minnaeveliina

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About minnaeveliina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Meille tulee kullanvärinen morsiuskruunu. Ei haluttu mitään ukkoa ja akkaa, kun musta ne halvemmat ei oo kovin sieviä ja kallista mä en halua ku käytän senkin rahan mielummin johonki muuhun. Kävipä sit vielä niin hyvä juttu, et pitopalvelusta lupasivat samaan hintaan sen koristeen.
 2. Eilen pidettiin kaasojen ja seremoniamestarin kanssa boolinmaistajaisia kun sulhanen oli höynäytetty polttareihin. Boolista tuli oikein maistuvaa ja sopivan raikasta. Näillä mittasuhteilla saa n. 4% boolia. Tässä ohje pieneen satsiin, sit vaan samassa suhteessa lisää juomia jos haluaa enemmän. 1,5 dl leijonaa tai muuta vol. 40% 1,5 dl sitruslikööriä (Citrus) 20% 1 L Päärynä Light siideriä 0,7 % 1 L Vichyä (sitruuna) Koristeeksi me suunniteltiin lime- ja sitruunasiivuja.
 3. Mulla uutta tulee olemaan puku ja kengät, sinistä on sukkanauhassa, vanhaa on kaulakoru sekä lainattua äidin korvakorut. En kyllä oo mitenkään suunnitellu näitä, että pitäisi olla kaikkia, ihan vahingossa kaikki vaan löytyy.
 4. Meille tulee juurikin tätä! Samaa siideriä käytetään myös boolin jatkamiseen.
 5. Meillä lukee kihloissa nimi ja päivämäärä. Siis tää perinteinen vaihtoehto. Vihkisormuksessa lukee Vaimoksi ja päivämäärä. Sulholle sit kaiverrutetaan kihlaan vielä Mieheksi ja päivämäärä.
 6. Me käytiin Oulun Vihertalossa viime viikolla ja saatiin kyllä erinomaista palvelua. Sieltä tulee meille mun kimppu (vaalean vihreitä ruusuja, freesiaa ja peikonpähkinää), sulhasen viehe (ruusu ja pähkinä), bm:n viehe (ruusu) ja kaasoille ja seremoniamestari-siskolle hiuksiin kukat (freesian yksi kukka). Kimpun hinta tulee olemaan 50-60e, vieheet 8e ja hiuskukat n. 2e/kpl. Ei mun mielestä ollenkaan paha.
 7. Me käytiin tammikuun lopulla kattelemassa sormuksia ja tilattiinkin kultasepältä sit haluttu malli. Pari viikkoa sitten kävin sovittamassa sormuksen runkoa, että on sopivan kokoinen. Eilen sitten haettiin itse sormus. Ja häihin on aikaa vajaa 2 kk. Nyt ei vaan millään malttais jättää sitä sormusta siihen laatikkoon, tekin mieli heti se ottaa käyttöön, niin ihana se on.
 8. Nostampas vielä tätä aihetta ja kehun vielä Kulta-Albertia. Tänään haettiin mun sormus, ja se on täydellinen! Häät on parin kuukauden päästä ja käydään sit vähän ennen häitä vielä kiillottamassa ja kaiverruttamassa sulhasen sormus. Ja kuuluu kuulemma hintaan. Tässä vielä kuva ihanuudestani: :-X
 9. Juu, tutulta kuulostaa painajaiset. Mä oon nähny kans melkosia unia jo, milloin puku ei pysy päällä, milloin unohdetaan lähtä häämatkalle tai vieraat ei tulekaan ja mitä kaikkea. ;D Ja sen oon huomannu, et mitä enemmän illalla lukee naikkareita, sitä herkemmin kaikki jää pyörimään mieleen ja tulee uniin. Ei siis pitäisi yömyöhään täällä kuppasta.. : ;D
 10. Mun oli pakko käydä ostamassa nuita sydän makarooneja, mutta mitä ihmettä niistä voisi tehdä? Kovin olivat pieniä, mä luulin et ne ois ollu huomattavasti suurempia.
 11. Meillä on vihkiminen myös Haukiputaan kirkossa, onhan se minun kotikuntani kirkko. Soittamalla kirkkoherranvirastoon saa selville, ketkä papit ovat 'töissä' teidän vihkipäivänä. Mä valitsin sitten ainokaisen tutun kuuloisen nimen. On meinaan vaihtunut nuo papit sen jälkeen kun itse olen riparin käynyt. Mutta eiköhän ne osaa jotain kertoa siellä kirkkoherranvirastossakin.
 12. Käytiin sulhon kanssa tänään Kulta-Albertilla ja saatiin kyllä erinomaista palvelua. Myyjä itse ehdotti, että jos hän piirtäisi oikeassa suhteessa pari vaihtoehtoa meille niin olisi helpompi hahmottaa miltä ne näyttävät. Että päästäisiinkö ensi viikolla tulemaan ja katsomaan. No tietenkin mennään! Ja hinta oli reilu 200 euroa edullisempi kuin toisessa paikassa katsottu melkein samanlainen. Että eiköhän me sieltä se vihkisormus saada.
 13. Helkastiina: Meille tulee ruoka, astiat ja liinat pitopalvelu Helenasta. Hinta on 21e/nenä + iltapala 2,5 e/nenä. Mun mielestä ihan kohtuullinen hinta. Bändin meille kokoaa tuttu musiikinope yläasteelaisista todella taitavista likoista. Eli luultavasti suht edullisesti sekin saadaan. Mites meille sano sieltä Walolta se Kaarina et luovutus olis vasta klo 12? Vaan voihan se olla et toukokuun lopussa ei oo enää tansseja. Mutta pitääpä varmistaa tuo vielä.
 14. Meille on varattu Koskelan Walo toukokuulle 2006. Vieraita tulossa n. 120. Paikanpäällä ei olla vielä keritty käymään : mutta kuvista päätellen hyvä paikka. Ja sehän on vasta remontoitu. Häitten jälkeen voin tulla antamaan kommentteja paikasta. Nim. Kääk, puolivuotta enää häihin! ;D
 15. Me saatiin tänään tarjous Helenalta ja todella hyvältä vaikuttaa! Odotellaan vielä yhdeltä toiselta Haukiputaalaiselta pitopalvulta tarjousta ennen päätöksen tekoa. Me tarvitaan liinat ja astiatkin ja hinta oli todella alhainen.