Jump to content
Naimisiin.info

Neiti_S

Aktiivijäsen
  • Viestit

    28
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Neiti_S kaikki viestit

  1. Neiti_S

    Kreikka

    Huomenna lähtö...teen kuolemaa pelosta ;D
  2. Ännestin vahingossa 500-1000€ vaikka piti äänestää alle 500€ :-[ ;D Olemme ilmeisesti aikalailla poikkeus, sillä hotlamme on **+ hotla, johon sisältyy aamiainen (mutta netistä saamieni tietojen mukaan erittäin mukava hotelli) ja hintaa tuli yhteensä 898€ meiltä molemmilta. Viikko siis kreikan saaressa. Käyttö raha tulee luultavasti olemaan n. 400€ koko viikolle, eli leveästi emme aio elää. Ja toivomme selviävämme vähemmälläkin. Kierellään saart ja syödään paikallisia safkoja, paikallisilla ravintoloilla ja pyrimme välttämättän hotellien sekä turistien suosimia kohteita ja suosia paikallisten suosimia paikkoja. Köyhäilemme siis häämatkamme, niinkuin häämmekin , mutta uskon, että elämysrikkaan loman saamme. Siitä lähtien, kun aloitan kiljumisen lentokoneessa nousun aikana, siihen kun juoksen karkuun ampiaisia ja metsästän olemattomia hämähäkkejä hotellista ja näen haikaloja meressä ;D ja jos ei elämys meille, niina inakin sitten kreikkalaisille.
  3. Neiti_S

    Kreikka

    Ens tiistaina lennetään Kreikkaan Samokselle. Toisten mielestä tylsälle pikku saarelle ja toisten mielestä taas yhdelle ihanimmista. Senpä näemme sitten, että mitä mieltä olemme ;D Saari ei käsittääkseni ole kreikan suosituimpia, mutta ei inhotuimpiakaan ja todennäköisesti myös aika epäsuosittu häämatkakohteeksi Santorinia mietimme ykkös vaihtoehtona, mutta se karsiutui sitten pois...lähinnä sen suosionsa takia. Ja rantojen.. Tosin nyt kun olen noista haikaloista lukenut, niin en taida kyllä mereen edes mennä ;D vähän lisää pelkoja lentopelon kaveriksi. Härkähai kun voi tulla hakemaan rannastakin Samoksen siasta olisimme tosin valinneet karpathosin, jos olisimme sinne löytäneet lähtöjä meille sopivaan aikaan. Onneksi ei jääty venaamaan mitään äkkilähtöjä, sillä ilmeisesti oltaisiin sitten vietetty häämatkaa eri kohteissa ;D
  4. Meitin persoonalliset (vahinkoja osa), vaikka täältä vinkkejä haettiinkin. - ei heitetty kukkakimppua eikä sukkanauhaa - Kakku leikattiin leipäveitsellä - Morsion tanssi paljain varpain - Lasten sittämä lauluesitys, joka oli meille yllätys ja vieraille myös - Savuava booli, joka oli liian tuju - Musta hääpuku (josta sain paaljon positiivista palautetta) - Karkkibuffet sekä kamerat mukuloille - mattimyöhästen nakittaminen siivoamaan (siis jotka lähtivät jatkoille) - Morsiammen hääriminen kyökissä, kun muiden silmä vältti - Saippuakupla sade juhlapaikalla - sulhasen ryöstö - Minimaalinen, mutta todella kaunis koristus, josta huolehti kaasoni, veljeni ja paras ystäväni. - Kukkien pyytäminen lahjaksi, saimme jotain, josta voimme nauttia joka kesä omalla pihallamme ja muistella häitä.
  5. Meillä vieraita hiukan alle 70 ja toiveena kukkia puutarhaan tai matka-avustusta. Rahaa tuli yli kolme tonttua (josta olin tosi järkyttynyt, ajattelin, että jos ees junalippujen verran saadaan, niin hyvä on). Sen lisäksi saatiin kukkia puutarhaan sekä lahjakortteja kukkakauppoihin. Osa rahoista käytettiin puutarhaan ja lapsiin, osa häämatkaan ja osa jäi säästöön.
  6. Me pyydettiin kutsussa lahjaksi, joko piahamaallemme kukkia tai sitten häämatkatiliin avustusta. Saatiin molempia. Edullisimmat lahjat, joita saimme maksoivat n. 10-20€ ja tuolla ne meidän pihalla on ja joka ikisestä niistä olen todella iloinen. Ja iloinen myös siitä, että viraat tosiaan ostivat kukkia, eivätkä lakanoita ;D Saimme myös siihen häämatkaan avustusta ja se summa oli ihan järkyttävä (saman verran, mitä meni meidän häihin ). Se, että joku ei tunuot rahaa, ei meitä tosiaan yhtään harmittanut tai häirinnyt. Jos joku piti pyyntöämme raha-avustuksesta moukkamaisena, niin sekään ei häirinnyt. Meistä oli parempi, että ihmiset toivat jotain sellaista, jolla tekisimme jotain, kun jotain, mille meillä ei olisi tilaa. Kun on ongelmia jo näiden nykyistenkin tavaroiden kanssa täällä uudessa kodissa. Ja paljon on laatikoissa, kun ei olla keksitty, mihin laitetaan. Lisää ei siis tarvittu Ja täytyy myöntää, että joka kerta, kun tuohon meidän pihalle menen ja katselen niitä kukkia, patsaita ym. mitä saatiin tai lahjarahoilla hankittiin, niin tulee tosi hyvä mieli. Tällä tavoin tulee sellainen fiilis, että jokainen, joka osallistui häihimme, jätti pysyvän jäljen tänne kotiimme. Ainakin itselleni piha on tällähetkellä ehkä se kivoin osa tätä asuntoa. Ja kauniina muistona häistämme. Häämatkan jälkeen, kun laitamme kiitoskortit menemään laitamme varmaankin myös kuvat häämatkalta ja pihastamme, jotta ihmiset sitten näkevät, miten saadut lahjat käytettiin. Ihan kaikkia kukkia, emme viellä ole päässeet istuttamaan, koska tuossa pihassa on aikalailla työsarkaa ja ihan kaikkia rahoja emme käyttäneet häämatkaan ja pihaan, vaan jätimme osan myös säästöön. Hauska lahja, jonka saimme, oli rahaapuu, johon oli osallistunut enemmän ihmisiä. Puuhun oli sidottu seteleitä kauniisti ja mukana oli todella hauska runo, vastaukseksi meidän lahjapyyntörunoon ;D Ja mukana niin hauska kortti, että se taitaa saada aitiopaikan meidän kylppärin ovesta (itse tehty taulu, jossa ollaan saunomassa). Jos joku olisi tuonut ns. "lahjalistan" ulkopuolelta tavaraa, jota tiesi meillä jo olevan tarpeeksi, siksi, että kehtasimme pyytää rahaa, olisin ollut todella kummissani henkilön käyttäytymisestä. Silloin olisin mielummin suonut, että olisi tullut ilman. Meillä muutama vieras tulikin ilman lahjaa, eikä se mielestäni ollut ollenkaan röyhkeää. Kyllä me ne vieraat sinne kutsuttiin ihan muusta syystä, kuin siitä, että lahjoja saataisiin.
  7. Tintoretto: kiitos. Majoitutaan Samoksen kaupunkiin, joka ei ole niins uosiossa kuin ilmeisesti pythagorion on. Pääasia, ettei ole rodokseen, kreetaan tai Kosiin verrattavissa ;D Sais ukko varmaankin slaagin.
  8. Matka varattu Kreikkaan Samokselle elokuuksi. Hinnta ei hirveä eikä pitäisi olla mikään turistirysä. Ihanata
  9. Neiti_S

    POLTTAREISSA PETTÄMINEN?

    EIlen törmäsin polttari kaluun, joka oli pimpsaa vailla Ehdotteli pikaisia näin polttareiden kunniaksi
  10. Mun polttareihin on tulossa (toivottavasti) muutama mies, hyvä ystäväni, sekä veljeni
  11. Meille tuli runoilua kutsutekstiin, oikein urakalla varmaan on sitä ekaluokkalaisen tuotosta, vaikka itse harrastankin runoilua. Kutsutekstimme on siis tämänmöinen Kyllä sitä pitkään pohdittiin ja päivien kanssa jahkailtiin. Pitäisikö tehdä tästä totisin tosi nyt kun on jopa yhteinen oma koti. Papille siis soitimme ja hääpäivän sovimme. Ottakaa siis lapset, mummot, vaarit ja naapurit mukaan näistä juhlista ei saa jäädä paitsi kukaan! Vihkiminen 09.06.2007 kello: 15.00 Jossainpäin suomea kirkolla (osoite). Häävalssit tanssitan suomessa Seuratalolla (osoite). Pilkut unohtui, mutta se ny ei varmaan ketään haittaa (paitsi niitä miehen suvun opettajia, jotka taatusti tavaavat ja päivittelevät ;D )
  12. Meille tuli tämmöten.. Meillä on tavaraa jos jonkinmoista ei ole puutetta kipoista, kupoista tahi lakanoista. Uutta tupaa asutamme ja sen pihaa viellä rakennamme. Jos tahdot muistaa lahjalla on kukille tilaa meidän pihalla. Halutessasi myöskin saat roposella häälahjatiämme kartuttaa. (tilinumero) Tavaraa ei tosiaan tahdota ja itse en halunnut pelkkää rahalahja toivetta. Itse olin sitä mieltä, että se on epäkohtelias ja jotenkin vaan, en tykkää, mutta mies ja anoppi oli sitä mieltä että ehdottomasti. Kyseistä runoa ei laiteta kavereiden kutsuihin. He tuokoot mitä tuo tai olkoot tuomati.
  13. Vihkisormus sormessa kaiverruksineen ja vasta ensikesänä mennään naimisiin (ellei jotain ihmeellistä satu ja aikaisemmin?). Jee =)
  14. Meille tulee "yhdessä yykyyk" jonka "suomennos" yhdessä eteenpäin...tälläinen inside juttu ja sitten n m ja kk sekä vuosi josta kaikki sai alkunsa ;D
  15. Camillan sormuksen ottaisin minäkin, tosin hiukan erivärisellä kivellä, oli mielestäni todella kaunis
  16. Neiti_S

    Seksiväline-esittely

    Itse tahtoisin omiin polttareihini tälläiset kutsut. Itselle ei nyt mitään uutta, kun on tullut messuja, liikkeitä ym. kierreltyä, mutta kavereille kokemuksena, kun sieltä ei ole tainnut kuin muutama ko. liikkeisiin uskaltautua sisään. Ja saisi samalla sitten toimia huumoriosastona, niin ei tarvitse minua sitten enää nolata
  17. Olkapäät paljaana olen kirkossa, ainakin näillä näkymin. Mitenkään epäkunnioittavana en sitä pidä, enkä ihan ymmärrä miksi se olisì? Käsittääkseni raamattu ei käskenyt ihmistä pukemaan päällensä vaan ihminen itse Vaikka no..en kyllä alasti kirkkoon kävelisi silti
  18. Pitää viellä kehua lisää ko. liiketä, eli Gl-Korua. Jouduin käymään siellä uudestaan, kun malli alkoikin epäilyttämään (tosin kävin tilaamassa sormusta vasta paripäivää sitten) ja ei mitään ongelmaa. Palvelu oli erittäin hyvää!!!
  19. Me säästetään - Puvuissa, tehdään itse lasten ja morsiammen puvun - Mies menee vanhassa puvussaan, kun tykkää siitä niin paljon, ettei halua uutta eikä varsinkaan mitään ihme liivihökötystä - Sormuksissa (minun sormuksessa) toisaaltaan en ottanut ihan halvintakaan, kun alkoi epäilyttämään oliskohan kivi enään edes aito? - Ruuat tehdään itse alusta loppuun. N. 250€ menee kun otetaan tutut töihin, jotka eivät kutsua kuitenkaan saisi. - Kutsut tein itse ja perheet kutsutaan aikuisineen lapsineen kaikkineen, eli en jokaiselle erikseen lähetä (sen verran läheisiä kaikki kutsutut että on ok tehdä näin) - Hääautona luultavasti meidän tai kavereitten kosla - Musiikki saatetaan saada halvalla kaverilta, live bändiä ei joka tapauksessa tule - Koristeet tehdään itse ja yksinkertaista (viinipulloja kynttilän jalkoina ja jotain yksinkertaista kukka koristusta) - Paikkakorteista tulee yksinkertaiset, mustaa ja valkoista kartonkia ja käsin nimi alle - Meikin taidan tehdä itse, niin tulee sellainen että olen tyytyväinen - Lasten hiukset laitan itse Vieraita tulee n. 70 ja budjetti on abaut tämmöinen: - Sormukset 700 (minä ja ukko, molemmille tulee uudet) - Juhlapaikka 400 - Pukeutuminen 200 (minä ja muksut) - Ruuat ja juomat n. 500 - Kampaus ja kukat n. 200 - Tilpehöörit ja koristukset n. 200€ (askartelu tavarat ym) Budjetoinut olen n. 3000€ häihin ja alamme makselemaan jo nyt vaikka häät vasta vuoden päästä. Sormukset ja paikan vuokra maksetaan tänävuona sekä pukuun menevät rahat. Ruuat ym. ensivuona ja koristus kampetta olen jo ostellut ja ostelen lisää. Me ei hankita hääkarkkeja, ohjelma lehtisiä, kirkko-ohjelmaa, hää lehteä ja muuta sellaista, jota en katso tarvitsevani Toivon, että tähän asti on laskettu yläkanttiin eli plussaa olis jos pärjättäs alle 2000€
  20. Häihin on yli vuosi ja vuotta ennen saan sormuksen käteeni ja otan heti käyttöön. Eli ei piilotella kaappiin.
  21. Tähän asti ainakin voins uositella GL-Korua. Oma somrukseni on siellä tilauksessa ja molemmilta hepuilta olen saanut erittäin hyvää palvelua ja hintakin kohtuullinen (ellei jopa halpa? muihin verrattuina) 440 ja sainpä viellä ihailla sitä mustaa timankia kunnolla kun ekaa kertaa kävin. Jos sormus on hyvin tehty ym, niin käyn tästä yhdestä sormuksesta teettämässä kaulakorun, jonka sitten taidan laittaa hääpäivänä kaulaan
  22. Neiti_S

    Mitä täytekakkuun?

    Blå Bond suklaamousse (koko paketti) josta 1/2dl maitoa korvataan kahvilla (2dl maitoa muutoin), vadelmahilloa ja sörssättyä persikkaa (mehussa) sekoitetaan vadelmahillo ja persikka sörssäys, kakku kostutetaan persikka mehulla (ihan reippaasti pullasudilla roiskitaan). Koristeeksi suklaamoussea, kermaa (pursotettua) ja vaikka oikeita kukkia. Meillä tykättiin. Ei ollut liian makeaa vaan ihana sekoitus makeaa ja kirpakkaa Kakun tekoon meni (valmispohja) n. 10min ja ainakin meitin yksvee oli ihan hulluna (10-vee ja 5-vee kehuivat kanssa ja söivät lautasensa tyhjäksi) ja poju nukahtikin kakun jälkeen, ettei kofeiini päässy vaikuttamaan
  23. Kääks, tässä on varsinainen brobleema mulle, jonka suku on lähestulkoon täysin alkoholisoitunutta väkeä! Omat vanhemmat mietityttää. Haluaisin heidät paikalle, mutta muistan vielläkin, miten valmis olin kuristamaan heidät kirkkoon, kun tulivat kännissä veljeni muistotilaisuuteen. Saman kohtalon olisin suonut tädillenikin, joka koikkarois iellä humalassa. Äitini viellä raahasi puliakka kaverinsa ryysyissä itsumaan kirkonperälle! > Nainen puolusteli tulemistaan sillä, että oli sentään kerran ryypännyt veljeni kanssa. Olen niin varma, että jos häissäni tapahtuisi vastaavaa, olisimme lööpeissä sillä, miten morsiammella naksahti ja pahoinpiteli vanhempansa tuolilla tai vastaavalla... Tosin liekö huolta, ainakaan äidin suhteen. Hän on ollut vain yhden lapseni ristiäisissä. Isukki taas on niin tonttu, että saattaisi änkeä änkyrässä häihin ja pistää ranttaliksi, mikäli ei saisi tytärtään saatella alttarille. Tosin isälleni olen ukaasin antanut, että ilman antabuskuuria on turha edes haaveilla häistä, ne jäävät näkemättä.
  24. Itse en kyllä miellä kallaa hautajaiskukaksi, jostain syystä. Minusta kalla on kaunis ja herkkä kukka. Tosin veljeni hautajaisissa käytettiin paljon ruusua ja kallaa. Herkän näköistä kieltämättä. Oma surukimppuni oli pelkistä ruusuista, mustista ja valkoisista. Ja itse olen jotenkin ajatellut niin, että ne kukat kuvaavat vainajan muistoa? Ei niinkään sitä surunmäärää, tai että millä kukalla surraan enemmän?
  25. Plaah, eip saatu tota ekaa vaihtoehtoa, niin hirvenpään maja ja hinta pyörii siinä 200€ kieppeillä. Hintaan kuuluu siivous ja astiat. Klo: 23.00 pitää olla musiikin jo lakannut, mut enpä tiedä, että tuleeko meille sitten millasta musiikkia??? Eipä hirveen kallis, mun mielestä..ja siellä kun on takkakin
×
×
  • Create New...