Jump to content
Naimisiin.info

Hannamari82

Rouva
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Vantaa

Hannamari82's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minun kimppu maksoi miehen vieheen kanssa yhteensä 50e! Olin tosi yllättynyt, sillä en edes kysellyt hintoja etukäteen. Tosin kimppu + viehe otettiin pienen juhlapaikkakunnan kukkakaupasta, se varmaan vaikutti noin halpaan hintaan.
  2. Meillä ei ollut rahatoivetta, mutta saatiin muistaakseni jotain 700e rahaa ja 80e lahjakortti stockalle.
  3. Minä otin riskin ja pesin satiinipukuni itse pesukoneessa silkin pesuohjelmalla. Täytyypä sanoa että kannatti, puku nimittäin taas loistaa! Helmikirjailut pysyivät hienosti ja kaikki tahrat irtosivat. Tosin mun puvussa oli tahroja vain helmassa (hiekkaa yms.), joten pesukoneessa ei varmaan hankalammat tahrat kuten punaviini irtoa. Puku kuivuikin päivässä pihalla kun on ollut niin lämpöiset kelit. Ja säästin yli 50e pesulan hintoihin verrattuna!
  4. UUTTA: Kengät, alusvaatteet VANHAA: Puku (ostettu käytettynä) LAINATTUA: ??? Tätä pitää vielä miettiä... SINISTÄ: sukkanauhassa
  5. Alttarilla mies pudottaa sormuksen, kompastun helmoihini, hääriisit menevät korviin ja suuhun, en pääse autoon pukuni kanssa, häävalssi, lapsivieraat tahmaisine käsineen yms. Muutama jännityksen aihe siis ilmassa :
  6. Minä yritän "säästää" sillä että hankin tarvittavat hankinnat pienissä erissä. Silloin summat ei tunnu niin isoilta :. Säästetään konkreettisesti mm. vertailemalla hintoja eri kauppojen kesken, se kannattaa! Pitopalvelut yms kannattaa myös kilpailuttaa. Säästäminen riippuu paljon siitä mitä haluaa ja mihin tyytyy. Itse haluan että juhlat onnistuvat hyvin ja kaikilla hyvä mieli, rahaa käytetään sen mukaan.
  7. Minusta tulee rouva Pylvänäinen ;D. Oma sukunimeni huomattavasti harvinaisempi, mutta sitä saa tavailla muille moneen otteeseen...
  8. Me juhlimme häitämme idyllisissä kartanomaisemissa. Kartanon juhlatilojen vuokra oli 200e, johon kuuluu buffet pöytään ja muihin pöytiin koristelut, pöytäliinat, kattaukset ja 4t häiden suunnittelua. Mun mielestä todella kohtuullinen hinta!
  9. Me vietetään häitä taulun kartanossa, se on aivan ihanan romanttinen paikka!
  10. Meillä juhlitaan Keski-Suomessa Taulun kartanossa. Päärakennus: Juhlasali: Hääyö vietetään täällä: Vuokra uskomattoman edullinen, 200e!
×
×
  • Create New...