Hanski77

Rouva
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Hanski77

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

412 profile views
 1. Me varattiin juhlapaikka ensin. Ei saatu sitä haluamallemme päivälle, vaan jouduttiin siirtämään hääpäivää n. parilla viikkolla. Sen jälkeen varattiin kirkko ja sitäkään ei saatu klo 15:ksi vaan piti varata se tuntia aikasemmaksi. Ja vielä samana päivänä varattiin pitopalvelu, kun niitä on täällä niin vähän ja haluttiin tietty pitopalvelu!
 2. -Kannattakaa tarkastaa, että kukkakauppa varmasti ottaa koko tilauksen vastaan. Mun tilauksesta oli unohtunut noutopöydän kimppu, mutta onneksi ne kerkes samana aamuna västätä kimpun noutopöytään. -Palkatkaa pitopalvelu, helpottaa kummasti kun ei tartte ressata ruokajuttuja. Vaan voi luottaa ruuanlaiton ammattilaisten käsiin. -Valitkaa hyvin kaaso ja bestman. Miehen bestman hoiti hommansa kivasti. Ja yks mun kaasoista kerkes tulla laittamaan meidän kanssa pöytiä juhlapaikkaan. Mutta muut kaasot kerkes tulla vasta häihin, mutta olivat sitten meidän suurena päivänä apuna ja tukena. -Tehkää päivästä tarkka aikataulu. Oli kiva ite nauttia omista häistä, kun kaasot ja bestman veti häät läpi aikataulun mukaan.
 3. Meillä oli tosi kiva ja meille sopiva pappi! Valittiin pappi jo kun haettiin kuulutuksia, eli vappuna, häihin oli aika vielä reilut kolme kuukautta. Mies halus, että pappi on aika nuori. Ja sattumalta tää meidät vihkinyt pappi oli kans samaan aikaan siellä kirkkoherran virastossa ja papin valinta oli sillä selvä! Piti meille kirkossa kivan ja huumori sävyitteisen puheen ja oli muutenkin meidän tyylinen!
 4. Maksettu on muut häämatkaa myöten, paitsi kiitoskortit jota teetetään piakkoin!
 5. Meilläkin oli tosi ihana ja kiva pappi. Mutta mun mieleen ei oo tullut kiittää pappia, kävi meidän häätilaisuudessa syömässä musta siinä on kiitosta ihan tarpeeksi. Työtäänhän ne papit tekee!
 6. Nukuin sulhasen kanssa meidän makkarissa ja nukuin aika hyvin, kun päivä oli ollut tosi kiireinen ja työntäyteinen.
 7. Mieluisin häälahja on sänky joka ostettiin lahjarahoilla.
 8. Ei kaduta tippaakaan kun vaihdoin nimeni mieheni sukunimeen. Mullekin on ollut aina itsestään selvää, että jos joskus meen naimisiin, niin otan miehen sukunimen!
 9. Me heräiltiin yheksän maissa, syötiin aamupalaa, paistoin paistejoita ja lähettiin yhentoista maissa hampurilaispaikan kautta hakemaan hääpaikan avaimia ja koristelemaan paikkaa. Koristeltiin paikka, katettiin pöydät, roudattiin ruokia ja juomia paikan päälle ja käväistiin kaupassa vielä muutaman kerran hakemassa unohtuneita juttuja. Paikalla ja apuna oli myös pitopalvelu, mun yks kaaso ja bestman. Myöhemmin paikalle saapuivat myös anoppi, appiukko ja miehen sisko perheensä kanssa. Seitsemän maissa lähettiin laitteleen hääkylttejä teille ja mentiin pitserian kautta kotiin. Jonne tuli myös miehen bastman. Syötiin pitsaa, koristeltiin hääautoa, juotiin parit siiderit ja käytiin saunassa. Betman lähti kotiin yhentoista maissa ja me mentiin nukkumaan.
 10. Mää en oo töissä, mutta miehen työkaverit muistivat miestä ihanalla Pentikin isolla lyhdyllä, joka oli täytetty pienillä salmiakkikossupulloilla! ;D
 11. Me nukutiin myöhään, syötiin jotain pikaista ja lähettiin siivoamaan mun tuoreiden appivanhempien kyydissä juhlapaikkaa. Yllätykseksi juhlapaikka oli jo melkeen siivottu, kiitos ihanien sukulaisten toimesta. Joten kannettin pääasiassa vaan lahjat ja kamppeet autoon. Katottiin vielä, että paikat on kunnossa ja ovet tulee lukkoon. Palautettiin avaimet ja mentiin syömään häistä jääneitä ruokia appivanhempien luo, siellä oli myös miehen siskon perhe mun äiti. Jaettiin ylijääneet ruuat ja lähettiin kotiin lukemaan kortteja ja availemaan häälahjoja. Illalla vielä tavattiin pikaisesti bestman jolle mies antoi lahjan ja kuohuviini pullon ja myös käväistin mun kaason luona, jonne vietiin ylijääneitä leivonnaisia ja kuohuviinipullo. Ja lisäksi annoin kiitoslahjaksi korun. Sieltä tultiin kotiin. saunotiin ja juotiin vähän siideriä!
 12. Mää sain huomenlahjaksi Kalevala korun Kuutar riipuksen, mulla oli jo aikaisemmin saman sarjan korvakorut.
 13. En oo masentanut, oon vaan tyytyväinen, että kaikki on ohi. Ja se hössöttäminen, suunnittelu ja älytön rahanmeno on nyt loppu. Oon tosi onnellinen rouva. Häät oli tosi kivat ja onnistuneet!
 14. Me pidetään häät sulhasen kotipaikkakunnalla, jossa myös asutaan.