Jump to content
Naimisiin.info

SE

Rouva
 • Posts

  473
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1157 profile views

SE's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. SE

  Havaiji

  Oisko vinkata majotusta Kauailta Poipusta? Ei mitään luksusta vaan kohtuuhintanen, lähellä rantaa, ei lapsiperhe helvetti.
 2. Tässä olis nyt mun sormus, tuo vasemman puoleinen on Morrikselta. Se on 5,2 mm leveä, kivet 7pl yht. 0,5 karaatia. Hinta-arvio tuolle oli 1200 €, mut makso sitten loppujen lopuks 1100 €. Samaan hintaan putsas molempien kihlat. Sormukset tuli vakuutettuna pakettina postiin. Jos sanoo ettei sormuksilla ole kiire, niin saa niitä kyllä odottaa. Me saatiin pari viikkoa ennen häitä, vaikka olin sanonut ne haluavani hyvissä ajoin. Kuva on vähän huono, ku en oo uudella kameralla sormuksia kuvaillu.
 3. SE

  Santorini

  Mun täytyy suositella mun hotellia, on edelleen Auronkomatkoilla. Eli Hotelli Hippocampus ++. Sijainti tosi hyvä ihan keskustassa, joskin meteliä kadulta kuuluu. Pieni perheen pitämä hotelli, ite tykkään tuollasista pienistä. Ei tosiaan ole mikään luxus hotelli, mut senhän kertoo jo 2 tähteä. Aamiainen oli just riittävä, ei turhaan mitään makeita ja rasvasia juttuja vaan ihan perussetti. Jos kelpaa pieni ja vaatimattomampi hotelli, niin tätä suosittelen.
 4. Mulla on nyt vuoden ollut käytössä Morriksen sormus ja ei mitään ongelmia. Vuoden päästä aattelin viedä sormuksen putsattavaks ja kiillotettavaks. Näiden toimenpiteiden ei muistaakseni pitäis maksaa mitään. Morriksella sanottiin vaan, et jos ajelet tästä ohim ni tuo vaan huoltoon. Oon nyt töissä, mut yritän muistaa laittaa kuvaa sormuksesta.
 5. SE

  Santorini

  Perissa on todella rauhallinen paikka. Kävin siellä uimassa ja vähän kylää kiertelemässä. Muutama kauppa ja ravintola sieltä löytyy ja oisko siel ollu pieni vesipuisto (tästä en todellakaan oo varma). Perissasta pääsee bussilla kulkemaan ja taksiveneellä pääsee Kamariin. Perissa on toiselle puolella Kamaria, vuori siis siinä välissä. Ite tykkäsin enemmän Kamarista, mut jos haluaa rauhaa, niin varmaan sitten sopii.
 6. ^ Mene Matkailun puolelle, siellä on Aussi topic, josta saa paljon infoa. Olen ite sinne kirjotellu Sydney kokemuksia. Tää topic on hiukan jääny jo unholaan.
 7. Rva Pupu: kiitos kommentista. Tulevana lauantaina lähdetään ja eläintarhaan ollaan menossa. Lonely Planetissa oli myös, et eläimiä hoidetaan hyvin.
 8. Lonely Planetin Sydney -kirja on hyvä, suosittelen. Hinta 25 € Suomalaisessa. Meillä lähtö kuukauden päästä ja järjestelyt kaikki ok eli odotellaan vaan lähtöä ja yritetään tehdä vähän matkasuunnitelmia. Lento sen verran pitkä, et ehtii Lonely Planetin lukea kannesta kanteen useempaan kertaan ;D. Suunnitteilla on mm. ylen syöminen (meinas mies seota, ku katsasti Sydneyn ravintolatarjontaa), eri biitseillä lojuminen, lauttareissuja, puistopicnic, akvaariossa käynti, joku retkihommakin olis varmaan kiva... ja kai sitä vähän tulee shoppailtuakin ;D. Millanen Sydneyn eläintarha on? Aina nuo eläintarhat epäilyttää, ku eläinten olot on vähän niin ja näin ulkomailla. En aiemmin oo käyny ulkomailla eläintarhoissa, mutta nyt sitä harkitaan, mut en tiiä sitten. Entäs miten huvipuisto? Onko kokemuksia tai onko siellä ylipäänsä sellasta (on Lonelu Planet vielä kesken)? Ruokaravintola suositukset on aina tervetulleita näin hyvän ruoan ystäviä, ku ollaan. Kaikki vinkit tosin on tervetulleita edelleen.
 9. Oltais pussattu, mutta ei muistettu sitä sen paremmin, ku pappikaan. Pappi oli luvannu sanoo sit, ku on hetki, mut se unohti. Ja musta koko toimitus meni niin nopsaan, et yht'äkkii kysyttiin nää tahdonasiat ja sit koko homma oli ohi. Myöhemmin vasta muistettiin, et piti pussatakin.
 10. Mulla on kolme juttua, jotka tekisin toisin... 1. Hankkisin ammattikuvaajan, siis sellasen tosi ammattilaisen, joka ois kuvannut miljoonat häät. Meillä on puoliammattilaisen hyviä kuvia, mut jäi jotain uupumaan. Kuvaaja oisi saanut ohjata meitä kuvattavia enemmän eikä olla tuppisuuna. 2. Oisin varmistanu sulhasen liivin & plastronin eli oliko ohjeet menny perille ja systeemi puettu oikein. Sulhasen ja kahden bestmanin voimalla se oli kuitenkin menny ihan pepuilleen. 3. En olisi ostanut paikkaus huulipunaksi Maybellineä Sokoksen tädin kehotuksista huolimatta.
 11. sts: Te ootte pistäny tuulemaan. Nopeita olette. Meillä rahalahjat sijoitetaan marras-joulukuussa tehtävään häämatkaan. Olis ollu tylsää, jos ois tarvinu maksaa niillä hääkustannuksia. No, meillä häitä maksetaan vielä pitkään takasin, mut lahjarahat on kivempi käyttää muuhun.
 12. Ostettiin suklaasydämet Urjalan makeistukusta ja musta Sinelli myy niitä samoja, mut puolet kalliimmalla. Makeistukussa 1 kg 9,90 €. On tosiaan ihan tavallista suklaata ja suklaakalenteri mullakin tuli mieleen. Kuitenkin hyvän makusia.
 13. Niin, kunpa ihmiset ymmärtäisivät niinkin yksinkertaisen asian kuin sen, että nimet kuoressa kertovat ketkä ovat kutsuttu. Mutta, kun ei niin ei. Meillä yks pari ilmoitti koko perheensä ja sitten, kun ilmoitin, että lapsia ei ole kutsuttu, niin peruivat koko tulemisensa valitusvirren kera. Meillä oli siis laitettu vain vanhempien nimet kutsuun.
 14. Onko kellään kokemusta näistä hotelleista? Mercure Hotel Ultimo Sydneyn keskustan tuntumassa Swiss-Grand Hotel Bondi Beachillä
×
×
 • Create New...