Jump to content
Naimisiin.info

latka

Aktiivijäsen
  • Viestit

    28
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän latka kaikki viestit

  1. Meidän häämatka varattiin HelinMatkoista ja kaikki meni loistavasti. Palvelu oli nopeaa ja joustavaa (vaihdeltiin hotelleja ekan parin päivän aikana aika monta kertaa) ja kotiin lähetettiin jättimäinen nippu esitteitä yms. matkalippujen lisäksi. Perillä kaikki toimi kuin unelma, kaikki sovitut kuljetukset toteutuivat ja hotelleissa varaukset yms. olivat kunnossa. Koneessa meille oli varattu etukäteen vierekkäiset kahdenhengen paikat (ei siis sellaisessa 3 tai 4 hengen rivissä), joka oli ihan mielettömän hyvä juttu. Ei voi kuin kehua siis!
  2. latka

    Helsinki

    G18 ei meillä ollut MITÄÄN ongelmia akustiikan kanssa, ei sitten tippaakaan vaikka n.80 henkeä paikalla, puheita, esityksiä ja bändi sekä musiikkia...
  3. Tosi typerää, jos ei saa tuoda omaa pitopalvelua! Se oli yks parhaista puolista koko paikassa!!!
  4. Sitä tekstiä ei huomaa kukaan! Oikeesti, varsinkin kun/jos on vähän hämyisempää teksti haihtuu seinään, meille ei kukaan siitä kommentoinut juhlissa (vanhemmat jne kävi toki paikalla ennen juhlaa) ja itse asiassa musta se on vaan vitsikäs -tarkoitetaanko siippaa vai mitä...:-) Itse en huomannut juhlassa sitä ollenkaan (istuin kyllä selkä siihen päin).
  5. Saliin vievä käytävä
  6. Tarpeeksi epäselvä, ettei henkilöitä tunnista:-)
  7. Uups tälle olikin oma ketju, eli uudestaan vastaus: G18 Salin vuokra on 1050e+alv (22%) joka sisältää tilan, kalusteet (tuolit, pöydät, perus av, naulakot) ja siivouksen. Tilaan saa tuoda omat juomat sekä ruoat. Alakerrassa toimii ravintola, josta voi myös tilata ruoat. Meidän juhlat oli siellä lähes heti tilan käyttöönoton jälkeen, joten meille luvattu pitopalvelun keittiö ei ollut valmis ollenkaan. Vain koska pitopalvelumme oli niin ammattitaitoinen pystyivät he tilanteen hanskaamaan, tilojen puolesta tilanne oli aika huono (käytössä ihan pieni apukeittiö, jossa ei edes keittoliesiä ja jääkaapit oli järjestetty paikalle edellisenä päivänä...). Kaiken kaikkiaan tila toimi loistavasti n. 80 hengen häille, pöydät oli isoja (160x180cm eli kaksi pöytää yhdessä), tanssilattiaa riitti, ja bändikin mahtui salissa olevalle lavalle. Salissa oli aika lämmin, mutta niin kai aina. Saliin vievää käytävää käytimme alkumaljoille joten senkin käyttö toimi oikein hyvin. Tilaa pääsimme koristelemaan edellisenä iltana ja tavarat sai noutaa juhlien jälkeisenä päivänä. Lasku tuli kotiin n. 1vko juhlien jälkeen. Sekä me itse, että kaikki vieraat ylistivät paikan kauneutta, juhlavuutta ja sitä että se oli "uusi" (eli kukaan ei ollut käynyt tilassa aiemmin). G18 sijaitsee aivan Vanhan kirkon vieressä eli logistisesti paikka toimii aivan loistavasti myös kirkkohäille. Iltapäivällä tila oli upean valoisa ja illan pimetessä lähes 150 kynttilää tekivät tilasta todella tunnelmallisen (lamput toimii himmentimillä). Se onko tila liian "jäykkä" tai muuten mahtipontinen, on tietenkin makuasia. Itse halusimme tilasuuden arvokkuudelle sopivan tilan, joka ei olisi suttuinen tai tunkkainen. Vaikka sali on todella hieno, olivat meidän juhlat oikein rennot enkä usko juoman määrän tähän vaikuttaneen:-) Väki jaksoi riehua bändin soittaessa niin paljon, että vanhukset olivat ihan ihmeissään! Ei se paikka vaan ne ihmiset ja tunnelma! En voi muuta kuin kehua ja suositella kaikille!
  8. latka

    Helsinki

    G18 Salin vuokra on 1050e+alv (22%) joka sisältää tilan, kalusteet (tuolit, pöydät, perus av, naulakot) ja siivouksen. Tilaan saa tuoda omat juomat sekä ruoat. Alakerrassa toimii ravintola, josta voi myös tilata ruoat. Meidän juhlat oli siellä lähes heti tilan käyttöönoton jälkeen, joten meille luvattu pitopalvelun keittiö ei ollut valmis ollenkaan. Vain koska pitopalvelumme oli niin ammattitaitoinen pystyivät he tilanteen hanskaamaan, tilojen puolesta tilanne oli aika huono (käytössä ihan pieni apukeittiö, jossa ei edes keittoliesiä ja jääkaapit oli järjestetty paikalle edellisenä päivänä...). Kaiken kaikkiaan tila toimi loistavasti n. 80 hengen häille, pöydät oli isoja, tanssilattiaa riitti, ja bändikin mahtui salissa olevalle lavalle. Salissa oli aika lämmin, mutta niin kai aina. Saliin vievää käytävää käytimme alkumaljoille joten senkin käyttö toimi oikein hyvin. Tilaa pääsimme koristelemaan edellisenä iltana ja tavarat sai noutaa juhlien jälkeisenä päivänä. Lasku tuli kotiin n. 1vko juhlien jälkeen. Sekä me itse, että kaikki vieraat ylistivät paikan kauneutta, juhlavuutta ja sitä että se oli "uusi" (eli kukaan ei ollut käynyt tilassa aiemmin). G18 sijaitsee aivan Vanhan kirkon vieressä eli logistisesti paikka toimii aivan loistavasti myös kirkkohäille. Iltapäivällä tila oli upean valoisa ja illan pimetessä lähes 150 kynttilää tekivät tilasta todella tunnelmallisen (lamput toimii himmentimillä). En voi muuta kuin kehua ja suositella kaikille!:-)
  9. latka

    Häätanssi / häähidas

    Frand Sinatra Strangers in the night
  10. En ole kova meikkaaja, mutta harjoittelin kerran (aika loppui kesken) ja ostin kunnon pohjustukset ja lopputulos oli todella onnistunut, kaikki kysyi olinko käynyt meikkauksessa! Eli kyllä sitä osaa itsekin kaunistajälkeä tehdä:-)
  11. Meillä luki että voi myös muistaa lahjashekillä ja jälkeenpäin saatiin kommentti, että tilinumero olis ollut helpompi/parempi.
  12. latka

    Helsinki

    Jollakulla oli G18 häät 17.9. ja olivat kuulemma sekä morsiuspari että vieraat kovasti tykänneet!:-)
  13. PinjaK ja lokamorsian -halutaan lukea matkakertomuksia! Kiitos:-) Ja ihastuttavaa lomaa!!!
  14. Tillander tietenkin, Aleksanterinkatu 48. Tuossa akselilla Pohjois-Esplanadi, Mikonkatu ja Stockmann löytyy useampia liikkeitä (Kultajousi, Timanttiset jne.) joten eikun käppäilemään vaan keskustaan ja pitäkää silmiä auki!
  15. latka

    Helsinki

    G18:ssa saa juhlia klo 02 asti eli riippuen onko muita edellisenä iltana ja/tai seuraavana päivänä voi tavaroita tuoda paikalle jo etukäteen tai noutaa vasta esim. sunnuntaina -eli joustoa löytyy sen mukaan mitä varaukset sallii. Tohon yllä olevaan Little_Elfin kertomaan hintaan kuuluu vissiin vielä narikka.
  16. Ei -vaikka haluaisikin. Kuvaus varmaan vasta kirkon jälkeen eli alttarilla näkee puvun.
  17. latka

    Helsinki

    UUSI juhlatila Helsingin ydinkeskustassa eli "G18" Yrjönkatu 18 avautuu elokuussa 2005. Yrjönkadun ja Bulevardin kulmassa oleva (eli Helsingin Vanhan kirkon läheisyydessä) entinen Suomalainen tyttökoulu on 121 vuotta vanha. Ruotsinkielinen kansakouluyhdistys osti talon 2003 4,5 miljoonalla eurolla ja sen korjaaminen on maksanut 6 miljoonaa euroa. Juhlasali sijaitsee talon toisessa kerroksessa, korkeat ikkunat molemmin puolin salia joista "näköala" Yrjönkadulle. Sali on n. 200m2 ja vetää siis 150 henkeä. Paikalle saa tuoda oman pitopalvelun ja juomat. Väritykseltään sali on valkoinen ja harmaa, nähdessäni tilan ei siellä viellä ollut verhoja eikä kalusteita. Parkettilattia (jossa saa siis tanssia), lavaelementti bändille ja kynttilöitä saa polttaa, katossa roikkuu kattokruunuja. "Miinuksena" se, että talo on opetuskäytössä myös viikonloppuisin eli yleisissä tiloissa saattaa liikkua ulkopuolisia, tämän ei kuulema pitäisi tuottaa ongelmaa. Alakerrassa tulee toimimaan ravintola ja ilmeisesti alhaalla ovat myös narikat. Hissillä pääsee myös 2. kerrokseen ja vessat sijaitsevat siis Juhlasalin ulkopuolella käytävällä. Tilaa voi kysellä Satu Torstilalta www.satumainen.com
  18. Ihan kamala tilanne morstyttö05!:-( Delegointi on vaikeaa, mutta sun on ihan pakko nyt listata pakolliset tekemättömät/tarkistettavat asiat ja annat listan sulholle ja sanot, että nämä on TEHTÄVÄ häihin mennessä, koska sinä et enää jaksa plus olet tehnyt KAIKEN tähän asti! Se on vaikeaa, tiedän, mutta muuten sulla kuuluu lopullinen naps päästä ja sen jälkeen voi olla ettei häitä voi edes pitää (eli tulee burn out / masennus)!!!! Älä siis missään nimessä jatka uurastamista vaan todellakin tee vain se mikä aivan pakko eli kko/maistraatti varattuna, ruoka ja juoma juhlapaikassa, omat vaatteet yms. ja muun voi unohtaa! Jos ei sormusta niin sitten ei ja jos ei häämatkaa heti häiden jälkeen niin sitten ei (me ainakin mennään vasta monta kuukautta häiden jälkeen matkalle). Ja puhelimeen ei tarvitse vastata jos vieraat soittelee!!! Tsemppiä!!!:-)
  19. Ompelimo Ann-Lei tel. 09665271, Fredantorin kulmilla. En ole juhlapukua korjannut, mutta jakupukua kyllä. Tekee kuulema myös pukuja ihan alusta asti...
×
×
  • Create New...