kiti

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About kiti

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  2

Recent Profile Visitors

427 profile views
 1. Koko 40/42. Hinta 800€/tarjous. Puku sijaitsee Raisiossa. Morilee 5566 malli.
 2. eli hakusessa olis joku ohjelmanumero minkä koko polttariporukka joutuis häissä suorittamaan. sutsisatsi ja leijonaa mä metsästän eivät käy mut olisko jollain jotain muita hyviä ideoita?
 3. Joo meidänkin häihin on toi super viinuri tulossa:) toivottavasti on hintansa veroinen.
 4. Mä olen ainakin ihan vainoharhainen koko ajan mietin koska ne vois olla ja kuuntelen tarkkaan mitä kukin sanoo suunnitelmistaan ynm jutuista. olen tullut siihen tulokseen että mun polttarit on ensviikonloppuna saas nähdä miten käy. toisaalta ei tässä ole ku kaks mahdollista viikonloppua jäljellä. mut jos ne ei olekkaan viikonloppuna vaan viikolla...
 5. Meille on tulossa 9.2 kyseinen bändi soittamaan häihimme. voin sit ilmotella millanen oli:) todella asialliselta vaikuttaa ja cd: sain kuulla ennen päätöksen tekoa.
 6. Onko jotkut tarjoamassa glögiä alkumaljaksi? oletteko ajatellut mitä lapsille? tuleeko lapsillekkin glögi (tietenkin ilman alkoholia) vai joku muu juotava? Mulla vaan on jotenkin sillanen käsitys että lapset ei hirveesti glögistä välitä, voi olla tietty että olen väärässäkin. Mitä mieltä olette pitäiskö lapsille olla eri juotava vai juovatko ne lapset sit vaan ketkä glögistä pitävät ja muut ovat ilman?
 7. Kannattaa varmaan miettiä sitäkin että jos tärppää äkkiä ja just omissa häissä on kamala pahoinvointi. voipi olla että koko hääpäivä menee pilalle kun morsian juoksee oksentamassa vessassa.