nipuxx

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About nipuxx

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kiitos kiitos että tykkäsitte meitin menusta! häät oli viikko sitten ja näytti kelpaavan vieraillekkin!
 2. meillä Kellokosken kirkko ja itämerikeskus! Ihana pikku kirkko ja intiimi tunnelma! Ollaan kyllä myös paikallisia joten muu kirkko ei tullu mieleenkään!
 3. Mä voisi tässä kirjoittaa koosteen omasta eilisestä reissusta jos siitä on jollekkin apua! eli lähdettii aamulla siljan superseacatilla tallinnaan kolme henkeä ja auto. matka maksoi 170 euroa joka mielestäni oli kohtalaisen kallis. suuntasimme selveriin,kauppakeskukseen joka sijaitsee n.5km pärnuntietä eteenpäin tallinnasta. saimme tietoa että siellä olisi halvimmat viinat. Näin ei kuitenkaan ollut! myyjääkään ei ollut missään ja kaikki oli kalliimpaa kuin mitä olimme netistä katsoneet! Seuraavaksi ajoimme vielä eteenpäin rimi markettiin jossa oli kohtalaisen hintaisia viinejä mutta oluet ja viinat olivat kallimpia kuin lautalla! olisimme ostaneet viinejä mutta kaupassa ei ollut yhtään ainoaa laatikkoa!!!!! Ja kaikki pullot olivat irrallisia!Siispä lähdimme takaisin tallinnaan jossa suuntasimme laatikko myymälä alcoexpressiin! se oli suhteellisen helppo löytää ja on aivan sataman vieressä! Oluet olivat tarjouksessa (hartwallin) kun osti 9 laatikkoa sai 10. ilmaiseksi ja oluen olivat täällä halvimpia, Hieman yli 9 e laatikko. Viiniksi otimme Gato Blancoa 4 euroa pullo sekä St. Helena Cabernet sauvigon ja St. Helena Merlottia kaikki olivat 4 euroa pullo. viinat olivat 80% sena halvimpiaeli 5 litraa (salkku) oli noin 62 euroa. Tää pitää plandata pari viikkoa aikaisemmin keitettyyn veteen eli siitä tulee 10 litraa 40%sta. konjakkia v.s.o.p:tä jotai mitä ei ole ollenkaan suomessa myytävänä oli 23 euroa litran pullo ja sitä sai maistaa! oli kuulemma ihan kohtalaisen hyvää! Sitten ostimme lakka likööriä vähän yli 5 euroa puolen litran pullo. Palvelu oli mahtavaa, juomat tuotiin autoon ja kuitti käytiin kohta kohdalta läpi että kaikki meni oikein. Tuttu virolainen taksikuski sanoi että ei kannata kovin pitkälle tallinnasta lähteä hakemaan halvempia viinoja kun sataman lähellä on hinnat jo halpoja! täällä Alcoexpressissä ei viinivalikoima ollut mitenkään mielettömän laaja mutta sinne voi ennakkoon tehdä tilauksen jos haluaa jotain tiettyä viiniä. muuten kyllä suosittelen paikkaa!
 4. Me lähetään ylihuomenna hakee viinoja ja pähkäilin tässä just kans että kuinkahan paljon niitä sitten menee? kun olen kyselly muilta kuinka paljon viinejä on mennyt niin kaikki ovat sanoneet valkoviinien lähes jäävän käsiin jos ihmiset saavat itse valita ottavatko puna vai valkoviiniä. Me tarjotaan ruuan kanssa viinit ja olut, kun tuo olut kuuluu poronkäristyksen kanssa monen mielestä yhteen. laskin että kolme lasia per hlö ruoan kanssa punaviiniä ja valkkaria sitte ostetaan ehkä joku 20 pulloa,jos sitä joku haluaa juoda.Illalla sitte on boolia ja se saa riittää. ei aleta hamstraamaan oluita ja siidereitä tolkuttomasti kun ei voi tietää mitä kukin sitte juo.
 5. mä olen sen verran tavallisen perus ruan ystävä että halusin kaikkea selkeää normaali ruokaa josta todennäköisimmin kaikki pitää. Meillä siis: Loimulohi Kylmäsavulohi Palvikinkku Keitetty peruna Tonnikala-pasta-salaatti Marinoituja oliiveja Metsäsienisalaatti Vihreäsalaatti Italiansalaatti Tuorekurkku Tomaatti-yrttisalaatti Poronkäristys Perunamuusi Vihannesgratiini Puolukkasurvos Hilla-kinuski-kakku Leipäjuusto Kuivakakku Sydänpikkuleivät Ja sitten viinit ja kotikalja,mehu ja maito
 6. kellokosken itämerikeskus! kiva ja edullinen!
 7. Kyllä ne kukat on kalliita! Ja työ päälle niin saa rahaa palamaan satojakin euroja riippuen kuinka paljon ottaa kukkia.. Otin paljon ja varaudun 500 euroon..