Scarlet

Rouva
 • Content count

  6460
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Scarlet

 1. Spoilerissa olleen tekstin lainaaminen ei onnistu. Lainauksen poisto ei onnistu, selaimen sulkemisen jälkeenkin, kun yritän vastata ketjuun, se heittää sen lainauksen sinne eikä anna pyyhkiä sitä pois.
 2. Onkos kukaan täältä käynyt Japanissa häämatkalla tai muuten vaan? Sulhon kanssa ollaan jo pitkään haaveiltu Tokiosta, mutta pienempiäkin paikkoja ja maaseutuakin vois olla kiva nähdä. Eli onko kellään kokemuksia, onko ihan älyttömän kallista? Mitä nähtävyyksiä löytyis muualtakin kuin Tokiosta? Pärjääkö siellä englannilla?
 3. Samaa mieltä, ja se on myös meidän vihkikirkko
 4. Minäkin äänestän keskimmäistä pukua. Korostaa kauniista vartalon muotoja, tyylikäs ja kaunis puku.
 5. Mun häämeikki ja -kampaus tehtiin viime kesänä Napsissa, ja olin molempiin erittäin tyytyväinen. Ei käytetty mitään Anytimen meikkejä, pohjustus tehtiin hyvin ja meikki pysyi koko päivän. Meikkaaja myös kuunteli hyvin toiveitani ja meikistä tuli juuri sellainen kuin halusinkin
 6. Meillä oli häät viime vuonna heinäkuun 21. ja silloin ei enää pioneja saanut. Punaisia olisi saattanut vielä saada, tosin laatu olisi ollut hyvin epävarmaa, mutta haluamiani valkoisia ei kuulema siihen aikaa enää ollut mahdollista saada.
 7. Minua ainakin itseäni nolottaisi, jos olisin kaaso ja pukuni olisi morsiamen pukua näyttävämpi. Kasvojen yms. kauneus on asia erikseen, ja toki jokainen morsian varmasti toivoo myös kaasonsa olevan kauneimmillaan tärkeässä tilaisuudessa. Tässä kai oli kuitenkin kyse kaason pukeutumisesta. Itse olen ystäväni kaasona ensi kesänä, ja aion kyllä antaa morsiamen olla oman päivänsä tähti.
 8. Minä ostin pukuni lokakuussa 2006, häät oli heinäkuussa 2007. Eipä mieli muuttunut, sen verran ihanan puvun löysin. Puvussani oli takana nyörikiinnitys, joten muutaman kilon muutos painossakaan ei olisi haitannut.
 9. Joo Eerola oli aika omalaatuinen, mutta tavatessa tosi hauska ja mukava. Kyseli tapaamisessa ennen häitä vähän meidän suhteen alkuajoista, siitä miksi päätettiin mennä naimisiin ja pyysi meitä kuvailemaan toinen toisiamme. Itse vihkitilaisuudessa Eerola puhui todella kauniisti rakkaudesta ja todella tuntui, että hän puhui juuri meille. Muutama häävieras kysyikin, tunsimmeko papin entuudestaan. Muoks: Niin, siis emme tunteneet.
 10. Meillä oli myös Esa Eerola pappina, mutta eri kanttori. Tuo teidän kanttorinne on ilmeisesti se Eerolan mainitsema vapaamielisempi kanttori, joten luulisi monenlaisen musiikin onnistuvan. Meidän marssit ei olleet niitä kaikkein perinteisimpiä, mutta kuitenkin kirkkosoittoon tarkoitettuja. No joo, en tiedä oliko musta kauheesti apua
 11. Me tavattiin pappi häitä edeltävänä päivänä. Etukäteen ajattelin että olisin halunnut tavata aiemmin, mutta eipä siihen olisi ollut tarvetta. Hyvin ehdittiin kaikki käydä läpi ja harjoitella ja näin papillakin oli meidän kanssa keskustelun tuoreessa muistissa.
 12. Tällainen kampaus minulla. Noita helmiä tuli vielä muutama lisää.
 13. Meillä oli ruoka hieman klo 15 jälkeen, kakku n. klo 17.30 ja iltapala laitettiin tarjolle vähän ennen yhdeksää. Iltapalaksi oli ruokailulta yli jääneitä salaatteja sekä pyttipannua.
 14. Hyvin meni, turhaan jännitin Mulle kampauksen tekee Miia ja meikin Lila. Kampauksesta kokeiltiin muutamaa eri versiota. Ihan tasan sellaista kuin lopullinen tulee olemaan, ei tehty, mutta uskon että molemmilla on sama näkemys. Olen siis kampauksen suhteen luottavaisin mielin. Meikki oli juuri sellainen kuin haluan, etenkin silmät, ja mun kulmista muotoiltiin tosi kauniit En ole varma, mitä tuotteita käytettiin, mutta meikkaaja sekoitti mulle sopivat värit itse ja kyseli paljon mun mielipiteitä. Ripsiväriä olen tottunut käyttämään vähän reilummin, joten hän lupasi laittaa sitten hääpäivänä paksumpaa ripsaria ja vähän enemmän. Olen siis todella tyytyväinen Muoks: Olitkos sinä Rozie se kaunis vaaleatukkainen morsian, joka istui siellä Napsissa huntu päässä mun kanssa samaan aikaan? Jos olit, niin teidän kuvista tuli varmasti onnistuneita, sen verran kauniina poistuit
 15. ^Joo, mua kiinnostaisi myös kenellä olet ReRa käynyt koemeikissä. Olen itse menossa Napsiin torstaina koekampaukseen ja -meikkiin, ja nyt alkoi kyllä jännittää
 16. Päädyin kuitenkin siihen iPodiin. Eli tällaisen ostin: Tuohon sai netistä tilatessa ilmaisen kaiverruksen. Ja tuon punaisen erikoismallin hinnasta menee osa AIDS:in vastaiseen työhön Afrikassa
 17. Juu, eipä tule pionikimppua mulle :'( Kukkakauppiaan mukaan vaaleanpunaisia pioneja saattaisi ehkä hyvällä tuurilla saada vielä heinäkuun lopulla, mutta valkoisia ei. Vähän harmittaa, kun olisin niin kovasti niitä pioneja halunnut. Nyt tulee sitten pyöreitä valkoisia ruusuja ja eustomaa, mutta eiköhän niistäkin kaunis kimppu tule.
 18. En ole vielä päättänyt, mutta luultavasti ostan miehelle joko rannekellon tai iPodin ja kaiverrutan siihen hääpäivämäärän. Olin jo päätynyt tuohon rannekelloon, mutta mies ehti jo ostaa itelleen sellasen. Se ei tosin ollut kallis eikä kovin kummonen, joten sinänsä voisin ostaa hänelle nyt ihan kunnon kellon. Mutta harkitsen vielä.
 19. ^Meillä on nyt heinäkuussa häät Rusthollissa. Henkilökunta ainakin on tosi mukava, ja ruoat näyttää ainakin paperilla hyvältä Paikka on itsessään mun mielestä sen verran nätti, ettei hirveästi koristeluita kaipaa, meille tulee pöytiin vaan kukkia ja menukortit.
 20. Mun pikkuveli ajaa. Pikkuveli jää juhlapaikan viereen yöksi, joten saa ajonakituksesta huolimatta juhlia rauhassa
 21. Saimme tänään tiedon että meidät vihkii Esa Eerola Tampereen tuomiokirkkoseurakunnasta ja kanttorina toimii Matti Hannula. Onko Eerola tuttu kenellekään täällä, millainen tyyppi mahtaa olla?
 22. Muistelisin jonkun tytön saaneen luvan mennä naimisiin 17-vuotiaana, kun mies (joka oli siis vanhempi) oli kuolemansairas, ja lääkärit uskoivat hänen elävän enää vain muutaman kuukauden. Mies eli sitten kuitenkin vielä useamman vuoden.
 23. Meille tulee hääryijy, äitini tekee sen meille