Jump to content
Naimisiin.info

R.E.D.

Rouva
  • Viestit

    115
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän R.E.D. kaikki viestit

  1. Tässäpä minun niskaan painottuva nuttura. Kampauksessa oli pieniä "timantteja" ja hopeanvärinen kampatiara.
  2. Kannattaa ehdottomasti ottaa puvun kuva kampaajalle ja meikkaajalle mukaan. Samoin kuvia kampauksista jos sinulla on etukäteen mielessä minkä tyyppistä kampausta haluat. Minäkin järjestelen häitä Pohjois-Karjalaan täältä pääkaupunkiseudulta asti. Kesälomalla kävin Sannalla koekampauksessa ja koemeikkiin Mariannelle menen vasta ensiviikolla eli pari päivää ennen häitä. Lomani aikaan myös Marianne oli lomalla, joten en voinut ottaa silloin koemeikkiä. Koekampaukseen mentäessä minulla oli mukana kuva puvusta ja muutamia kampauskuvia kun en tarkkaan tiennyt mitä haluan. Sanna pääsi kuitenkin äkkiä jyvälle siitä mitä haen ja koekampauksesta tuli aivan ihana! Juttelin Sannan kanssa ja kesälauantait ovat hänellä aika täynnä hääkampauksia. Teillä näyttäisi olevan häät talvella, joten uskon, että saat vielä kampaus- ja meikkausajan haluamistasi paikoista. Meidän häät on nyt viikon päästä ja tämäkin alkaa olla jo hiljaisempaa aikaa häiden suhteen, joten sain hyvin ajat vaikken varannut kuin muutamaa kuukautta aiemmin.
  3. No, minä en nyt tuolla "halki, poikki ja pinoon" viittauksella todellakaan tarkoittanut mitään negatiivista vaan päinvastoin. Marianne on siis räväkkä persoona, joka osaa suoraan sanoa mikä käy kellekkin ja mikä ei. Sellaisesta ihmisestä minä juuri pidänkin, tulee itsellekin varma olo ja voi luottaa ammattilaiseen täysin. Maija on tietääkseni Mariannen äiti ja on vissiin virallisesti eläkkeellä.
  4. Suosittelen Sannaa InTeamista. Itsekin kampaajakoulun käyneenä olen tehnyt jonkin verran kampauksia ja mulle on niitä tehty aika paljon joten olen todella tarkka ja aikas vaativa... Koekampauksessa käytyäni luotan Sannaan täydellisesti ja kampauksesta tuli kaunein kampaus mitä päässäni on koskaan ollut. Kampauksia tehdessään hän tekee taidetta. Sanna on käynyt myös meikkauskoulun, joten samasta paikasta saa kätevästi meikin. Itse menen kuitenkin meikkiin Maija Cosmeticsiin Mariannelle. Hän taitaa olla just tuo edellä kuvailtu "halki, poikki ja pinoon" -tyyppi.
  5. R.E.D.

    Trash the dress

    En ollutkaan huomannut aiemmin kysymystäsi. Kiitos kehuista. Minulla oli kuvausaamuna aika kampaajalle ja hiustenvärjäyksen jälkeen (jonka siis olisin käynyt teettämässä muutenkin) kampaajani laittoi hiuksiini pikapidennykset. Omat hiukseni ovat puolipitkät ja pituutta lisää saatiin aitohiusnauhalla, joka tuli omiin hiuksiin kiinni pinneillä. En halunnut ttd-kuviin mitään tiukkaa nutturaa vaan "huolettoman lookin". Kampaajalla minulle tehtiin myös meikki. Ihan hyvin olisin voinut laittaa hiukset ja meikin itsekin, mutta halusin tuosta päivästä sellaisen hemmottelupäivän itselleni, joten oli ihanaa olla toisten laitettavana.
  6. Pukupalvelu Festaria suosittelen minäkin lämpimästi. Edullinen ja ammattitaitoinen.
  7. Lisää kokemuksia Korukaivoksesta? Erityisesti teetätyspalvelusta. Jotenkin noi edulliset hinnat laittaa epäilyttämään... Mitenhän liike voi myydä samankaltaisia sormuksia niin paljon halvemmalla kuin jossain muussa liikkeessä? Saahan tuolta timanttituotteille aitoustodistuksen mukaan?
  8. Nyt sit sainkin lahjaksi Naisen ääni riipuksen ja korvikset, mutta ne ovat sinisillä kivillä mikä ei sovi minulle tai punaiseen pukuuni ollenkaan. Jos siis olet vailla juuri noita koruja niin ota yhteyttä. Vaihtaisin myös mielelläni korut vihreillä tai ruskeilla kivillä oleviin.
  9. Kävin sovittamassa Naisen ääni ja Carmen -koruja. Carmen tuntui itselleni aivan liian isolta. Naisen ääni miellytti muuten, mutta lyhinkin ketju on liian pitkä. Koru roikkuisi ihan puvun yläosassa kiinni, joka ei näyttäisi hyvältä eli ketjua pitäisi lyhennyttää. Onko kukaan lyhennyttänyt sitä? Olisikos kellään hääkuvia missä näkisi miltä tuo Naisen ääni -koru näyttää hääpuvun kanssa?
  10. Minäkin haluaisin hääkoruksi Kalevala korun Naisen ääni tai Carmen riipuksen. Korviin tulee timanttinapit. En vaan raskisi ostaa tuota riipusta kun ne on aika arvokkkaita eikä korulle välttämättä olisi jatkossa kovin paljon käyttöä. Miksei voisi olla olemassa koruvuokraamoa kun kerran kaikenlaista muutakin voi vuokrata...?
  11. R.E.D.

    Trash the dress

    Tiitu, kuvia on otettu monessa eri paikassa täällä pääkaupunkiseudulla mm. Vuosaaressa, Pitäjänmäellä, saksalaisten sotilaiden hautausmaalla, Tikkurilan liepeillä... Yhdessä Arturin kanssa suunnittelimme kuvien luonnetta ja mietittiin niihin sopivia kuvauspaikkoja. Hän oli etukäteen käynyt katsastamassa paikat ja sit varsinaisena kuvauspäivänä kierrettiin ne järjestyksessä läpi. Huolellinen suunnittelu etukäteen oli kyllä hyvä niin ei tarvinnut kuvauspäivänä poukkoilla sinne sun tänne etsimässä hyviä taustoja. frauani, minun tietääkseni Trash the dress -kuvaukset on ihan uusi juttu Suomessa. Noi minun kuvathan on iiseimmästä päästä kun pukua ei tuhottu ollenkaan. Halutessaan kuvaukseen voi ottaa myös puolisonsa mukaan niin saa vähän erilaisempia hääkuvia.
  12. Mikset pääsisi? Kuvathan voi ihan hyvin ottaa vaikka häistä olisi kulunut vuosia. Mikäli sinulla on hääpukusi tallella. Eikö olisikin ihanaa pukeutua siihen vielä uudelleen? Enemmän omasta kuvauksestani kirjoittelin tähän toiseen TTD -ketjuun
  13. R.E.D.

    Trash the dress

    Nyt on minusta Trash the dress -kuvat otettu ja vieläpä ennen häitä! Tässä siis todistus siitä, ettei pukua tarvitse todellakaan tuhota kuvauksissa ellei niin halua. Ainoastaan hameeseen tuli hieman likaa, joka lähtee pesussa pois. Pukua ei myöskään kasteltu. Puvun yläosa ei likaantunut ollenkaan. Minulla oli tarkoitus muutenkin pestä pukuni hameosa, sillä se on käytetty. Kuvat halusin ottaa ennen häitä, että saan kuvista kehiteltyä jonkinlaista huomenlahjaa sulholle. Alusvaatekuvista kun en ole kiinnostunut ja mielestäni ne menee vähän hukkaan kun ei mies niitä kumminkaan voisi esillä pitää (tai minä en ainkaan haluaisi niin). Meillä oli todella hauska päivä kuvaajani Artur Gajewskin kanssa kun kiertelimme erilaisia kuvauspaikkoja ja molemmilla riitti paljon ideoita kuviin. Ihanaa kun saan pukeutua pukuuni kaksi kertaa, ottaa siitä kaiken irti, nauttia kahtena päivänä prinsessana olosta. Minusta on harmi maksaa paljon kauniista hääpuvusta jos sitä voi käyttää vaan yhtenä päivänä ja laittaa sen jälkeen kaappiin pölyttymään tai myydä eteenpäin. Näistä kuvista minulle jää kaunis muisto puvustani ja voin hyvillä mielin laittaa sen kiertoon. Kerron mielelläni lisää kuvauksista jos jollekin tulee jotain kysymyksiä mieleen. Kuvani löytyvät AG-Foton nettisivuilta http://www.agfoto.fi/ttd/ Jos tutut bongaa niin ilmoitelkaa itsestänne.
  14. R.E.D.

    Monogrammi

    Meidänkään nimikirjaimista ei löytynyt tuolta monogrammia. Googlettanut olin tietenkin jo itsekin, muttei ole löytynyt niinkään... Joskus muistaakseni just täältä olin bongannut linkin sellaiseen "monogrammikoneeseen" mutta nyt ei tahdo löytyä mistään.
  15. R.E.D.

    Monogrammi

    Tietääkö kukaan nettisivuja, joilla voi tehdä monogrammin omista nimikirjaimista?
  16. Nyt kaivataan naikkareiden apua kun en osaa päättää näiden pukujen väliltä... Toinen olisi aika perinteinen valkoinen puku, joka on kylläkin luonnossa kauniimpi kuin tässä kuvassa. ...ja toinen vähän "räväkämpi". Molemmista puvuista poistattaisin laahuksen ja tuosta punakorsettisesta varmaankin myös kaventaisin hametta, sillä se on makuuni liian "prinsessamainen". Tykkään kovasti tuosta punaisesta korsetista, mutta onko se ihan hassun näköinen kun alaosa on kokonaan valkoinen eikä ole mitään ns. yhdistävää tekijää tuohon tummaan yläosaan (kuten kirjailua tms.). Mielipiteitä?
  17. Lisäkysymyksiä jälleen Agroksenmäellä juhlineille. Onko kellään bändi esiintynyt ihan lattialla ilman lavaa? Jos seuraavana päivänä ei ole varausta niin saako siivousaikaa venytettyä ja moneen? Tuo siivousasia tuntuu niin hankalalta jos tila on siivottava aamukuuteen mennessä. En haluaisi antaa sitä tehtävää kenellekään vieraalle vaan haluaisin, että kaikki saa juhlia rauhassa.
  18. Onko kaikki vuokrannut bändille lavan? Oletteko pystyttäneet sen omin voimin vai onko Intercomin miehet laittaneet sen kasaan? Paljon sille tulee hintaa kasattuna? Muutenkin kiinnostaa millaisiin summiin teillä nousi paikan vuokra kaikkine oheistarvikkeineen? Jos jaksatte vielä kaivella laskuja esille tai muistatte ulkoa. Kiitos kovasti kun jaksette vastailla!
  19. Kyllä, ehdottomasti! Ihana video. Minä en ala hääpukuani itselleni tai tyttärelleni säilyttelemään, ei sitä kumminkaan tule enää toiste päälle puettua vaikka upea puku onkin. Mulle parhaimmat muistot jäisi varmaan tuollaisista upeista kuvista kuin kaapissa pölyttyvästä puvusta.
  20. R.E.D.

    Teemana syksy

    Meilläkin vielä toistaiseksi hääpäivä 6.9, joka saattaa kyllä siirtyä n. kuukaudella. En usko, että vielä tuohon aikaan on kunnolla syksy alkanut. Ainakin viime syyskuun muistan erittäin hyvin kun olin viimeisillään raskaana ja oli erittäin lämmintä. Vauva syntyi 19.9 ja siitä viikon-parinkin päästä oli vielä +20 lämpöä (pääkaupunkiseudulla).
  21. R.E.D.

    Koli

    Nostan tän ketjun ja kyselen onko kellään kokemusta häistä Hotelli Kolilla?
  22. Meillä häät Agroksenmäellä 6.9.08. Häihin ei vissiin tulekaan kuin 50-60 vierasta, joten onkohan paikka liian iso...? Onko kellään ollut siellä pienempiä häitä? Mitenköhän pöytäjärjestyksen laittaisi järkevästi tuollaiselle pienemmälle porukalle? Kannattaisiko ottaa pyöreät pöydät vai ne vakiopöydät? Mitenkäs se äänentoisto tuolla onkaan? Saako bändin lähdettyä soitettua itse musaa jotenkin?
  23. Mekin harkitsemme Annin juhlapalvelua syyskuussa pidettäviin häihimme. hemuli_07 oliko teidän härkä sisäfilettä? Miten se oli laitettu? Kerroit, että olit laittanut sähköpostilla lukuisia lisäkysymyksiä pitopalveluun. Minä olen vielä niin pihalla näistä hääjärjestelyistä, etten oikein edes ymmärrä mitä minun pitäis kysellä... Heidän menuvaihtoehtonsa kuulosti kyllä tosi monipuolisilta ja herkullisilta, eikä hintakaan vaikuttanut kovin pahalta.
  24. Jos joku suunnittelee häitä syksylle niin lauantai 8.9.07 vapautui Agroksenmäeltä. Ensi kesä ja syksy on kuulemma hyvin täynnä. Jouduimme siirtämään hääpäiväämme vuodella eteenpäin, sillä saimme tietää toissapäivänä, että seuraavana päivänä häistämme mulla olisi laskettu aika.
  25. Odottelen innolla Aníron kuvia ja kokemuksia Agroksenmäestä.
×
×
  • Create New...