paspartuu

Rouva
 • Content count

  519
 • Joined

 • Last visited

About paspartuu

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

485 profile views
 1. Yhteisvuodet lasketaan ja erikseen voi vielä sanoa, kuinka kauan siitä ajasta naimisissa tai sitten sanotaan, että yhdessä x-vuotta, x vuonna mentiin naimisiin.
 2. Meillä 6 vieraista ei tullut, olivat kyllä ilmoittaneet etukäteen, etteivät pääse. Muutamia lapsia jäi tulematta, vaikka etukäteen olivat ilmoitettu tulevan.
 3. En itkenyt, lähellä se kuitenkin oli, kun astuttiin sisään kirkkoon. Puolimatkassa käytävää katse oli jo kirkastunut ja kosteus silmistä hävinnyt
 4. Ei kaduta, vaihdoin nimeni enemmän kuin mielelläni Eikä se niin tavattoman suurelta muutokselta sitten kuitenkaan tuntunut, -nen -päätteinen toiseen -nen -päätteiseen. Jos jotain negatiivista haluaa väkisin keksiä, niin tipahdin aakkosten alkupäästä loppupäähän
 5. Ei saatu kukkia, enkä ole nähnyt/kuullut kenenkään saavan. Puita tai pensaita olen kyllä nähnyt annettavan häälahjaksi.
 6. Rakkautta on… …pitää häntä tavoittelemisen arvoisena. Rakkautta on… …pukeutua parhaimpiinsa vain häntä varten. Rakkautta on… …edes vilkaista hänen mieliohjelmaansa. Rakkautta on… …yrittää ymmärtää hänen viiksivillitystään. Rakkautta on… …yhteinen pyöräretki. Rakkautta on… …kestää myös hänen huono päivänsä. Rakkautta on… …nauttia elämän pikkuiloista yhdessä. Rakkautta on… …käydä yöpuulle yhtä aikaa. Rakkautta on… …rakkauskirje hänelle. Rakkautta on… …auttaa hänen sotkujensa selvittämisessä. Rakkautta on… …yhteiset vesileikit. Rakkautta on… …kimppu kedon kukkia hänelle. Rakkautta on… …pitää yhtä elämän karusellissa. Rakkautta on… …uskaltaa osoittaa tunteensa. Rakkautta on… …halata häntä. Rakkautta on… …tuntea olevansa kuin pilvissä hänen vuokseen. Rakkautta on… …selvittää hänen sotkeutuneet kutrinsa. Rakkautta on… …yhteinen juhlailta. Rakkautta… …ilmassa. Rakkautta on… ...tarvita häntä. Rakkautta on… …mukava ajatella.
 7. Taidanpa joutua..jopa järjestämään morsiamenryöstön tai niin ainakin kaaso ja bestman asian näkevät. Ei kai se kyllä minulle kuuluisi vai olenko vaan niin tyhmä etten sitäkään ymmärrä? ???
 8. Meille tulee luultavasti alkumarssiksi Elgar: Pomp & Circumstance ja ulosmarssiksi Mendelssohnin Häämarssi. Häävalssista ei keskustella, se on ainoa asia mistä en suostu tinkimään ja se on Akselin ja Elinan Häävalssi.