Sadetuuli

Rouva
 • Content count

  203
 • Joined

 • Last visited

About Sadetuuli

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hausjärvi

Recent Profile Visitors

734 profile views
 1. Mun on kanssa kehuttava kasvisgratiinia!
 2. Meillä bm lähti viimeisenä kirkosta ja keräsi kyltit matkalla juhlapaikalle.
 3. Riksussa on tietysti Lehmushovi. Hausjärven puolella Erkylässä Oma Koti ja Ryttylässä Kolmilammin lava, jossa itse pidimme häämme. Miljöö on ainakin upea.
 4. Meidän häihin oli yksi naisvieras pukeutunut täysin valkoiseen. Enpä itse asiassa edes huomannut sitä ennen kuin jälkeen päin valokuvista. : Tosin kyseessä ei ollut mitenkään juhlava asu. Sen sijaan kun katselin kaasoni häävideota 80-luvun lopulta, niin sieltä bongasin heti pari täysin valkoisiin pukeutunutta.
 5. Meillä oli studiokuvaus sekä (puoli)ammattilainen juhlassa kuvaamassa. Paljon otettiin potrettikuvia meistä kahden ja vieraiden kanssa.
 6. MinnU, me otimme pitopalveluun yhteyttä kai jotain 10 kuukautta aikaisemmin. Ainakin Pito-Piiat ovat hyvin suosittuja, joten aikaisin kannattaa varata. Tosin hekin tekät useampia keikkoja samana päivänä. Mielestäni et ole liian aikaisessa, jos otat pitopalveluihin yhteyttä nyt. Itse asiassa jos aikoo pyytää useita tarjouksia, kannattaa jo aloittaa. Pito-Piiolla oli mielestäni aika kohtuulliset hinnat.
 7. Monet lahjat mitä me saatiin olivat sellofaanissa eli ei tarvinnut avata. Kaaso ja bm:n avokki avasivat kai ne missä oli paperit vastaanottaessaan lahjoja. Tietenkin vieraiden pitää nähdä lahjat!
 8. Jocely, laitoin sulle privaa! niin ja Hämeenlinna kuuluu toki toiminta-alueeseen!
 9. Me harjoiteltiin, sillä mies ei osannut ollenkaan tanssia. Mä aloin opettaa häntä noin puolta vuotta aikaisemmin.. Ei me niin kauheasti treenattu, mutta ihan hyvin se meni kuitenkin. Eikä kauheasti jännittänytkään.
 10. Meillä oli liinat heiltä, mielestämme kannattaa ottaa heiltä.
 11. Me lopetettiin juhliminen siinä kahden - puol kolmen aikoihin ja siirryttiin sviittimme. Hyvin jaksettiin vielä saunoa sekä nauttia poreammeesta ja toisistamme. Ja aamulla uusintakierros. :
 12. Mä haaveilin vuosi sitten tollaisesta Silvan-sormuksesta. Tarkoitus oli kuitenkin teettää sormus tutulla kultasepällä eikä se ollut kauheen innostunut tuosta sormuksesta. : Minäkin sittemmin muutin vähän mieltäni.