Nuski

Rouva
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Nuski

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Heip! Kävin kurkkimassa elomammaa ;)

 2. Meille tulee pylväisiin tylliä ja sydänilmapalloja, terassille tulee joitakin puisia tuoleja ja pöytiä ja muistaakseni joitain heidän omia kukkiä ruukuissa mitkä ovat siellä siis koko kesän! Jos tarkoitat tuleeko ulos pöytäliinoja niin ei ainakaan heidän puolesta! Tanssit onnistuu hienosti siinä aulassa, tilaa ainakin on ja lattia liukas! Me aiotaan istua siinä lasiseinan luona, portaista alastullessa siis siinä heti vasemmalla! Toinen hääkaari tulee taakse koristeltuna!
 3. No mä oon nakittanu pari ihmistä siihen homman ja tietysti suostuivat korjaamaan ja hoitamaan paikat kuntoon! Jos noita ihania ihmisiä löytyy ni muuten ei oo hätää! Mä en nääs oo ajatellu tuona päivänä huolehtia mistään eli hyvä näin! Ja lahjanakin ollaan toivottu pelkkiä kirjekuoria ni ei tarvi alkaa lahjojakaan kenenkään autoon tunkemaan
 4. ^ Joo edelleen tuo klo 2 on taka raja!! Paikassa kannattaa ottaa se huomioon et paikalle pääsee koristelemaan perjantaina klo.14-16 mikä oli meille aika hirvee shokki ja et talo on kiinni sunnuntaina eli lauantaina juhlien jälkeen paikka on siivottava omista romuista!!
 5. Me laitetaan aulaan pylväisiin koristeita ja paaaaaaaaaaaaljon ilmapalloja Siellähän on ihan hirveesti ISOJA viherkasveja ni niitä voi varmasti käyttää!! Ei se aula niin kamalasti koristeluja kaipaa!
 6. Osaako joku kertoo saako keskustorin Vanhassa kirkossa heittää ruusunterälehtiä tai lähinnä että pitääkö ne sit lakasta pois sen jälkeen??
 7. Itse en ole tuolla käynyt, mutta mun vanhemmat on ollu siä 3 kertaa ja ovat reissussa parhaillaan!! Tulevat ensi viikolla ja ovat olleet kuukauden reissussa!! Pitävät paikasta valtavasti!! Ihanat rannat, ihmiset ja heidän mielestään tosi turvallinen paikka!!
 8. Kyselisin kokemuksia PS Hiusstudiosta??
 9. Eilen käytiin sovittelemassa ja Bonjour tulee!! Musta takki ja housut,mut liivin ja plastron väri selviää vähän myöhemmin kun saavat uusia, mut siis hopea tai vaaleanpunainen...
 10. Mua kiinnostaa lähinnä et mihin nää kuvat sit laitetaan!? Makkarin seinälle?? ;D Olkkariin?
 11. Eli suositelkaa hyviä CD:tä missä olis paljon häävalsseja! Tarkoitus olis käydä ostaa ja ajattelin kysyä eka suosituksia
 12. Haluaisimme ens kesänä hääautoksi limusiinin ja nyt kyselenkin et mistä sen tänne Tampereelle saisi?? Netistä löytyy kyllä paikkoja, mut mistä saisi tästä läheltä ettei tarvis Turusta asti tilata!!
 13. SoileKoo: Meillä on häät ens kesänä Ravintola Kaupinpuistossa (UKK-instituutti) Porukkaa mahtuu n. 140, viikonloppu vuokra on 450.- Ruoka tulee Linkosuolta ja omat juomat saa viedä!
 14. Kihla oli alun perin 16.5, mutta pienennettiin 16...
 15. Meillä on häät Ravintola Kaupinpuistossa, tilaan mahtuu n.150 hlö kaikki periaatteessa samassa tilassa lasiseinä jakaa tilan mutta siinä on iso aukko ja näkyvyys on toiselle puolelle ihan hyvä, ruoka tulee Linkosuolta ja viinakset saa viedä itte, etupihalla iso parkkis ja terassilta vihreät näkymät Näsijärvelle... ;D