SannaK

Aktiivijäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About SannaK

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä on kaksi kaasoa ja kaksi bestmania. Kaikille hankitaan pienet muistolahjat ja luultavasti järjestetään sitten joku kiva yhteinen illanvietto vielä syksymmällä. Ja kaasoille ostetaan vähän suuremmat lahjat kuin bestmaneille, johtuen siitä, että bestmaneille vuokraamme puvut mutta kaasojen vaatetuksen kustannuksiin emme osallistu (saavat toki myös valita vapaasti pukunsa).
 2. mitäs mä nyt keksisin sitten... pitänee alkaa kaivamaan omia vanhoja koruja jos löytyisi jotkut sievät korvakorut (olen äidiltä saanut aikoinaan muutamia kultaisia korvakoruja)....
 3. Joo, pitänee katsoa jos jonkun korun jostain saisin hankittua "vanhana" kokonaisuuteen.
 4. Kertokaapas mitkä varusteet teillä morsiamilla ovat missäkin osassa kokonaisuutta (uutta, vanhaa, lainattua, sinistä). Uutta mulla on puku ja huntu ainakin. Sinistä on sitten sukkanauhassa. Mutta vanha ja lainattu on vielä "auki". Lainattua mulla tietty on vuokrattu vannealushame sekä hiuslisäke..... Mutta vanhaa.... hmmm.... en keksi kun ei mulla ole edes mitään korua joka sopisi. Ideoita?
 5. Meillä kirkon pihalta näkee juhlapaikan. Rauhallisesti kävellen kestää ehkä 5 minuuttia.
 6. Olen ällistynyt tuosta Postin palvelusta! Siis tilasin ne postimerkit edellispäivänä ja jo eilisessä postissa tuli merkit ja lasku postissa. Upeeta palvelua!
 7. Sepä se, ostaisin tuollaisen rullan mutta mitään "tsirppien" kuvia en halua... > Siis päädymme noihin Ystävyydellä-merkkeihin... tai tuohon Tango-merkkiin, en osaa nyt päättää. ???
 8. Ei normaaleissa kukissa ole ollut mitenkään kallis. Vielä en ole itse hääkukkien hinnoista selvillä, koska ei olla päätetty mitä kukkia käytetään.... Kehottaisin vaikka soittamaan puutarhalle ja kyselemään hintoja, vastaavat varmasti mielellään. P.S. Saman omistajan paikka on muuten myös Zoo-Garden (Zoolandian yhteydessä Liedon asemalla).
 9. Me otamme kukat Tammisillan puutarhasta Piikkiöstä, josta ostamme muutenkin lähes kaikki kukkamme, sillä LAATU on taattu ja aivan eri luokkaa kuin monissa muissa paikoissa. Ja palvelukin on hyvää.
 10. Oho, nyt taidan kääntyä teettämisen puolelle! ;D Mitäs kaikkea pitäisi osata sitten kysellä hinnan lisäksi? Olisko neuvoja?
 11. Tätä minäkin olen miettinyt.... olisi kiva olla joku kiva yllätys hääjuhlassa, mutta en vielä ole keksinyt mikä olisi sopiva.
 12. Näistä on ollut paljon hyötyä tähän tekstin suunnitteluun. Kiitos kaikille kutsutekstien kirjoittajille!
 13. Sain idean.... annettaisiin nämä lahjat kaikessa hiljaisuudessa vaikka ennen häitä, mutta sitten hääjuhlassa jaettaisiin vaikka yksi ruusu kaikille meitä avustaneille. Miltä kuulostaa? Näin tulisi kaikki muistettua.....
 14. Jees, hyvä juttu.
 15. Hiawatha: mistä tällaisen harrastelijakuvaajan löytäisi?? Me ollaan siis Turun alueella....