katjamaaria

Aktiivijäsen
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

About katjamaaria

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa

Recent Profile Visitors

404 profile views
 1. Mulle olisi ollut oikeesti ihan saman josko äitini olisi ollut sielä, mutta kaasoilleni ja minulle ei tullut mieleenkään, että hänet pitäisi kutsua, kun kuitenkin YLEENSÄ on kaveriporukka touhua!! Siis olihan munki polttareissa lähes 50 vuotias työkaveri, että ei sillä iällä mitää!!
 2. Minä olin Pitopalvelu Huplin kanssa työskentelevän Heli Mikkosen kanssa jutustelemassa tuossa pari päivää sitten. Hinta-arvio oli noin 180 euroa seuraavista: - Morsiuskimppu n. 80 euroa€ - Buffetpöydän koriste n. 50 euroa - 2 morsiuskimppua n. 10 euroa kpl - 3 viehettä (rinta) n. 7 euroa kpl - heittokimppu n. 10 euroa
 3. Eli siis niinkuin otsikossa lukee, onko kenelläkään ollut äiti mukava polttareissa?? Minulla kävi niinkin hullu tapaus, että äitini oli loukkaantunut kun ei ollut kutsuttu polttareihin... Itsellänikin käsitys, ettei vanhemmat yleensä niissä ole!!!
 4. No katsomista ei voi keneltäkään kieltää, mutta sitä, mitä siitä ajattelee! Ja minusta se vaan on niin että ei 1 asian kieltäminen tee ihmisestä huonoa Pitää sitä välillä vängätäkkin, mutta jokaisella omat mielipiteensä!!
 5. Kertokaahan, mitä keksin rumien tuolien päälle??? Vai onko ainut vaihtoehto teetättää tosiaan tuolinpäälliset, no way!! Tai onkos kellään tietoa, mistä semmottisia sais ostaa / vuokraa (käytettyjä)
 6. Ja mun mielestä ei voi ihmisiä arvostella sen takia että jokaisella perheellä on omat tapansa / säännöt! Eli ei se kato että ihminen on ahdasmielinen jos ei hyväksy ainoastaan strippareita!!
 7. Tooki saa kyseenalaista ja ihmetellä? Mutta kun jotkut ilmaisevat ihmettelynsä näin "noin ei pitäisi tehdä.. jokaisen pitäisi tehd' niin ja näin".. Eli jokkut alkaa kertomaan mikä oikein ja mikä ei.. Mutta.. se totta, ettei keskustelun aihetta / väittelyä synny ilman kinoja
 8. Onko kellää kokemuksia niistä äänentoisto laitteista ja musiikkisoittimimsta? Kuullostaako mummoradiolta vaiko hyvältä?
 9. Minkä takia täälläkin kinataan asioista. Jokaisella on omat periaatteet ja ajatukset tietyistä asioista, myös säännöt! Miksi toisten sääntöjä pitää vähätellä tai "ihmetellä". Jokaisessa parisuhteessa omat säännöt joihin tyydytään!
 10. On muuten hassua, että jotkut täällä jotenkin kummallisesti luulevat tietävän, mitä toisen mies haluaa / ajattelee? Ja jotkut ovat siis todella sitä mieltä että "kyllä KAIKKIEN miehet ajattelee muitakin". PAH sanon minä. Sitä kun ei tiedä KUKAAN muu kuin se mies / nainen!!! Ja kukaan ei voi sanoa mitä toinen ajattelee. Vaikka olisi kuinka suora ja avoin suhde, niiin kukaan ei voi todella tietää mitä toinen kuitenkin ajattelee tietyistä asioista. Kun jotkut ajatukset saattavat tulla jopa vahingossa ihan sekunnin ajaksi, jotka menevät ohi samantien. Mutta minä ainakin toivon, että olen ainut jota mieheni ajattelee! Sitähän kun ei tiedä mitä toisen päässä liikkuu...
 11. Kyllä, heidän "sinkun" olen saannut, kuullostaa hyvältä mutta onhan se eri asia studiossa hyvillä vehkeillä tai koneella tehtynä?? Ja kyllä heillä on tässä ollut 1 ravintolakeikka virolahdessa ja sitten päivää ennen häitämme heillä myös jokin julkinen ravintola keikka. Myös 1 yksityis tilaisuus (häät) ennen meidän häitä. ELi luulen, että heillä hyvät vehkeet ja hommansa osaavat! TOIVON niin! Ja että se kanssa kuullostaa siltä, että meno jalkaa todella alkaa vipattaan
 12. olis tiettty hinnatkin kiva tietää
 13. Apua! Onko kellään kokemusta bändistä, jossa soitetaan duona (2henkeä). Livenä kuulema piano, basso, kitara ja muut kosketinsoittimet (miten mahdollista kun ihmisiä vain2). Sitten koneelta tulee rummut?? Voiko tälläinen todella kuullostaa hyvältä. Kertokaahan pian kokemuksia!
 14. Ok! Kiitos. Itse olen myös laittanut kukkien budjetiksi 300€. Tähän pitäisi sisältyä Iso buffet koriste, hääkimppu, heittokimppu, 3 pinetä morsiuskimppua ja sulhon & bestmanin viehe. Tuliko mainituksi että paljonko tuo muratti maksaa. onko kallista.
 15. Meillä tulee olemaan aivan huisin hiumaa menoa sinä aamuna kun on häämme: Klo 6 Herätys Sitten syömistä ja suihkuttelua ym ym Klo 7-8 Kampauksen teko kotona klo 8.45 meikkiin meno 10.30 kuvaus vihkipaikalla 12.00 vihkiminen Kamala aikataulu. Tuo klo 12 vihkiminen on aika paha aika :S