Jump to content
Naimisiin.info

Eepinen

Aktiivijäsen
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lahti

Eepinen's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Että minä komppaan ja kamalasti!!!! Me sanottiin Lehmonkärjessä tahdon 2.9. Pito-Alma myös meillä. Tosi tunnelmallinen ja ihana paikka. Suurin osa vieraista yöpyi mökeissä kuten myös morsiuspari (morsian poistui viimeisenä juhlapaikalta n. klo 6.00). Maailman parhaat häät! Myös vieraat tykkäs... Lehmänkärki löytyy Asikkalasta. www.lehmonkarki.fi. Suosittelen!
 2. Meillä juuri näin! Myös puheet tulivat yllätyksenä kuten myös vieraista ex tempore kokoonpantu sekakuoro, joka esitti mm. hittibiisinsä Mitä tämä ihmettä mitä tämä on... ;D
 3. Meidän häissä ei ollut leikkejä, pakolliset kimpun nakkomiset ja sukkanauhan etsimiset, eikä muuta. Vieraat tykkäsivät! Kommenteja kuultu, että kesän mukavimmat häät, varsinkin kun ei ollut väkinäistä ohjelmaa ja pakkoleikkejä. itse en vieraan ominaisuudessa vastusta leikkejä, päinvastoin. Näin kuitenkin meillä ja voin rinta rottingilla sanoa, että parhaat häät ikinä!
 4. Voisin siis kommentoida näin maailman mahtavimpien pileiden jälkeen pitopalvelua... Meillä oli siis Pito-Alma Asikkalasta. Ruoka oli erittäin hyvää ja sitä oli riittävästi, vieraat kehuivat kovin, mutta enpä ole tällä palstalla muidenkaan haukkuneen ruokia. Siis ruoka oli HYVÄÄ. Erityisen otettu olen siitä, miten hommat sujui jouhevasti ja ammattitaidolla. Palavereiden ja ym. aikana unohdin jännityksissäni kertoa joitakin asioita, kuten esim. boolin koristelusta ja hommat hoituivat silti, ilman, että minua olisi vaivattu. Ruuat, kakut, boolit ym, olivat ajallaan ja sovitusti. Tässä iso syy siihen, että meidän juhlat olivat niin onnistuneet. Suosittelen!
 5. Testaa ensin kotona. Kuohuviinihän on kellertävää, voipi pian tulla ihan toisenväristä kuin sinistä teidän alkumaljoista! Sama Boolissa, sitruuna saattaa värjätä vihertäväksi. Tee drinksu samoista aineista kun booli, niin selviää!
 6. 960 pe-su. Yöpyä voi n. 10 hlöä. Sauna kuuluu hintaan ja siivouksesta ei tarvitse huolehtia.
 7. Tein tänään alustavan varauksen ja vähän joutuu aikataulua miettimään kun joku nopeampi oli tehnyt jo varauksen samalle päivälle. Eli en ainakaan liian aikaisessa ollut. Häät siis 2.9.2006.
 8. Arvaan Finnmarie, että teidät vihitään Hollolan kirkossa? Kaanis on! Eipä hassumpi maku ole teilläkään!
 9. Ajattelin tuhota muutaman miniviinapullon ennen häitä ja net vois sitten lennellä ennen sukksnauhaa, jos nyt edes sukkanauhaa kaivellaan...
 10. En tiedä onko nämä ohjeistukset enää tarpeen, mutta laitanpa tänne kuitenkin avuksi muillekin: Vinkkejä boolintekijälle Booli on vaivaton ja kätevä juhlajuoma, sillä se on helppo valmistaa suurellekin joukolle ja vieraat hoitavat tarjoilun itse. Kannattaa muistaa myös alkoholiton vaihtoehto, joka syntyy esimerkiksi mehuista, virvoitusjuomista ja makusiirapeista. Booli sisältää yleensä viisi perusainesosaa: * perusalkoholin * makua antavan aineen (esim. makusiirappi tai likööri) * täytelöittäjän (esim. viini) * jatkeen (esim. virvoitusjuoma) * tarvittaessa makeuttajan Viilennä kaikki booliin käytettävät juomat hyvissä ajoin. Hiilihappoiset juomat lisätään booliin vasta juuri ennen tarjoilua. Jäähdytä booli suurikokoisilla jääpaloilla, ne sulavat hitaammin. Muista myös booliin ja juhlan henkeen sopivat koristeet. Boolin perusohje * 0,5 l väkevää alkoholia * 0,5 l likööriä * 0,75 l viiniä * 2,5-3 l virvoitusjuomaa * koristeet, esimerkiksi hedelmiä Perusohjeella saat 4–5 litraa boolia, jonka väkevyys on ainesosista riippuen 8–11 %. Voit tehdä boolista esimerkiksi marja-, hedelmä- tai sitrusaromisen vaihtelemalla makua antavia aineita. Ohjeistus Alkon sivuilta.
 11. Viime kesänä olin viiskymppisiä juhlimassa tuolla Metsolassa. Tosi kiva ja nätti paikka! Kesähäihin mitä mainioin! Oltiin pihalla koko juhlat. Oli yhtenä vaihtoehtona meillä, mutta kaatui yöpymispaikkojen vähyyteen. Käsittääkseni on aika edullinen. Heillä on oma pitopalvelu, mutta viiskymppisten pitäjä oli saanut tuoda ruuat muualta, eli oli valinnut toisen, edullisemman pitopalvelun. Ainoa propleema juhlissa tais olla sauna, mikä oli kylläkin hieno, mutta rantasaunalle vievä tie on aika jyrkässä mäessä, joten vanhemmille ihmisille tuotti ongelmia. Puuskutin minäkin pois lähtiessäni...
 12. Perusbooliin tulisi kirkas (pohja), likööri tai ehkä väkevä viini (maku), jatkoksi voi laittaa viiniä, kuohuviiniä tai hedelmäviiniä ja sitten limut tai mehut (pidentäjät). Jos haluat booliisi vain yhtä alkoholia, voise olla esim. kirkas viina ja maun booliin saat mehuista ja hedelmistä, pidentäjäksi voit käyttää vaikka sprite/vischy kombinaatiota. Alkoholina voi olla myös likööri tai viini, jatkot tietysti k.o. viunaksen maun mukaan.
 13. Parfait amourista saa kans kauniin väristä boolia, ei ehkä niin kirkkaan sinistä kuin curacaosta. Ehkä enemmän sinipunaista...
 14. Uskoisin näin, että ovat kesätyttöjä. Pito-Piioilla kun saattaa kesän aikana olla useampikin varaus samalle päivälle. Nyt kun ongelmakohdat tietää, on ne helpommasti vältettävissä.
 15. Löytyy Alkosta myös ihan tavallista Amarettoa. Nimestä on tippunut sana amaretto ja on nykyään siis pelkkä Disaronno. Pullo sama vanha kanttinen ja samoin aine sisällä on sitä samaa kuin ennenkin. Marrakesh on tyystin eri tuote, eli amaretolla maustettu kahvilikööri. Tuo Talea on sitten kermalikööri, jota on maustettu amaretolla, ei hassumpaa sekään! Suosittelen maistelemaan myös niitä kermapohjaisia likööreitä. Ihan oiva valinta, jos ei ole vieraissa laktoosivaivaisia. ja kokeilkaapa myös se Xante päärynäkonjakki! Löytyy myös minipulloissa, eli ei tarvi maistiaisia varten isompaa pulloa ostaa. Kyllä se oikea vielä maistelemalla löytyy (sama filosofia, mikä pätee miehiin ). Luulenpa, että päädytte kuitenkin loppujen lopuksi siihen Disaronnoon.... Kysykää Alkon sediltä ja tädeiltä vinkkejä, neuvovat mielellään!
×
×
 • Create New...