Jump to content
Naimisiin.info

Tinttis

Rouva
  • Viestit

    686
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Tinttis kaikki viestit

  1. Mushie, Jannen kuvattavana on hyvin helppo olla. Itse inhoan kameraa ja pääsääntöisesti näytän aina kieltä tai hymyni näyttää irvistykseltä kun kamera lähestyy minua. Janne saa tilanteen ja tunnelman rennoksi ja osaa ottaa kuvia niissä hetkissä kun et edes tajua olevasi kuvattavana, jolloin ilmeet, asennot yms. ovat kaikkein luontevimmat. Hääpotretti kuvauksissa Janne osasi hyvin ohjeistaa eri asentoja ja ilmeitä ja vitsailla sopivissa kohdissa, jotta morsiameltakin irtosi ajoittain ihan aito hymy/nauru. Janne kuvasi meitä kahtena päivänä kun otimme häneltä myös Trash the Dress-kuvauksen. Toisena päivänä minusta oli jo ihan luonnollista olla yksinkin kameran edessä (..ja vähän jopa nautin kuvattavana olemisesta). Voin siis todellakin suositella Jannea!
  2. Tässä minun pukuni tositoimissa..
  3. Tinttis

    Trash the dress

    *muoks. kuvat poistettu* Ohdakkeenkukan kuvat on kyllä upeita!
  4. Kuten sanoin, että eri kuvaustilainteita (asentoja tms.) oli noin 14 kappaletta. Mutta kuvaaja räpsi "tauotta", jotta saisi juuri oikean ilmeen ja tunnelman tallentumaan kameralle. Itse en pitänyt vajaa tunnin pituista kuvaussessiota millään tavalla rasittavana. Varsinkin kun kuvaaja oli paitsi erittäin ammattitaitoinen, niin myös äärimmäisen mukava. muoks. Niin ja meillä "potrettikuvat" otettiin luonnonhelmassa heti vihkimisen jälkeen ennenkuin saavuimme juhlapaikalle. Trash the Dress kuvia meille tuli melkein 800. Muutama siinä kuvattiinkin useampi tunti.
  5. Meillä kuvasi Janne Miettinen ja ideana oli dokumentaaräinen hääkuvaus. Oli siis mukana kampaajalta myöhään yöhön. Potretteihin varattiin tunti, mutta taidettiin selvitä siitä noin 45 minuutissa. Potrettikuvia saatiin 298 kappaletta joista Janne käsittelee meille muistaakseni kuusi kappaletta. Mutta kaikki kuvat siis saadaan. Erilaisia tilanteita/taustoja jne meillä oli noin 14. Riippuu hieman laskentatavasta. Kuvattiin kahdessa eri paikassa. Jannea voin sydämellisesti suositella!
  6. Mä en myöskään Johanna usko, että tuo kostaminen kauhean pitkälle poikii.. Useinhan polttarikansio on vielä häissä näkyvillä. Tuskin haluat teidän riitaa koko hääporukan nähtäville tuoda tuolla tempullasi. Enkä myöskään jaksa ymmärtää miksi stripparin katsominen on niin tuomittavaa. Jos miehesi nyt alvariinsa ravaisi strippibaarissa niin sitten kyllä älähtäisin. Mutta yksi ilta ja vieläpä polttarit ->yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos. Ja eikös se nyt ole hyvä, että miehellä on alakerrassa toiminta kunnossa. Itsellä riitaa aiheuttaisi pettäminen (seksi toisen naisen kanssa), tai jokin liian raju extreme, jossa sattuisi jotakin. Meillä miehen polttarit viikkoa ennen häitä ja olen kyllä BM:lle sanonut että katkon niiltä samat luut mitkä saavat mieheltäni katki polttareissa. Alttarille kun ei kepeillä kävellä. NIH!
  7. Tinttis

    Trash the dress

    Mä oon koko aamun pongannut youtubesta noita videoita ja "mä haluun kanssa"
  8. Tinttis

    kaason kampaus

    Me maksetaan kahdelle kaasolleni kampaukset. Ikäänkuin kiitoksena polttareiden järjestelyistä yms. Minusta se on myös taatusti ihana tapa aloittaa hääpäivä yhdessä parhaiden ystävien kanssa istua hemmoteltavana kampaajalla. Kaasot itse halusivat myös ammattilaisen tekemän meikin ja sen maksavat itse.
  9. Tinttis

    Hääparilla oma pöytä?

    Musta on mielenkiintoista lukea kuinka moni haluaa oman pöydän. Kuvittelin sen olleen jo vähän menneen talven lumia. Meille ei tule omaa pöytää. En todellakaan halua kököttää jossakin kahdestaan mieheni kanssa ja katsoa kun muissa pöydissä nauretaan ja jutellaan ja "jäädä paitsi" kaikesta kivasta. Me istumme samassa pöydässä meidän vanhempiemme kanssa (istuvat samalla puolella) ja vastapäätä istuu sitten kaasot ja BM:t aveceineen. Näin on ainakin laatuseuraa tarjolla. Ja pystyyhän sitä siinäkin oman miehen kanssa höpöttelemään. Tuskin kukaan nyt hääpäivänä mitään syvimpiä keskusteluja alkaa käymään, että niin private tilaa tarttis.
  10. Just tein juomatilauksen tallinnan viinarannasta ja loppusumma oli pikkasen päälle 1200 euroa. Sisältää alkumaljat, ruoalle viinit (pullot pöydissä), kahvin kanssa avec (konjakki+baileys), olutta, siideriä, lonkeroa ja pari pulloa viskiä. Pikkasen mietityttää, että riittääkö tuo. Vieraita on n. 110 ja kaikki aikuisia.
  11. Kuka on alunperin levyttänyt Päivänsäteen ja menninkäisen? Onko se Yö?
  12. Aquila Onko sulla minkälaisia kokemuksia Cafe Cabriolesta? Jossu11 Mitä kaikkia pitopalveluita kilpailutitte? Itsellä piti olla jo ruokapuoli hanskassa, mutta nyt tuli mutkia matkaan ja tuskastuttaa koko asia..
  13. Tinttis

    Porvoo

    Ajoissa olen liikenteessä mutta rupesin tässä miettimään, että mistäköhän Porvoosta kannattaa kukkia ruveta miettimään? Itselle ei tule mieleen kuin kukkatalo.. Onko jollakulla jo asiasta kokemusta?
  14. Tinttis

    Porvoo

    Oonkohan mä tähän ketjuun jo ilmottautunut. : Mutta porvoolaisia ollaan sulhon kanssa ja naimisiin mennään 06.09.08. Tosin pornaisten kirkossa ja häät juhlitaan myös pornaisissa. Näin lähinnä sen takia, että en halunnut mennä pikkukirkossa naimisiin.
  15. Meillä tulee näkymään miehen ammatti niin, että mies käyttää juhlassa poliisien juhlapukua. Muuten ei ammatti tule näkymään.. ainakaan toivottavasti. Musta koko pamppukuja idea on jotenkin mauoton.. Tai maijan käyttö hääautona. Todella eleganttia.. :
  16. Mä olen perunut yhdet häät. Tosin n. 8kuukautta aikaisemmin, eli mistään "viimehetken ratkaisusta" ei ollut kyse. Siinä häiden perumisen yhteydessä sitten samalla erottiin ja muutin pois yhteisestä talostamme. Päivääkään en ole katunut. Olen tällä hetkellä onnellisempi kuin koskaan. Ja nyt vasta tiedän mitä rakastaminen on.
  17. Kyllähän tuo mies tietää. Taisi tietää jo heti ekan seurustelukuukauden aikana. Ja ei. En ole häähullu vaan jämähtänyt tuonne "alakertaan" eron jälkeen. Nyt sitten on taas hääsunnitelmat ajankohtaisia.
×
×
  • Create New...