Jump to content
Naimisiin.info

Moonmaid

Rouva
  • Viestit

    42
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Moonmaid

  1. Joo haluaisin tietää ainakin tosta hintapuolesta, jos suostut sellaisia kertoon.

    Ja, myös se kiinnostaa miten teillä oli musiikkia, kun sinne ei saa viedä bändiä ja oletan ettei myöskään dj:tä, koska silläkin luultavasti on vahvistin. Me kuitenkin haluttaisiin musiikkia.

    Niin ja kuinka paljon yli 80 vierasta teillä oli? Tarjouksessa mainittiin, että 80 on max.

    Ai niin, sanoit, että lähditte puolen yön maissa, ettei tarvinnut lähteä vielä yhdeltätoista.

    Ja vielä: Mites siivous sujui, teittekö itse vai muut?

    Kysymyksiä riittää :)

    Öööh...ilmeisesti on käytännöt vähän muuttuneet sitten meidän häiden jälkeen... ;D

    Nimittäin meillä oli ihan rokkibändi soittamassa n. klo 23 asti, jonka jälkeen poistuttiin noin puoli kaksitoista (jos muisti yhtään pelaa). Meitä oli yhteensä 85 henkilöä, ja 90 olisivat silloin ottaneet kyllä. Hyvin mahduttiin tuollakin joukolla minun mielestäni.

    Siivous sujui vähän omin voimin (=kaasot keräsivät pöydät puhtaiksi tavaroista ja koristeet pois laatikoihin) sekä osin talon puolesta, eli he keräsivät pöydät ja siivosivat lattian. Itse sitten haettiin koristeet ym. pois aamulla omissa laatikoissamme.

    Vähän tosiaan vaikuttaisi siltä, että ei enää saa olla samanlaista meininkiä kuin meidän häissä. Tosin sillon jo he puhuivat harkitsevansa, saako siellä järjestää jatkossa häitä lainkaan. Ja perusteena oli se, että"kun kaikki eivät täällä oikein näe hyvin kakunleikkausta..." ::)

  2. Joo kyllä siellä Willa Macissa asutaan. On sukulaisen pomo, on siis yhteydet ko. paikkaan.

    Ajattelin siis vain haalia joitain kokemuksia, jos kellään sellaisia löytyy.

    Meillä oli häät Willa Macissa viime kesänä, ja paikka oli kyllä vallan upea ja toimiva! Voin kehua kaikin mahdollisin tavoin. Pihallakin oltiin paljon, ja sitä riitti aivan tarpeeksi; mitään nurmikenttää emme olisi kaivanneetkaan.

    Vieraita oli vähän reilu 80, ja istuimme kaikki kolmessa juhlakerroksen suuremmassa huoneessa pitkissä pöydissä, ja hyvin oli sellainen tuntu että kaikki istuvat samassa tilassa, koska oviaukot ovat tavattoman leveät, ja tuntuu siis erittäin yhtenäiseltä, koska niiden välissä on vain liukuovet, jotka menevät seinien sisään.

    Haluaisitko tietää jotakin muuta vielä?

    Kaikki siis sujui vallan mallikkaasti. Sieltä tosiaan lähdettiin puolenyön maissa, mutta jatkopaikka oli jo katsottuna, joten ei haitannut.

  3. Miellä oli tapettia sekä kutsuissa että kaitalliinoina myös. Tässä (hieman huono) kuva meidän tapettipöydästä.

    kattays.jpg

    Tapettia ei siis ollut leikattu millään tavalla, vaan se vedettiin ihan sellaisenaan pöytään. Päälle sitten sifonkinen ruskea liina ja muut hörselöt. Pysyi ihan hyvin suorana kun laitettaessa hieman ensin rullasi vastakkaiseen suuntaan. Laitoimme pöydät edellisenä päivänä, joten ehtivät vielä suoristua yön ylikin.

    Aika halvalla tuon kanssa päästiin, vaikka jouduttiinkin laittamaan täysleveänä pöytiin. Pöydät olivat nimittäin niin leveät, että kapeampi olisi näyttänyt hassulta. Tapetti on Bauhausista, muistaakseni 15 € / rulla ja rullassa 10 m. Menekki tosiaan tietty ihan sidonnainen vieraiden määrään. Meidän 85 hengen häissä sitä kului 2,5 rullaa (jos muistan oikein).

  4. Meillä oli pöydissä Ikean valkoiset lakanat (ei siis noita 1,95 luonnonvalkoisia), ja olivat kohtalaisen ohuita mutta aivan päteviä tarkoitukseen. Pöytä siis hieman kuulsi läpi jos osasi katsoa, mutta kukaan vieraista ei asiaa huomannut.

    Lakanat silitettiin/mankeloitiin ennen pöytiinlaittoa, koska niissä oli aika ikävät ne pakkauksessa syntyneet taitteet. Muuten ihan sopivat sellaisenaan pöytiin kun valitsimme alunperin oikean koon Ikeasta. Näitähän löytyy siis useammassa koossa.

  5. Suosittelen myös!

    Kävimme tilaamassa minulle uuden kihlan valmiista mallistosta, mutta miehelleni kihla/vihki tehdään varta vasten suunnitelmtuna. Samoin oma vihkini on muokattu eräästä heidän valmiista mallistaan. kaikki toivomuksemme onnistuivat ja yhteensä näiden kolmen suunnitteluun ja keskusteluun paikan päällä meni n. 20 minuuttia. Valmiit sormukset on vielä näkemättä.

    Ilmeisesti ei ole enää muuten Lahdessa, koska sanoivat, että muuttivat Tampereelle Lahdesta. Eivät siis sanoneet perustaneensa toista liikettä Tampereelle.

×
×
  • Create New...