latka

Aktiivijäsen
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About latka

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meidän häämatka varattiin HelinMatkoista ja kaikki meni loistavasti. Palvelu oli nopeaa ja joustavaa (vaihdeltiin hotelleja ekan parin päivän aikana aika monta kertaa) ja kotiin lähetettiin jättimäinen nippu esitteitä yms. matkalippujen lisäksi. Perillä kaikki toimi kuin unelma, kaikki sovitut kuljetukset toteutuivat ja hotelleissa varaukset yms. olivat kunnossa. Koneessa meille oli varattu etukäteen vierekkäiset kahdenhengen paikat (ei siis sellaisessa 3 tai 4 hengen rivissä), joka oli ihan mielettömän hyvä juttu. Ei voi kuin kehua siis!
 2. Erittäin lyhyesti, kun ei olla keritty vielä kyhäämään pitempää selvitystä meidän matkasta (marraskuussa 2005) Samuille: olttin Nora Beachissa ja Sala Samuissa, Nora oli todella kiva mutta Sala Samuin jälkeen se kalpeni ihan täysin! Eli meillä ei ainakaan ollut varaa olla Sala Samuissa enemmän kuin 3 yötä, mutta se oli todellakin sen väärti! Meillä oli Sala Pool Villa jossa siis oma uima-allas -en ole koskaan ollut yhtä upeassa paikassa ja maailmaa on tullut reissattua paljon! Voin vain suositella -eteenkin häämatkalaisille!!! Nora Beachissa meillä oli Villa merinäköalalla ja sekin oli siis ihan todella ihana, mutta ranta ei ollut kovinkaan kummoinen ja omasta mielestäni tuo naapurin Coral Bay resort ei vaikuttanut hääppöiseltä, rantatuolit ja rantabaari näytti suorastaan kököiltä -tämä ihan oma mielipiteeni paikasta... Anyway, yritän kirjoittaa aiheesta vielä tänne lisää mahd. pian:-)
 3. G18 ei meillä ollut MITÄÄN ongelmia akustiikan kanssa, ei sitten tippaakaan vaikka n.80 henkeä paikalla, puheita, esityksiä ja bändi sekä musiikkia...
 4. Tosi typerää, jos ei saa tuoda omaa pitopalvelua! Se oli yks parhaista puolista koko paikassa!!!
 5. Pakko sanoa, ettei mikään mennyt pieleen! Pelkäsin pahinta ja toivoin parasta, sattui vain niin pieniä juttuja (pitopalvelulle piti huomauttaa vichyn esille tuomisesta jne.) ettei niitä voi mokiksi edes kutsua. Huolellinen suunnittelu ja ammattitaitoinen apu kannattaa
 6. Sitä tekstiä ei huomaa kukaan! Oikeesti, varsinkin kun/jos on vähän hämyisempää teksti haihtuu seinään, meille ei kukaan siitä kommentoinut juhlissa (vanhemmat jne kävi toki paikalla ennen juhlaa) ja itse asiassa musta se on vaan vitsikäs -tarkoitetaanko siippaa vai mitä...:-) Itse en huomannut juhlassa sitä ollenkaan (istuin kyllä selkä siihen päin).
 7. Saliin vievä käytävä
 8. Tarpeeksi epäselvä, ettei henkilöitä tunnista:-)
 9. Uups tälle olikin oma ketju, eli uudestaan vastaus: G18 Salin vuokra on 1050e+alv (22%) joka sisältää tilan, kalusteet (tuolit, pöydät, perus av, naulakot) ja siivouksen. Tilaan saa tuoda omat juomat sekä ruoat. Alakerrassa toimii ravintola, josta voi myös tilata ruoat. Meidän juhlat oli siellä lähes heti tilan käyttöönoton jälkeen, joten meille luvattu pitopalvelun keittiö ei ollut valmis ollenkaan. Vain koska pitopalvelumme oli niin ammattitaitoinen pystyivät he tilanteen hanskaamaan, tilojen puolesta tilanne oli aika huono (käytössä ihan pieni apukeittiö, jossa ei edes keittoliesiä ja jääkaapit oli järjestetty paikalle edellisenä päivänä...). Kaiken kaikkiaan tila toimi loistavasti n. 80 hengen häille, pöydät oli isoja (160x180cm eli kaksi pöytää yhdessä), tanssilattiaa riitti, ja bändikin mahtui salissa olevalle lavalle. Salissa oli aika lämmin, mutta niin kai aina. Saliin vievää käytävää käytimme alkumaljoille joten senkin käyttö toimi oikein hyvin. Tilaa pääsimme koristelemaan edellisenä iltana ja tavarat sai noutaa juhlien jälkeisenä päivänä. Lasku tuli kotiin n. 1vko juhlien jälkeen. Sekä me itse, että kaikki vieraat ylistivät paikan kauneutta, juhlavuutta ja sitä että se oli "uusi" (eli kukaan ei ollut käynyt tilassa aiemmin). G18 sijaitsee aivan Vanhan kirkon vieressä eli logistisesti paikka toimii aivan loistavasti myös kirkkohäille. Iltapäivällä tila oli upean valoisa ja illan pimetessä lähes 150 kynttilää tekivät tilasta todella tunnelmallisen (lamput toimii himmentimillä). Se onko tila liian "jäykkä" tai muuten mahtipontinen, on tietenkin makuasia. Itse halusimme tilasuuden arvokkuudelle sopivan tilan, joka ei olisi suttuinen tai tunkkainen. Vaikka sali on todella hieno, olivat meidän juhlat oikein rennot enkä usko juoman määrän tähän vaikuttaneen:-) Väki jaksoi riehua bändin soittaessa niin paljon, että vanhukset olivat ihan ihmeissään! Ei se paikka vaan ne ihmiset ja tunnelma! En voi muuta kuin kehua ja suositella kaikille!
 10. G18 Salin vuokra on 1050e+alv (22%) joka sisältää tilan, kalusteet (tuolit, pöydät, perus av, naulakot) ja siivouksen. Tilaan saa tuoda omat juomat sekä ruoat. Alakerrassa toimii ravintola, josta voi myös tilata ruoat. Meidän juhlat oli siellä lähes heti tilan käyttöönoton jälkeen, joten meille luvattu pitopalvelun keittiö ei ollut valmis ollenkaan. Vain koska pitopalvelumme oli niin ammattitaitoinen pystyivät he tilanteen hanskaamaan, tilojen puolesta tilanne oli aika huono (käytössä ihan pieni apukeittiö, jossa ei edes keittoliesiä ja jääkaapit oli järjestetty paikalle edellisenä päivänä...). Kaiken kaikkiaan tila toimi loistavasti n. 80 hengen häille, pöydät oli isoja, tanssilattiaa riitti, ja bändikin mahtui salissa olevalle lavalle. Salissa oli aika lämmin, mutta niin kai aina. Saliin vievää käytävää käytimme alkumaljoille joten senkin käyttö toimi oikein hyvin. Tilaa pääsimme koristelemaan edellisenä iltana ja tavarat sai noutaa juhlien jälkeisenä päivänä. Lasku tuli kotiin n. 1vko juhlien jälkeen. Sekä me itse, että kaikki vieraat ylistivät paikan kauneutta, juhlavuutta ja sitä että se oli "uusi" (eli kukaan ei ollut käynyt tilassa aiemmin). G18 sijaitsee aivan Vanhan kirkon vieressä eli logistisesti paikka toimii aivan loistavasti myös kirkkohäille. Iltapäivällä tila oli upean valoisa ja illan pimetessä lähes 150 kynttilää tekivät tilasta todella tunnelmallisen (lamput toimii himmentimillä). En voi muuta kuin kehua ja suositella kaikille!:-)
 11. Frand Sinatra Strangers in the night
 12. En ole kova meikkaaja, mutta harjoittelin kerran (aika loppui kesken) ja ostin kunnon pohjustukset ja lopputulos oli todella onnistunut, kaikki kysyi olinko käynyt meikkauksessa! Eli kyllä sitä osaa itsekin kaunistajälkeä tehdä:-)
 13. Meillä luki että voi myös muistaa lahjashekillä ja jälkeenpäin saatiin kommentti, että tilinumero olis ollut helpompi/parempi.
 14. Suosittelen myös lämpimästi Kämppia ilman hääpakettia eli ruusunterälehdet sai sängylle ilmoitettua että kyseessä on hääyö ja skumpathan saattoi tuoda itse mukanaan. Vielä lisäyksenä tuohon JoMan kuvailuun, ainakin meidän delux-huoneen kylpyhuoneessa oli sekä suihku, että amme (ja se kovasti mainostettu ankka)!
 15. Jollakulla oli G18 häät 17.9. ja olivat kuulemma sekä morsiuspari että vieraat kovasti tykänneet!:-)