Lyylis

Rouva
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

About Lyylis

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

275 profile views
 1. Meidän häät vietettiin Ilmaristen matkailutilalla elokuussa. Kaikki sujui ongelmitta ja isäntäpari oli aivan ihania! Heidän ruokansa on todella hyviä ja suosittelen kyllä lämpimästi! Osa vieraista myös yöpyi paikalla ja hekin kaikki kehuivat paikkaa. Voit tietenkin yrittää pyytää heiltä uusintatarjouksen, missä itse hieman lasket hintoja. Vaikka hinnat oli suhteellisen kovat, niin silti palvelu oli todella ystävällistä ja hyvää! Ja meillä ainakin suostuivat lisäämään ruokia yms. vielä viimehetkellä. Eli vaikka paikka on ehkä hieman kallis, niin minä ainakin suosittelen todella lämpimästi!!
 2. Eipä mulla mitään virallista tietoa ole, mutta olettaisin että täytyy. Muuttunuthan se sukunimi siinäkin on... Mä ainakin uusin ajokorttini, en kyllä ole sitä vielä saanut.
 3. Mä otin kaksoisnimen ja ainakin tällä hetkellä molempien sukunimet saa pysyä postilaatikossa. Silloin se on oikein, siinä on molempien sukunimet... Jos siinä olis vaan miehen nimi, niin mun nimi olis vaan puoliksi. Ei taida mun sepustuksessa olla järkeä, mutta näin sen itse ajattelin. 8-)
 4. Meille tuli molempien sormuksiin "ikuisesti. xx + yy 5/8-06"
 5. next_morsian: älä välitä työkavereiden kommenteista vaan tee niin kuin itsestäsi parhaimmalta tuntuu! Mäkään en ole vielä nimiasiaa päättänyt, mutta todennäköisesti otan kaksiosaisen nimen. Koko litaniaa käytän vain virallisissa papereissa, mutta puhelimessa ja ihmisille esittäytyessä käytän vain miehen nimeä. Mulla on tosi harvinainen sukunimi, joten haluan sen säilyttää tällä tavalla osana mua. Vaikka sitten käytössä olisikin vain miehen nimi, mutta onpahan virallisissa papereissa koko pitkä litania.... Mutta mutta... mulla on vielä 6 viikkoa aikaa ja mieli voi muuttua.... ;D
 6. Meille tulee Suvivirsi. Ei ensimmäistä säkeistöä, mutta joko 2-4 tai 3-4. Täytyy vielä keskustella kanttorin kanssa.... Haluttiin sellainen minkä kaikki osaa, jotta muutkin kuin pappi ja kanttori laulaisivat.
 7. Tietääkö kukaan saako tätä enää mistään: Stockalta ei enää löydy.... :-/ Tai muistaako kukaan tän nimeä, jotta vois jostain netistä metsästää? Muoks. olinpa taas hätäinen enkä lukenut ketjua loppuun... Taidan mennä uudestaan Stockalle ja kiertää kaikki muutkin kivat kaupat missä näitä voisi olla... Mutta tän tahdon. Kuvastaa meitä täydellisesti!!
 8. Omalta puolelta tietysti tunnen kaikki ja olen heidät useastikin tavannut, mutta sulhon puolelta en tunne juurikaan ketään. Ollaan häihin mennessä oltu yhdessä vasta 1,5 vuotta, eli ei olla ehditty kaikkia nähdä. Kaikki kyllä ovat minusta tietoisia ja minä olen heistä kuullut, mutta vierailulla ei ole ehditty käymään. Varmaankin tuossa kesällä yritetään muutamien luona käydä vielä ennen juhlia.... Eli vastauksena kysymykseen, juhlissa on ihmisiä joita en ole koskaan aiemmin nähnyt.
 9. Meille ei tod. näk. tule kumpaakaan, mutta jos valita pitäisi niin sitten saunallinen. Meillä ei ole kotona saunaa, eli ei päästä sinne ihan koska vaan. Toisekseen kun tuo mies on aivan hullu himosaunoja, niin ei olisi kahta kysymystä kumpi otetaan.... ;D
 10. Meillä kaasot maksaa itse omat pukunsa. Toinen teetti puvun ja toinen vuokrasi. Mä esitin toiveen että pukeutuvat teemavärin mukaisesti, mutta se oli vain toive. En käskenyt pukeutumaan niin. Mä sitten taas maksan kampaukset molemmille ja ostan vielä jotkut lahjat, joten mun mielestä enempää ei tarvitse kustantaa. Jos itse olisin jonkun kaasona, niin en odottaisi että minun puolestani maksetaan mitään tälläisiä kuluja.
 11. Hyvä kirkko anyway! ;D Olis vaan hauskaa tietää törmääkö johonkin naikkariin kirkossa ennen omia häitään.... :-X
 12. Mä tuun tänne kanssa utelemaan, että kuka on menossa 5.8. naimisiin Maarian kirkossa? Utelias kun olen.... ;D Olis vaan kiva tietää että ketä on "vienyt" aikaisemmat vihkiajat.... ;D
 13. Me ollaan kanssa mietitty tota Hummeria! ;D Se olis ainakin erilainen....
 14. Mulla ei tullut siitä muuten mitään ongelmia, paitsi sinä päivänä kun tabletti otettiin saattoi olla hieman päänsärkyä. Muuten ei kyllä tullut mitään sivuvaikutuksia....
 15. No, meillä oon itse asiassa minä se vanhanaikainen... : Eli mä en edes harkitse lapsia ennen häitä. Tietysti, jos kävis niin että ehkäisy pettäis ja tulisin raskaaksi, niin toki lapsi pidettäisiin. Mutta, siinä vaiheessa mentäis tod. näk. maistraatissa naimisiin jos ei kirkkohäitä ehtis aikaistaa tarpeeksi... : Eli, kukin tyylillään mutta meille ei lapsia ennen avioliittoa.