mikiana

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About mikiana

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olin kesällä vieraana serkkuni häissä, jossa heillä hieman tämäntyyppinen ratkaisu. Heillä oli muistaakseni neljää erilaista kakkua ja sitä oli paljon. He sanoivatkin että vieraat eivät sa poistua ennen kuin kakut on syöty tai sitten jokainen saa mukaan kakkua lähtiessään..tosin en ole nyt ollut heihin yhteydessä, joten en tiedä menikö kaikki kakku suurin piirtein vai jäikö sitä jäljelle....
 2. Me käytimme häissämme Ruokamiehet Oy:tä eli Jukka Klingan ruokapalveluja. Hän on maan mainio mies ja täytyy sanoa, että ruoka, jota he tekevät on taivaallista. Hinnat ovat myös suhteellisen edullisia. Ruokamiehet Oy:n tilat sijaitsevat Sopenkorvessa Lahdessa vanhoissa teurastamon tiloissa. Meillä oli häissä tarjolla: maljajuomana päärynäsiideri lohikeitto kanapastasalaatti vihreä salaattirhapsody ja lisukkeina vaikka ja mitä esim. sipulirenkaita, oliiveja, jalopenoja, paprikaa, fetajuustoa, mandariinia, marinoituja sieniä yms. leivät, levitteet, salaattikastikkeet juomana mehu, vesi ja kotikalja täytekakku ja kahvi Ruuat oli katettu todella kauniisti ja kaikki oli todella maukasta. Jälkeenpäin olen saanut palautetta vierailtamme todella ihanasta ruuasta ja "erikoisemmasta" valinnasta ottaa keitto "pääruuaksi". Täydellistä kesäruokaa juhlijoille, kevyttä mutta täyttävää. Jukalla on yleisesti muutenkin hyviä ideoita, jos haluaa hieman erilaista menua kuin normaalisti. Ilmeisesti tämänlainen menu kustantaa yleensä 15-20 euroa per nuppi, riippuen vähän valinnoista eli minun mielestäni todella edullinen. Aion jatkossakin käyttää heidän palvelujaan mikäli järjestän muitakin juhlia ja suosittelen ilolla muillekin !!!!
 3. Me järjestimme häät Viitailan seurojentalolla ja olin erittäin tyytyväinen paikkaan. Vuokrauksen hoitavat henkilöt olivat todella mukavia, vuokra oli koko viikonlopulta 150 euroa ja lisäksi vuokrasimme pöytäliinat sieltä, se taisi olla 10 euroa (pöytäliinat pitää kylläkin pesettää itse silloin). Vuokraisäntä kävi aamulla nostamassa lipun salkoon ja se piti huolehtia itse alas illalla. Samoin hän kävi ajamassa ruohon pihasta ennen kuin veimme sinne pihakalusteita. Vaikka paikka oli vuokrattu vain pe - su niin veimme ensimmäiset tavarat jo keskiviikkona ja saimme avaimet jo tiistaina. Viitailassa on siis iso erillinen sali, johon mahtuu n. 100-150 vierasta riippuen siitä kuinka paljon tanssitilaa yms. haluaa jättää. Meillä oli vieraita n. 100. Sali on nätisti paneloitu ja katossa on ihanat spottivalovaijerit ja lisäksi oli isompia yleisvaloja. Kaikki valaistus oli himmenttävissä, mikäli halusi. Sitten lisäksi oli pienempi "tarjoilu"sali, johon ruuat sai katettua helposti ja ihmiset pääsivät ottamaan ruokaa kahta puolta pöytää. Eteisessä oli myös naulakot, johon sai jätettyä takkia yms. mikäli tarvitsi ja Wc:t olivat myös eteisessä. Näiden lisäksi yläkerrasta löytyi pieni huone, johon olisi tarvittaessa voinut sijoittaa vaikka lastenhoitohuoneen tms. Kaikista paras asia oli se, että saliin on asennettu ilmastointi eli koska häät olivat kesällä ja oli todella kuuma, kukaan ei kuitenkaan läkähtynyt sisällä, koska ilmastointia sai säädettyä. Viitailassa on myös mielestäni ihan ok keittiö ja piha-alue on ihan mukava myös. Tien toisella puolella on iso kenttä mihin sai autot (tosin yöksi jäävät autot pitäisi kai siirtää lähtiessä siihen seurantalon pihaan, koska kentällä käydään pesispelejä yms.). Muuten pihaan mahtui vielä kaksi katosta, johon laitoimme pihakalusteryhmiä. Kaiken kaikkiaan ihana paikka, vaikkakin hieman syrjemmässä näin Lahdesta katsottuna. Suosittelen kaikille ketkä haluavat juhlia rauhassa ilman kaupungin meteliä ja maalaismaisemaa ihaillen.
 4. Hollolan kirkollahan on siis olemassa kaksi Kunnantupaa...on tämä aito ja alkuperäinen HOLLOLAN kunnantupa (se punainen rakennus siinä kirkkoa vastapäätä) ja siellä toimii tosiaan ravintola Valkoinen Omena. Toinen on sitten hautausmaan takana sijaitseva uusi RAVINTOLA Kunnantupa, jossa toimii pitopalvelu Kristiinan kestit. Minua ei ainakaan Hollolan Kunnantupa viehätä paikkana juuri sen takia, että se on siinä kirkon vieressä.. on mukavampi juhlia, kun on oma rauha etenkin jos on hyvä sää ja ihmiset viihtyvät ulkona. Toinen mitä pohdin on se, että kuinka pitkään Kunnantuvassa saa juhlia..me kun toivotaan että vieraat viihtyy mahdollisimman pitkään. Rakennus itsessään on ihana ja tilatkin ovat keskikokoa..
 5. meidän biisi on The White Stripes'n In the cold cold night...se soi ekana iltana jollon tavattiin koko yön repeatilla.. ;D
 6. luulisin että vanhassa pappilassa (siis Hollolan kirkolla) saa viettää häitä (ainakin tätini häät on pidetty siellä)..tosin tanssia ei voi kun on seurakunnan tila. Messilä on todella ihana paikka, mutta melko kallis (pelkkä tilavuokra on ainakin ollut 500 e) ja siellä ei voi tarjoilla omia juotavia, koska siellä on A-oikeudet. Tietenkin jos on varaa tarjota vieraille juomia baarista tai sitten vieraat ostaa omilla rahoillaan.. Tämä sama alkoholin anniskeluasia on jokaisessa ravintola/juhlatilassa sama. Me olemme ratkaisseet alkoholitarjoiluasian sillä, että vuokrasimme Viitailan seurojentalon..nämä nuoriso/seurojentalot on siitä mukavia paikkoja että juhlia saa aamuun asti ja voi tarjoilla omia alkoholeja. Nämä paikat ovat myös yleensä melko halpoja..meillä vuokra on pe - su 150 e ja saatetaan saada avaimet sinne jo viikolla aikaisemmin jos ei ole muita juhlia silloin.
 7. Mistä nuo sydäntikkarit ovat? itse mietin mikälaisia karkkeja tekisn, mutta päätöksiä ei oo vielä syntyny..
 8. Me sulhoni kanssa ollaan kovasti tätä biisiä ajateltu häätanssiksi me kun ei nyt sitten valssia tanssita..tottakai muitakin vaihtoehtoja mietitään, mut tää on erittäin mahdollinen vaihtoehto ku molemmat tykästyttiin kovasti Stellaan ku ekaa kertaa kuultiin sitä..
 9. Minkälaisia hintoja o Neidonkukassa sekä Pekosten kukassa ottaneet morsiuskimpuista?Kävin jo tilaamassa yhdeltä tutulta floristilta kukat, mutta hinta kuulosti kalliilta joten haluaisin vertailla hiukan..olis mukava tietää kimpun ja vieheen hinnat ainakin..
 10. Mistä kaupasta tuota muovailumassaa saa?jostain askarteluliikkeistä...?kuulostaa vaivattomammalta kuin taikataikina...
 11. kun nyt tässä aloittelin joka paikkaan ilmottautumisen ni jatketaan samaa linjaa...elikäs täällä ollaan kanssa hollolasta (asutaan lahdessa tällä hetkellä) sekä minä että sulhoni.niin ja eihän se ole ihme että hollolalaiset triplaantuu ku katsokaan lahti on vaan hollolan kylä niiin siis hollolan kirkko ja varattu sekä viitailan seurojentalo....jesssssh.
 12. Mä oon päättäny tehdä juuri nuo mainitut tulitikkuaskit, joihin toiselle puolelle tulee mietelause ja toiselle puolelle meidän kutsuissa käytetty kuva...Päädyin tähän kun halusin jotain "käyttö"tavaraa jonka vio viedä kotiin ja käyttää myöhemminkin..