella ulos. Vähän yli kuukausi aikaa häihin, katsotaan kuinka monesti mieli ehtii muuttua. Saatiin tuutu kanttori soittamaan, joten suotaminen ja huopaaminen on nyt valitettavasti helpompaa...
 5. Meidän kukat tulee Pasadenasta, jossa oli loistava palvelu ja hyviä ideoita kun kävin kyselemässä. Luotan ko. kukkakauppaan muutenkin, ja kuvat aikaisemmista morsiuskimpuista olivat upeita. Hintaa on kyllä, sitä ei käy kieltäminen... zartan: Pasadenasta saa harvinaisempiakin orkidealajikkeita. Mulle tulee vihreää cymbidium-orkideaa pitkään valuvaan kimppuun, suunnitelma ainakin on upea!
 6. Meidän häissämme morsian pitää tervetuliaispuheen. Moni voi odottaa että sulhanen, morsiamen isä, seremoniamestari tai bestman toivottaa porukan tervetulleeksi, mutta me ajateltiin että tasa-arvo kunniaan! Joten morsian pääsee avaamaan suuren suunsa heti alkuillasta.
 7. Kaikki muut on ollut niin aikaisessa meihin verrattuna! Häät heinäkuussa, kirkko ja paikka varattu tämän kuun alussa eli vähän yli 5 kk ennen h-hetkeä. Tosin me ei oltu päätetty mitään tiettyä päivää etukäteen vaan kyseltiin heinä- ja elokuun vapaita päiviä ja valittiin niistä sitten paras.