Jump to content
Naimisiin.info

Sisupussi

Rouva
  • Viestit

    505
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sisupussi kaikki viestit

  1. Tommilla on jou tuossa etusivullaan loistava hääaiheinen juttu: http://www.eclipse-music.net/tommi/index.html
  2. Mun veljeni on tehnyt paljon stand up- ja juontokeikkaa ja hän oli seremoniamestarina ensin meidän häissä ja sen jälkeen muutaman muunkin tutun häissä sillä ajatuksella, että hän pitää ohjelman ja aikataulut käsissään, tunnelman rentona ja saa yleisön nauramaan. Monet on kehuneet jälkikäteen hyväksi valinnaksi. Ja hyvä myös morsiusparin kannalta, etenkin jos kaasot ja vestmanit eivät nauti esiintymisestä - onpahan yksi huoli vähemmän. Suosittelisinkin, että katsotte löytyisikö tuttavapiiristä ja kavereiden kautta ketää rutinoitunutta esiintyjää, joka voisi vetää homman. Tai kenties paikallisen amatööriteatterin tms. kautta löytyy joku, joka tulee esiintymään sopuhinnalla.
  3. Brittimiehen kanssa naimisissa oleva kollegani sanoi, että brittihäissä naisilla on lähestulkoon aina hatut! Onko näin?
  4. Mä olin ulkoistanut juhlapaikan (vanha teollisuushalli) sisustussuunnuttelun ja toteutuksen, koska me asutaa ulkomailla eikä käytännössä olisi ehditty tehdä sitä. Homman hoiti hienosti puolituttu sisustusarkkitehti, hintaa tulo reilu tonni - mutta kyseinen nainen hankki kaikki somisteet ja kukat sekä työskenteli häitä edeltävän illan ja koko hääpäivän juhliin saakka.
  5. Tuonpa Lahti-ketjusta tännekin: Talvihäämme pidettiin helmikuussa 2008 Orimattilan punatillisellä Kehräämöllä tanssisalissa. Vieraita oli 170 ja kaikki mahtuivat samaan tilaan isolle parketille. Pyöreät pöydät olivat mahtavat! Käytössä oli myös tanssisalin viereinen pubi, jonne viritimme karaoket, kun vieraita oli enää pari-kolmekymmentä bilehaluisinta. Omat juomat oli ja viimeiset vieraat kömpivät nukkumaan aamukahdeksalta... Yläkerrassa on sauna ja majoitustilat noin viidelletoista. Tässä tanssisali kuvattu meidän pöydän takaa: Ulkoa tällainen, vanha villatehdas, siis: Suosittelen erityisesti kylmän kauden häille, koska terassia tai ulkotilaa ei ole.
  6. Sisupussi

    Erilainen häämarssi

    Meidän kirkon kanttori on soittanut välillä Pulmusten tunnarin, siis Love and marriage poistumisessa. Kuulostaa uruilla kuulemma todella hyvältä. Meillä oli sisäänmenossa vähän epätavallisempi marssivalinta, Sibeliuksen Karelia Suiten johdanto-osa (reilut 3 minuuttia). Se oli ihana. Kanttorikin oli tyytyväinen, kun sai opetalla uutta.
  7. Sisupussi

    Portugalin Azorit

    Mindy ja Peppi Pitkätossu: me käytiin kahdella vaelluksella Quinta da Tercan kautta + hevostilaretkellä, suosittelen. Tarinaa löytyy täältä. Hauskaa reissua!
  8. Yhdyn MinsQun kehuihin herkullisesta ruuasta! Siinä on nainen oikealla alalla. Lisäksi hänellä on kokonaisnäkemys kattauksista ja koristeluista kohdillaan. Ja siis selvennykseksi, emme ole "vanhoja ystäviä", vaan tapasimme ensi kertaa juurikin tämän pitopöydän äärellä.
  9. Tässä tilakuva meidän onnistuneista häistä Orimattilan Kehräämöltä. Talvihäiden pitopaikkana loistava. Plussana pyöreät pöydät, iso parketti ja se, että kaikki mahtuivat samaan saliin. Vasemmalla bändin lava ja sen takana buffet-pöytä. Vieraita oli 170 henkeä. Kruunu ja hääparin pöytä eivät kuuluneet Kehräämön kalustukseen, ne hankimme itse.
  10. Kaaso mennä päräyttää naimisiin ensi kesänä, ja haussa olisi polttaritekemistä Lahden seudulta. Ideas, anyone?
  11. Täss mun pukuni toiseksi viimeisessä sovituksessa: Puvun tekee Carita Byde Tampereelta (avaa muuten liikkeen taas syksyllä) ja alkuperäismallina oli alla oleva kuva, josta päätimme vaihtaa yläosan halterneckiksi ja kietaisumallin tavalliseksi. (Apua, kun mä näytän persjalkaiselta tuon mallin rinnalla! ) Olen ollut tyytyväinen. Puvun lopulliseksi hinnaksi tulee noin 600 euroa kankaineen (silkkiä) ja muine materiaaleineen.
  12. Sisupussi

    Häämatkalle Alpeille?

    Chamonix kutsuu viikoksi helmikuussa. STS Travelin kautta ja huippuhienoon hotelliin, edes kerran elämässä... Hinta kyllä vähän kirpaisi! Mutta tykätään kovasti laskettelusta molemmat.
  13. Sisupussi

    Karpalobooli

    Meille tulee karpalobooli reseptillä Ocean Spray Viru Valge Limemehua Koristeeksi limeä ja karpaloita (baarimikko antaa boolia, joten laittaa aina koristeet ja jäät lasiin) Eikö tämä ole sama kuin baarien "karpalovodka"? Se on nimittäin tähtäimessä.
  14. Sisupussi

    Portugalin Azorit

    Oltiin kaason kanssa viikko Azoreilla nyt lokakuussa. Matkakertomus ja liuta kuvia yleisessä matkailuosiossa.
  15. Pitopalvelu on nyt varattu ja se on Pito-Alma. Alun häränfile-pöydän-kruununa-tyyppisen ehdotuksen jälkeen ohjeistin heitä välimerelliseen suuntaan ja lähetin muutamia ruokalajiehdotuksia - ja hyvältä vaikuttaa. Palvelu on ollut todella ystävällistä ja teemalla "kaikki onnistuu". Itse en syö punaista lihaa ja muutenkin vierastamme kermaperunameininkiä, joten joustavuutta tarvittiin, ja sitä löytyi. Tässä alustava menu, hintaa tulee alle kolmekymppiä per pää. Erikoiskakkuja saa, tosin ne maksavat vähän enemmän. Lohicheviceä Omena-sipulimarinoituja katkarapuja Savukalatäytteisiä tortillakierteitä Chorizo-makkaraa ja punasipulihilloketta Pieniä broilervartaita Basilikamarinoitua fetajuustoa Salaattikimara, jääsalaattia, tammenlehväsalaattia, rucolaa, vihreää paprikaa ja kurkkua Chilillä ja mangochutneylla marinoituja herkkusieniä Tsatsikia Broileri-jalapenosalaattia Aurinkokuivattuja tomaatteja Uuniperunoita *kylmäsavulohitäytettä,kermaviilipohjainen *savuporotäytettä, majoneesi-tuorejuustopohjainen *kasvistäytettä, tomaattinen salsa-sipulikastike Leipävalikoima tuorejuustolevitettä ja voita Kahvia, teetä, mehua ja hääkakkua Kahvikakkua ja pikkuleipää Suosittelen yhteydenottoa puhelimitse. Sähköposti pelaa, mutta aikaa ja kärsivällisyyttä vaaditaan. Pitopiioilta vastauksen saamiseen meni sähköpostilla yli kuukausi.
  16. Mun puvun tekee Cloth housen Carita Byde Tampereelta. Eka keskustelu on nyt takana, ja päädyimme siihen, mitä ehdotinkin, eli hän lähtee työstämään di Gion valkoista merenneitomallia, jossa on kaulukset . En tietenkään ole mallimittainen, mutta uskon silti puvun näyttävän kohtuukivalta. Ja haluan kaksiosaisen, jossa on kaulukset. Kokonaiskustannus silkistä tulee olemaan 500 - 600 euroa. Ompelija lupasi tehdä seuraavaa kertaa varten lokakuussa lakanaversion yläosasta, tosin siten että se on enemmän halterneck-tyyliä Jänskää. Mutta luotan ammattilaiseen.
  17. Mun päikyssä on nyt kuvia Orimattilan Kehräämön sisätiloista, jos muita lahdenseutulaisia kiinnostaa!
  18. Sisupussi

    Portugalin Azorit

    Ihanaa lukea näitä positiivisia tekstejä! Minä ja kaaso otetaan ja lähdetään lokakuussa viikon matkalle Azoreille juhlistamaan kolmikymppisiämme ja varmaan myös vähän häitä suunnittelemaan. Ajatuksissa on ainakin pari ratsastusretkeä ja tuo valassafari. Hotellina on myös tuo Park Sao Miguel. Onko kukaan ollut lokakuussa Azoreilla - millainen ilma siellä silloin on?
  19. Povipommi Jordan Price olikin jo täällä kerran, mutta tässä vielä miehensä seurassa. Kakkua (vai mikä lie) katsoen ei voi kuin todeta tuosta asusta, että mautonta, mutta sopii tyyliin! ;D
  20. VeraMaria: Meillä on tulossa talvihäät ensi helmikuussa Orimattilan Kehräämölle. Meinaamme saada 150 henkilöä samaan tanssisaliin, ja kynttilöiden polttaminenkin onnistuu. Kävin ottamassa kuvia siellä, koitan saada ne lähipäivinä mun päikkyyn. Kysele lisää, jos kiinnostaa.
  21. Ai tuo Amurin keltainen loota on siis kirkko!
  22. Talvihäät tulossa, joten eiköhän ne suunnitelmat ole pakko laatia sen mukaan, että ulkona ei ole aurinkoa ja yli kahtakymmentä! Muuten olen sitä mieltä, että ei vesisade päivää pilaa, mutta kyllähän se hankaloittaa asioita. Pitää vaan sitten ottaa tarpeeksi lämmikettä ulkosiesti ja sisäisesti.
  23. Mulla on ollut nyt puoli vuotta valkokultainen Kalevala Korun kihlasormus, jota ei ole vielä edes kaverrettu. Nyt haluaisin kuintekin vaihtaa sen johonkin sirompaan, joka passaisi hyvin yhteen tulevan vihkisormuksen kanssa. Onko tässä mitään järkeä? Minkä verran kultasepällä hyvitetään vanhoista (=siis vähän jo naarmuuntuneista) sormuksista? Terveisin nimim. "Päättäisit jo!" :
  24. Sisupussi

    Lahti ja lähialueet

    Häät Orimattilan Kehräämöllä ja vihkiminen Orimattilan kirkossa. 8-) Kertokaapa joku, jos keksitte, miten Orimattilaan majoitetaan parikymmentä ihmistä helmikuussa!
×
×
  • Create New...