Hanski77

Rouva
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hanski77

 1. Me varattiin juhlapaikka ensin. Ei saatu sitä haluamallemme päivälle, vaan jouduttiin siirtämään hääpäivää n. parilla viikkolla. Sen jälkeen varattiin kirkko ja sitäkään ei saatu klo 15:ksi vaan piti varata se tuntia aikasemmaksi. Ja vielä samana päivänä varattiin pitopalvelu, kun niitä on täällä niin vähän ja haluttiin tietty pitopalvelu!
 2. -Kannattakaa tarkastaa, että kukkakauppa varmasti ottaa koko tilauksen vastaan. Mun tilauksesta oli unohtunut noutopöydän kimppu, mutta onneksi ne kerkes samana aamuna västätä kimpun noutopöytään. -Palkatkaa pitopalvelu, helpottaa kummasti kun ei tartte ressata ruokajuttuja. Vaan voi luottaa ruuanlaiton ammattilaisten käsiin. -Valitkaa hyvin kaaso ja bestman. Miehen bestman hoiti hommansa kivasti. Ja yks mun kaasoista kerkes tulla laittamaan meidän kanssa pöytiä juhlapaikkaan. Mutta muut kaasot kerkes tulla vasta häihin, mutta olivat sitten meidän suurena päivänä apuna ja tukena. -Tehkää päivästä tarkka aikataulu. Oli kiva ite nauttia omista häistä, kun kaasot ja bestman veti häät läpi aikataulun mukaan.
 3. Meillä oli tosi kiva ja meille sopiva pappi! Valittiin pappi jo kun haettiin kuulutuksia, eli vappuna, häihin oli aika vielä reilut kolme kuukautta. Mies halus, että pappi on aika nuori. Ja sattumalta tää meidät vihkinyt pappi oli kans samaan aikaan siellä kirkkoherran virastossa ja papin valinta oli sillä selvä! Piti meille kirkossa kivan ja huumori sävyitteisen puheen ja oli muutenkin meidän tyylinen!
 4. Maksettu on muut häämatkaa myöten, paitsi kiitoskortit jota teetetään piakkoin!
 5. Meilläkin oli tosi ihana ja kiva pappi. Mutta mun mieleen ei oo tullut kiittää pappia, kävi meidän häätilaisuudessa syömässä musta siinä on kiitosta ihan tarpeeksi. Työtäänhän ne papit tekee!
 6. Nukuin sulhasen kanssa meidän makkarissa ja nukuin aika hyvin, kun päivä oli ollut tosi kiireinen ja työntäyteinen.
 7. Mieluisin häälahja on sänky joka ostettiin lahjarahoilla.
 8. Ei kaduta tippaakaan kun vaihdoin nimeni mieheni sukunimeen. Mullekin on ollut aina itsestään selvää, että jos joskus meen naimisiin, niin otan miehen sukunimen!
 9. Me heräiltiin yheksän maissa, syötiin aamupalaa, paistoin paistejoita ja lähettiin yhentoista maissa hampurilaispaikan kautta hakemaan hääpaikan avaimia ja koristelemaan paikkaa. Koristeltiin paikka, katettiin pöydät, roudattiin ruokia ja juomia paikan päälle ja käväistiin kaupassa vielä muutaman kerran hakemassa unohtuneita juttuja. Paikalla ja apuna oli myös pitopalvelu, mun yks kaaso ja bestman. Myöhemmin paikalle saapuivat myös anoppi, appiukko ja miehen sisko perheensä kanssa. Seitsemän maissa lähettiin laitteleen hääkylttejä teille ja mentiin pitserian kautta kotiin. Jonne tuli myös miehen bastman. Syötiin pitsaa, koristeltiin hääautoa, juotiin parit siiderit ja käytiin saunassa. Betman lähti kotiin yhentoista maissa ja me mentiin nukkumaan.
 10. Mää en oo töissä, mutta miehen työkaverit muistivat miestä ihanalla Pentikin isolla lyhdyllä, joka oli täytetty pienillä salmiakkikossupulloilla! ;D
 11. Me nukutiin myöhään, syötiin jotain pikaista ja lähettiin siivoamaan mun tuoreiden appivanhempien kyydissä juhlapaikkaa. Yllätykseksi juhlapaikka oli jo melkeen siivottu, kiitos ihanien sukulaisten toimesta. Joten kannettin pääasiassa vaan lahjat ja kamppeet autoon. Katottiin vielä, että paikat on kunnossa ja ovet tulee lukkoon. Palautettiin avaimet ja mentiin syömään häistä jääneitä ruokia appivanhempien luo, siellä oli myös miehen siskon perhe mun äiti. Jaettiin ylijääneet ruuat ja lähettiin kotiin lukemaan kortteja ja availemaan häälahjoja. Illalla vielä tavattiin pikaisesti bestman jolle mies antoi lahjan ja kuohuviini pullon ja myös käväistin mun kaason luona, jonne vietiin ylijääneitä leivonnaisia ja kuohuviinipullo. Ja lisäksi annoin kiitoslahjaksi korun. Sieltä tultiin kotiin. saunotiin ja juotiin vähän siideriä!
 12. Mää sain huomenlahjaksi Kalevala korun Kuutar riipuksen, mulla oli jo aikaisemmin saman sarjan korvakorut.
 13. En oo masentanut, oon vaan tyytyväinen, että kaikki on ohi. Ja se hössöttäminen, suunnittelu ja älytön rahanmeno on nyt loppu. Oon tosi onnellinen rouva. Häät oli tosi kivat ja onnistuneet!
 14. Me pidetään häät sulhasen kotipaikkakunnalla, jossa myös asutaan.
 15. Me siis mennään naimisiin 25.8. (Allekirjoituksessa on väärä päivämäärä, enkä oo saanu sitä muutettua.) :-[ Meidät vihitään Raahen kirkossa klo 14 ja juhlat pidetään veteraanimajalla. Vieraita on tulossa n. 60-70, lopullinen vierasmäärä on vielä pikkasen auki. Varasin häämeikin-ja kampauksen Hiusmerestä, sama ihminen tekee kummatkin. Se helpottaa suunnattomasti. Kutsut on vielä tekemättä, mutta ne on aika yksinkertaiset, joten ne tekee varmaan nopsaan. Meidät kuvaa mun pikkusiskon avomies, joka osaa ottaa tosi nättejä kuvia ja ulkokuvia ois tarkoitus ottaa. Puvun aijon teettää siikajokisella ompelijalla ja pitopalvelukin on varattu. Ja sormuksiakin ollaan käyty ihastelemassa. Kukat tilaan jostain Raahen kukkakaupasta, ehkä Havialta.
 16. Mulle tulee kaksi kaasoa, kummatkin on mun ystäviä. Pääsääntöisesti teen kaikki ite. Kaasoja tarvitsen avustamaan häitä edeltävänä päivänä juhlapaikan kattauksissa ja itse hääpäivänä olemaan mun apuna ja tukena.
 17. Ollaan me semmoisia pieniä miittejä pidetty. Kiinnoistaisko teitä tapaaminen? Me ollaan varattu kirkko, juhlapaikka ja pitopalvelu. Eli mennään naimisiin 25.8.2007. Vihkiminen on Raahen kirkossa ja häävastaanotto on Pattijoen Veteraanimajalla. Milloin Raahessa kannattaa varata kampaajalle ja meikkaajalle hääpäiväksi aika? Saako aikoja vielä joulun jälkeen?
 18. Kiinnostasko teitä tulla Raahen naikkareiden tapaamiseen?
 19. Me ei vielä tiedetä missä pidetään hääjuhlat, aikaisemmin oli melko varmaa, että ne on Veteraanimajalla, mutta se ei oo enää niin varmaa. Kohta pitäis päättää juhlapaikka ja varata se. Oisko muuten kiinnostusta teillä Raahen naikkaritapaamiseen?
 20. Me mennään naimisiin 11.8.2007. Luultavasti Raahen kirkossa tai Pattijoen metsäkirkossa ja jatkot on ehkä Veteraanimajalla.
 21. Mulle tulee luultavasti kaksi kaasoa.
 22. Aion kysyä mahollisilta kaasoiltani n. vuotta ennen häitä alkaako ne mun kaasoiksi.