Jump to content
Naimisiin.info

Ivego

Aktiivijäsen
  • Viestit

    52
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ivego kaikki viestit

  1. Ivego

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Me ostettiin pyyhkeet mihin kirjailttiin Kaaso 2006 ja Bestman 2006. Kaikki (meillä oli siis 2 x kaaso ja 2x bestman) kehuivat lahjoja.
  2. Pitopalvelun lasku.. ;)Lasku tuli muutaman päivän päästä häistä. Seuraavana tulikin kela-kortti melkein kahden viikon kuluttua...
  3. Me ollaan menossa Phukettiin maaliskuussa 2007. Matka varattiin muistaakseni toukokuun alussa ja ensimmäiset vapaat lennot phukettiin vuoden alusta lähtien oli maaliskuussa. Mutta matkaa odotetaan jo innolla..
  4. Meillä häävalssi oli klo 20 (silloin bändi aloitti urakkansa) ja samoihin aikoihin tuli iltapala tarjolle ja booli. Näitä oli sitten tarjolla yömyöhään asti..
  5. Ivego

    12 kuukautta -leikki

    Meidän häissä toteutettiin tämä 12kk leikki siten, että kirjekuoret laitettiin pöytien alle sinitarralla kiinni. Sitten yhdessä vaiheessa bestman kuulutti että nyt kaikki kokeilemaan pöydänalta omalta kohdaltaan ja jos vieressä ei istu kukaan niin kokeilee sieltäkin.. Tarkoitus oli laittaa kuoret tuolien alle, mutta tuolit olivat sellaisia, missä oli rakoja niin kuoret olisivat näkyneet. Meillä ei myöskään ollut istumajärjestystä joten emme etukäteeen tienneet, keille menevät tehtävät. Laitan tähän vielä meidän tehtäväkuoret, vinkkejä niihin on saatu näiltä sivuilta.. Syyskuu 2006 Häähumusta selvittyäni, Tarkistan miten arki on hääparilla alkanut... Lokakuu 2006 Syksyn tultua pimeine kausineen, Annan valoa hääparin arkeen… Marraskuu 2006 Talvi tekee tuloaan pakkasineen, Annan talven varalle lämmikettä… Joulukuu 2006 Joulun lähestyessä, Annan joulumieltä hääparille… Tammikuu 2007 Uuden vuoden aloitukseen, Annan idean kipinän johonkin uuteen... Helmikuu 2007 Ystävän päivänä 14.2, Muistan hääparia ystävyydellä… Maaliskuu 2007 Lumien sulaessa ja räntää sataessa, Piristän hääparia jollain tavalla… Huhtikuu 2007 Alkukuun tienoilla, Hääparille pääsiäistä toivotan… Toukokuu 2007 Vapun aikaan, Jotain hauskaa hääparille… Kesäkuu 2007 Juhannuksen tullessa, Keskikesän iloa hääparille… Heinäkuu 2007 Lomakausi parhaimmillaan, Lähetän hääparille lomaterveisiä… Elokuu 2007 Paperihääpäivän kunniaksi, Muistan hääparia jotenkin… Tarkoitus oli laittaa ympäripyöreitä tehtäviä, jotka on helppo kaukanakin asuvien toteuttaa ja tarkoituksena oli myös, että jokainen voi itse miettiä parhaimman tavan toteuttaa..
  6. Ivego

    Karaoke / SingStar

    Kaveri kertoi olleensa häissä missä ainoa ohjelmanumero oli ollut karaokea ja kaverini kertoi ettei oikein ollut hyvä idea. Varmaan menee osana ohjelmaa, mutta jos tarkoitus on laulaa karaokea koko ilta eikä muuta ole, niin sitten ei varmaan sovi häihin... Mun mielestä..
  7. Meille tulee varmaan jotain punaista kuoharia ja sitten muumilimua alkoholittomille. Haluaisin vähän muun väristö kun se yleensä tarjottava kirkas/ kellertävä..
  8. Olen miettinyt tota rankaat vaihdettu, kun sopisi miehen ammattiin, samoi sopis sitten toi avo-osastolta avio-osastolle mun ammattiin.. Jossain toisessa ketjussa oli mun mielestä kans hyvä, "Arvasit oikein"... Todellakin valinnan vaikeutta.. ;D
  9. Mulla kans ongelma.. olisihan se kiva ostaa joku koru/kello, mutta kun tuo isäntä ei käytä muuta kuin kihlasormusta ja rippiristiä.. kravattineula olis sellainen mikä olis joka päivä käytössä, mutta niitäkin löytyy jo monia. yksi mitä ajattelin oli käyntikortti-kotelo, mihin tulisi joku kaiverrus.. Todella vaikeeta miettiä.. Toisaalta voisi jonkun pyyhkeen tms. kirjailla (esim. aviomies tms.) ja antaa sen, mutta...
  10. Häämatka varattu Phukettiin. Lähtö 3.3.07 ja 2vko:a olis tarkoitus olla..
  11. Tulee olemaan vieraita (pariskuntia) joista tunnen/ tiedän toisen, mutta toista en. Paria miehen sukulaista en ole koskaan nähnyt. Samoin mies ei tunne paria meidän puolelta.
  12. Nostan, koska kävin juuri eilen floristin luona suunnittelemassa kimppua. Hän ehdotti minigerberan kanssa sitä vihreää orkideaa (Cymbidium?). Jos jollain olisi kuvia gerbera + orkidea, niin olis kauheen kiva jos laittais tänne.
  13. En mä ainakaan tiedä mieheni ala-asteen opettajan nimeä, en edes kaikkien lapsuuden kavereiden nimiä vaikka toisemme tunnetaankin mielestäni hyvin ja yhdessä ollaan jo oltu / asuttu 8w.. Joten ei joku opettajan nimi kerro sitä et tunteeko toisen vai ei... Ei ainakaan mun mielestä... ;D
  14. Ivego

    12 kuukautta -leikki

    Siellä häissä ainakin missä olin kun tämä pallo/ esine-versio toteutettiin, niin pallo kiersi musiikin tahdissa vieraalta toiselle. Elikkä kukaan ei jäänyt välistä ja kenenkään ei tarvinnut keksiä kenelle antaa kun siirsi vuorollaan pallon vieressä istuvalle tai seuraavaan pöytään.. En tiedä sitten miten muualla..
  15. Meillä nukutaan (jos nukutaan.. ) edeltävä yö yhdessä ja saitten aamulla lähdetään kampukseen ym.. ja nähdään vasta silloin kun veljeni saattaa minut alttarille mieheni luokse..
  16. Ivego

    Teemana kissat

    Tampereella on ainakin Brander oy (www.brander.fi) kissa aiheinen kakunkoriste. meillä on yhdistetyt kissa ja auto teema, joten kutsukortista löytyy kissoja, kakunkoriste ja varmaan juhlapaika koristuksissa tulee myös näkymään...
  17. Ivego

    12 kuukautta -leikki

    Toinen tapa minlä olen nähnyt on se, että joku esine esim. pallo kiertää juhlaväen joukossa musiikin soidessa ja kun musiikki loppuu se kenellä pallo on, saa tehtävän. Eli ihmiset istuvat omilla paikoillaan. Toinen tapa oli sellanen, että piti aina keksiä vihje seuraavan kirjekuoren saajasta (kenellä on seksikkäinen hymy, pikkumusta, hienoin kravaatti ym.) Mutta tämän tyylinen jako tapa pyörii lähinnä läheisimpien sukulaisten keskuudessa ja vieraammat vieraat eivät luultavasti pääse osallistumaan ollenkaan.
  18. Ivego

    Tienvarsikyltit, kuvia ja ideoita

    Tohon kyltin tekstiin liittyen.. Jossain vaiheessa tuli mieleen että olis kiva laittaa nimien tilalle esim. ammatit. Elikkä meillä olis kyltti jossa lukis sairaanhoitaja automyyjä... tai vastaavaa... Mutta saa nyt nähä mitä niihin tulee sitten kesällä kirjoitettua... ;D
  19. Ivego

    Mitä kirkko-ohjelmaan?

    Meille tulee kirkko-ohjelma missä on sitten koko päivän ohjelmat ja infot. En jaksa tehdä montaa lehtistä, joten yksi missä on sitten kaikki. Voi tuntua hieman tökeröltä, että kirkossa näkee jo menut ym. Mutta olen pähkäillyt, että näin on helmpointa. Samalla saan muistutettua ihmisille, että meillä on kuvaus vihkimisen jälkeen, joten ihan heti ei olla hääpaikalle tulossa.
  20. Meille tulee sellanen lasten nurkkaus (jatkopaikan narikka-alue) missä on toimivat videot ja tv. Sitten aattelin jotain lautapelejä, palapelejä, värityskirjoja, puuvärejä, pleikkari?. Mitään syötävää emme aio sinne järjestää, vaan lapset saavat syödä samall kuin aikuiset ja kaikille on iltapalan aikaan ajateltu jotain karkki tms. tarjottavaa..
  21. Ivego

    Ei istumajärjestystä?

    Meille ei tule istumajärjestystä, muuten kuin että yksi pöytä on varattu vanhemmille, kaasolle ja bestmanille, muuten väki saa istua missä tykkäävät. olen ollut kaksissa häissä missä on ollut istumajärjestys ja koska en ole kovinkaan seurallinen ihminen (eli olen tod. ujo) niin olen kokenut tämän järjestelyn aika kaameaksi.. mutta jokainen tekee mikä hyvältä tuntuu...
  22. Kyllä minä vetäisin herneen nenään.. toki olen sellainen joka vetää yleensä herneet nenään aika helposti.. mutta jotenkin tuntuisi pahalta jos joku muu olisi pukeutunut valkoisiin kuin minä sulhoni ja minun päivänä.. olen samaa mieltä kuin muutamat muut täällä, elikkä asiasta sanominen kuuluu sulhaselle, jonka äiti on valkoista päälleen laittamassa..
  23. Kun aloin miettimään minkälaista pukua haluan niin piirtelin vähän paperille ja näin oli helpompaa mennä sitten pukuvuokraamoon. Sinne menin sillä ajatuksella että ostan tai vuokraan, ihan sama, kuhan löytyy haluamani puku. Ja sellainen löytyi vuokrapuolelta, seuraava vaihtoehto oli ostopuku.
  24. Ivego

    12 kuukautta -leikki

    Olisiko kenelläkään sellaisia runoja, mitkä vain antavat suuntaa mitä pitää tehdä eikä konkreettisesti tekemistä (esim. helmikuun kylmiin, hääparille jotain lämmintä -> tällöin voi tehtävän saaja esim. soittaa, ostaa halkopinon, ostaa peiton tms..) (tai joulukuu -> hääparille joulumielen annan)..
  25. Oltiin just pari viikkoa sitten häissä, missä ei ollut juurikaan ohjelmaa (oli häävalssi ja kaksi leikkiä/ohjelmaa) ja kun emme mieheni kanssa tunteneet muita kuin morsiusparin ja toisen pariskunnan häistä niin meille kävi vähän pitkäksi ilta välillä. On mukva jutella ja näin, mutta jäimme kaipaamaan ohjelmaa sinne. Varmasti sukulaiset / lähemmät ystävät eivät kaivanneet, mutta...
×
×
  • Create New...