Tinttis

Rouva
 • Content count

  686
 • Joined

 • Last visited

About Tinttis

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday December 4

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1960 profile views
 1. Mushie, Jannen kuvattavana on hyvin helppo olla. Itse inhoan kameraa ja pääsääntöisesti näytän aina kieltä tai hymyni näyttää irvistykseltä kun kamera lähestyy minua. Janne saa tilanteen ja tunnelman rennoksi ja osaa ottaa kuvia niissä hetkissä kun et edes tajua olevasi kuvattavana, jolloin ilmeet, asennot yms. ovat kaikkein luontevimmat. Hääpotretti kuvauksissa Janne osasi hyvin ohjeistaa eri asentoja ja ilmeitä ja vitsailla sopivissa kohdissa, jotta morsiameltakin irtosi ajoittain ihan aito hymy/nauru. Janne kuvasi meitä kahtena päivänä kun otimme häneltä myös Trash the Dress-kuvauksen. Toisena päivänä minusta oli jo ihan luonnollista olla yksinkin kameran edessä (..ja vähän jopa nautin kuvattavana olemisesta). Voin siis todellakin suositella Jannea!
 2. Tässä minun pukuni tositoimissa..
 3. *muoks. kuvat poistettu* Ohdakkeenkukan kuvat on kyllä upeita!
 4. Kuten sanoin, että eri kuvaustilainteita (asentoja tms.) oli noin 14 kappaletta. Mutta kuvaaja räpsi "tauotta", jotta saisi juuri oikean ilmeen ja tunnelman tallentumaan kameralle. Itse en pitänyt vajaa tunnin pituista kuvaussessiota millään tavalla rasittavana. Varsinkin kun kuvaaja oli paitsi erittäin ammattitaitoinen, niin myös äärimmäisen mukava. muoks. Niin ja meillä "potrettikuvat" otettiin luonnonhelmassa heti vihkimisen jälkeen ennenkuin saavuimme juhlapaikalle. Trash the Dress kuvia meille tuli melkein 800. Muutama siinä kuvattiinkin useampi tunti.
 5. *kuvat poistettu*
 6. Meillä kuvasi Janne Miettinen ja ideana oli dokumentaaräinen hääkuvaus. Oli siis mukana kampaajalta myöhään yöhön. Potretteihin varattiin tunti, mutta taidettiin selvitä siitä noin 45 minuutissa. Potrettikuvia saatiin 298 kappaletta joista Janne käsittelee meille muistaakseni kuusi kappaletta. Mutta kaikki kuvat siis saadaan. Erilaisia tilanteita/taustoja jne meillä oli noin 14. Riippuu hieman laskentatavasta. Kuvattiin kahdessa eri paikassa. Jannea voin sydämellisesti suositella!
 7. Mä en myöskään Johanna usko, että tuo kostaminen kauhean pitkälle poikii.. Useinhan polttarikansio on vielä häissä näkyvillä. Tuskin haluat teidän riitaa koko hääporukan nähtäville tuoda tuolla tempullasi. Enkä myöskään jaksa ymmärtää miksi stripparin katsominen on niin tuomittavaa. Jos miehesi nyt alvariinsa ravaisi strippibaarissa niin sitten kyllä älähtäisin. Mutta yksi ilta ja vieläpä polttarit ->yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos. Ja eikös se nyt ole hyvä, että miehellä on alakerrassa toiminta kunnossa. Itsellä riitaa aiheuttaisi pettäminen (seksi toisen naisen kanssa), tai jokin liian raju extreme, jossa sattuisi jotakin. Meillä miehen polttarit viikkoa ennen häitä ja olen kyllä BM:lle sanonut että katkon niiltä samat luut mitkä saavat mieheltäni katki polttareissa. Alttarille kun ei kepeillä kävellä. NIH!
 8. Mä oon koko aamun pongannut youtubesta noita videoita ja "mä haluun kanssa"
 9. Me maksetaan kahdelle kaasolleni kampaukset. Ikäänkuin kiitoksena polttareiden järjestelyistä yms. Minusta se on myös taatusti ihana tapa aloittaa hääpäivä yhdessä parhaiden ystävien kanssa istua hemmoteltavana kampaajalla. Kaasot itse halusivat myös ammattilaisen tekemän meikin ja sen maksavat itse.
 10. Musta on mielenkiintoista lukea kuinka moni haluaa oman pöydän. Kuvittelin sen olleen jo vähän menneen talven lumia. Meille ei tule omaa pöytää. En todellakaan halua kököttää jossakin kahdestaan mieheni kanssa ja katsoa kun muissa pöydissä nauretaan ja jutellaan ja "jäädä paitsi" kaikesta kivasta. Me istumme samassa pöydässä meidän vanhempiemme kanssa (istuvat samalla puolella) ja vastapäätä istuu sitten kaasot ja BM:t aveceineen. Näin on ainakin laatuseuraa tarjolla. Ja pystyyhän sitä siinäkin oman miehen kanssa höpöttelemään. Tuskin kukaan nyt hääpäivänä mitään syvimpiä keskusteluja alkaa käymään, että niin private tilaa tarttis.
 11. Just tein juomatilauksen tallinnan viinarannasta ja loppusumma oli pikkasen päälle 1200 euroa. Sisältää alkumaljat, ruoalle viinit (pullot pöydissä), kahvin kanssa avec (konjakki+baileys), olutta, siideriä, lonkeroa ja pari pulloa viskiä. Pikkasen mietityttää, että riittääkö tuo. Vieraita on n. 110 ja kaikki aikuisia.
 12. Kuka on alunperin levyttänyt Päivänsäteen ja menninkäisen? Onko se Yö?
 13. Aquila Onko sulla minkälaisia kokemuksia Cafe Cabriolesta? Jossu11 Mitä kaikkia pitopalveluita kilpailutitte? Itsellä piti olla jo ruokapuoli hanskassa, mutta nyt tuli mutkia matkaan ja tuskastuttaa koko asia..
 14. Ajoissa olen liikenteessä mutta rupesin tässä miettimään, että mistäköhän Porvoosta kannattaa kukkia ruveta miettimään? Itselle ei tule mieleen kuin kukkatalo.. Onko jollakulla jo asiasta kokemusta?