mai

Rouva
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

About mai

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 04/05/79

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Lahti
 1. Vinquu mitä vinquu, hiljasta pitelee pääasiassa.

 2. Quis puikot vinkuu? Täällä vinkuu korkeintaan syömäpuikot. :-p

 3. Poistin ketjusta pari viestiä edit: muutaman viestin ja pyytäisin nyt keskusteluun osallistuvia ja osallistuneita pysymään aiheessa ja hyvissä käytöstavoissa. Viestien poiston syynä on asiaton tyyli ja/tai alkuperäisestä ketjun aiheesta poikkeaminen.
 4. Kuvan kolmikivinen 4 mm leveä koon 18,5 puolipyöreä sormukseni maksoi 180 euroa. Kovin paljon kalliimpaa en uskaltaisi käyttääkään.
 5. Me mentiin naimisiin viime joulun alla ja ilmoitettiin naima-asiasta joulukorteissa (kaksi kärpästä yhdellä iskulla). Todistamassa oli kaveripariskunta. Mitään juhlia ei suvulle järjestetty eikä kukaan meidän ratkaisusta hermostunut. Onnellisia olivat vaan, kun ei tarvinnut ruveta hääkamppeita katselemaan tai lahjoja ostelemaan tms.
 6. Ei minullakaan ole edes käynyt mielessä, että sormukset pitäisi ottaa pois esim öisin tms. Niinpä minä pidän sormuksiani aina. Jos ne naarmuuntuvat, aina voi yrittää huoltaa kultasepällä tai ostaa uuden. Ei minun avioliittoni siihen kaadu, jos sormus menee rikki.
 7. Herrajjesta, tärkein asia elämässä! Vai eiks sinulla muka? Mikä voi olla tärkeempää?
 8. Jestas, minulle ei joku 16 mahdu edes pikkurilliin *nolostushymiö*. Kihla on 18 ja vihkisormus 18,5.
 9. Minkä kokoinen on kihlasi? Entä vihkisormuksesi? Laitoin monivalinnaksi, jos jollain kihla- ja vihkisormus ovat keskenään eri kokoisia.
 10. Täällä eräs pari, joista kumpikaan ei halua olla juhlien keskipisteenä. Käytiin salaa maistraatissa ja ollaan kyllä oltu onnellisia päätöksestämme. Suku tai tuttavatkaan ei ole pahakseen pistäneet, pikemminkin päin vastoin.
 11. Minulla oli myös kaksi pitkää valkoista kallaa ja hyvin kestivät joulukuun kylmää keliä. Vielä noin viikko häistä kukat olivat kuin uusia ja kestivätkin maljakossa kotona tosi pitkään hyvän näköisinä.
 12. Vadelma voisi myös sopia suklaan kanssa. Persikan kanssa ainakin.
 13. Meillä oli tälläinen: Vihkijä: Avioliiton tarkoituksena on perheen perustaminen siihen kuuluvien yhteiseksi parhaaksi ja yhteiskunnan säilymiseksi ja menestykseksi. Avioliitto on tarkoitettu pysyväksi, jotta perheen jäsenet voisivat yhdessä luoda onnellisen kodin. Näiden todistajien läsnäollessa kysyn Teiltä (sulhasen nimi): Tahdotteko ottaa tämän (morsiamen nimi) aviovaimoksenne rakastaaksenne häntä myötä ja vastoinkäymisissä? Sulhanen: Tahdon. Vihkijä: Näiden todistajien läsnäollessa kysyn Teiltä (morsiamen nimi): Tahdotteko ottaa tämän (miehen nimi) aviomieheksenne rakastaaksenne häntä myötä ja vastoinkäymisissä? Morsian: Tahdon. Vihkijä: Vastattuanne kumpikin kohdaltanne myöntävästi esittämääni kysymykseen totean Teidät aviopuolisoiksi. Ottakaa (vaimon nimi) liittonne merkiksi sormus mieheltänne. TAI Antakaa liittonne merkiksi sormus toinen toisellenne. Teidät on nyt vihitty avioliittoon. Aviopuolisoina olette keskenänne yhdenvertaiset. Osoittakaa toinen toisellenne rakkautta ja keskinäistä luottamusta sekä toimikaa yhdessä perheen hyväksi. Ja tämä oli siis siviilivihkikaava.
 14. Meillä jäi unet aika vähille, mutta syynä oli se, että me käytiin edellisenä iltana katsomassa Sormusten herran kolmas osa ja se venyi aika myöhään. Seitsemisen tuntia varmaan saatiin nukuttua ja enemmänkin olis voinut nukkua. Aamulla ei olis jaksanut nousta millään. Ja yhteisessä sängyssä omassa kotona nukuttiin kuten muutkin yöt.
 15. Ainakin siviilivihkimisten kohdalla nimenmuutos tehdään järjestelmään heti vihkimisen jälkeen ja se näkyy poliisilaitoksellakin parin päivän kuluttua vihkimisestä. Ja juu, vihkijän se pitäisi ilmoittaa eikä sinun.