jenskuli

Naikkari
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

About jenskuli

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Tervehdys! Tulin vastaamaan kommenttiisi. Sikäli eksoottinen paikka joo, että vaikka maa on lipsahtanut joskus vahingossa, niin sitä tarkempia koordinaatteja en vainoharhaisena naikkareissa kerro. Sen verran eksoottinen näky täällä olemme. :) Mutta kohta onneksi Suomen reissu tiedossa, niin saa taas olla pitkästä aikaa ihan tavis kaikkien muiden silmissä.

 2. Moi! Tulin vain kuikkimaan tuolta ulkosuomalaisten ketjusta, jos olisi ollut tarkempaa tietoa missä maassa asustat? Onko joku kovinkin eksoottinen mesta?

 3. Viimeisimmässä kutsussa, joka meidän luukusta kolahti, ei pukukoodia ollut. Itse olisin tätä kovasti kaivannut avukseni. Häihin ilmottautuessani yritin kaasolta tiedustella millaisessa puvussa naisvieraan on soveliasta tulla. Vastausta en oikein saanut. Sen sijaan puheen siitä, kuinka kirkossa olkapäiden täytyy olla peitettynä. Se siis taisi olla prioriteetti. Olenko siis alipukeutunut, jos pukeudun polvipituiseen mekkoon ja huiviin tai johonkin muuhun olkapäät peittävään? Tunsin jääneeni täysin ilman ohjeistusta ja olo erittäin epävarma, sillä juhlapaikasta en osannut mitään päätellä juhlan luonteesta, koska en ole koko kaupungissa edes käynyt, enkä tunne hääparin sukua. Mekko, jonka ajattelin laittaa on mielestäni melko juhlava, laskeutuvaa kangasta, kuitenkin kesäinen.
 4. Kerran olen käynyt semmosilla PartyLite-kekkereillä ja viimeiseksi jää. Siis en tiedä onko mulla joku supernenä, mut siis sehän on monen päivän migreeni. Onneksi lähipiirissä kukaan ei enää käytä kyseisiä kynttilöitä, sillä niissä votiiveissakin on tosi kenkkuja tuoksuja migreenin kannalta. Joten en kyllä minäkään suosittele laisinkaan. Se allergia, astma tai migreeni kun voi lävähtää kaikilla vähän eri jutuista.
 5. Saako Ceecilia kysyä, että millaisen laskun saitte? Millaisin perustein he yrittivät laskuttaa? Ei ole pakko vastata, mikäli et halua, tai pistä vaikka privaa. Kiitos Ceecilia, että kerrot kokemuksestasi täällä!
 6. Me varattiin siis Terva-Toppilasta se kartano. Mua kans vähän mietitytti se, että voi olla kahdet juhlat yhtä aikaa,mut eipä sinänsä haittaa, koska kun käytiin paikkaa katsomassa, niin oon samaa mieltä kuin Ceecilia, että siellä takapihalla on ehkä kivempi ollakin..
 7. Onko kenelläkään ollut ruokaa Franzenilta? Tosi herkullisen kuuloisia ehdotelmia saatiin heiltä, mut hinta tuntui aika korkeelta. Pitääpä alkaa kyselemään muualtakin, kun en nyt osaa ollenkaan suhteuttaa, et oliko vaan mun mielestä kallis, vai kallis muihin verrattuna..
 8. Mekin tehtiin alustava varaus Terva-Toppilaan 2007. Näitä alustavia varauksia oli jo tehty vissiin 6 kappaletta kesälle 2007.
 9. Hei vielä semmonen tuli mieleen, et en oo matkatoimiston matkoilla ollut sitten yläasteen (varataan hotskit ja kaikki muukin yleensä netistä), niin minkäs kokoinen oli tää varausmaksu finnmatkoilla?
 10. Kiitos Minniriini tiedosta! Vielä jään toistaiseksi reissusta haaveilemaan ja odottelemaan lisälentoja.. Pistäkäähän reissaajat sit matkakuulumisia kun takasin tulette.. (joojoo, menee viel hetki ennen lähtöä, mut silti) MATKAKUUME NOUSEE!!! ;D muoksis: kovasti kirjotusvihreitä
 11. Hei matkan varanneet! Mä oon ihan kade, upeelta paikalta näytti, eikä hinnat päätä huimannu! Oisin kyselly lentotietoja, et mimmosella koneella, missä välilasku yms.?
 12. Olittekos te Pilpero se suomalainen pariskunta samassa hotellissa meidän kanssa.. Tutulta kuulostaa. Tammikuussa 2005 oltiin mekin Pariisissa. Mulle oli kolmas kerta ja sulholle ensimmäinen. Ite järkkäiltiin matka Hulluilta Päiviltä ostettujen lentolippujen päälle. Netistä varattiin hotelli suuren tutkimisen jälkeen. Ja me kun luultiin et nyt ollaan vaan kahdestaan hotellin suomalaiset, niin eikös yks aamu aamupalalle pumpsahtanut suomea puhuva pariskunta. Louvressa käytiin perjantai-iltana, sillon nuoret (alle 27 tms) pääsi ilmaseks, jos oikein muistelen. Sit kaikki muutkin perusjutut kateltiin, Sacre Cour oli yks upeimmista, siellä oli nunnilla lauluharjotukset menossa. Ja sit se Pompidou centre. No niinhän siinä kävi perinteiset, et se ei oo tiistaisin (jos oikein muistan) auki.. Se oli meidän viimenen reissupäivä ja mentiin sit aamulla jo pällistelemään sitä taloa, tyyliin 6 tuntia ennen lähtöä lentokentälle ja kappas vaan, kiinni oli. Ja mitä tohon pariisilaisten töykeyteen.. Kyllä ne osaa olla kohteliaita, jos viitsivät. Yleensä eivät viitsi. Tai siis tämä on mun kokemus kolmelta lyhkäseltä reissulta. Ja lisätään vielä näkökulmaan se, että ranskaa osaan tyyliin viisi sanaa. Mutjuu lisätään vielä, et romanttinenhan se kaupunki on. Mä kyllä löydän romantiikkaa mistä paikasta vaan, kun on sulhon kainalossa.
 13. Terva-Toppilan kokemuksia huhuilen minä. Voiko sinne vinttiin ja kartanoon buukata kahdet häät samalle päivälle, eikai? Eikös Maikkulan kartanossa ole näin? Saa korjata väärät käsitykset heti alkuunsa, joka paremmin tietää.
 14. Kyllä mä ajattelin jättää sukat pois kokonaan. Sukkisten kanssa mulla on semmonen ajatus, et sukkikset jalkaan vasta kun on yli 10 astetta pakkasta.. Myönnetään, että hame voi aiheuttaa poikkeustapauksen. Mutta pitkä hääpuku päällä on varmasti ihan riittävän lämmin jo muutenkin.