Nedja

Rouva
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Nedja

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vihkimispaikalta juhlapaikalle on 3km. Järjestämme kuljetuksen.
 2. Tämän päivän Hesarissa kerrotaan ruokatoimittajien nauttineen alkudrinkkinä kuohuviiniä mutta mitäs he mistään tietäisivät :. Minä lähtisin valitsemaan juomia sillä perusteella mitä ruokia/ruokaa tarjolla on tai vaihtoehtoisesti suunnittelisin ruuan juomien ympärille. Meillä ei ruokia vielä ole lyöty lukkoon joten emme myöskään ole päättäneet mitä juomaa tarjoamme.
 3. Ihan OTna vastaan: meillä on "alkudrinksut". Tällä nimellä kutsun juomaa jota häävieraat juovat ennen meidän paikalletuloa. Näyttää kyllä siltä että jatkamme samaa juomaa myös onnittelumaljan kohdalla mutta siihen mennessä vieraat ovat jo juoneet lasin jos toisenkin.
 4. Jessica Simpson & Nick Lachey ja Carmen Electra & Dave Navarro ovatkin jo kerenneet erota :
 5. Maama: :-X ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-X
 6. Siinä on vielä se että ei saisi tulla raskaaksi muistaakseni vuosi kuurin loppumisen jälkeenkään! E-pillerit (Diane Nova/Yasemine) voivat olla hyvä vaihtoehto mutta jos häiden jälkeen on suunnitelmissa perheenlisäystä acne voi pillereiden lopettamisen jälkeen tulla takaisin kahta kauheampana. Suosittelisin että kääntyisit nyt ihotautilääkärin puoleen joka osaa sunnitella oikeanlaisen hoitosuunnitelman!
 7. ^Lainaan nyt itseäni tuolta "merenneitomalliset puvut" ketjusta: Tietysti kyseisestä puvusta voi muuten olla monta mieltä mutta ei siinä hypellä tarvitse ;D
 8. Tähän väliin sopii varmasti hyvin pieni Tillander selvitys väärinkäsitysten välttämiseksi ;D. Tillandereita on olemassa kolme kappaletta joilla ei periaatteessa ole mitään tekemistä toistensa kanssa. In no particular order: 1) Oy Tillander Ab "Turun Tillander". Oma valmiskoru mallisto mutta ei omaa nimikko liikettä. Jälleenmyyjiä kautta maan. http://www.tillander.fi/ 2) Atelier Torbjörn Tillander. Oma liike Kluuvikadulla. Uniikki+valmiskoruja. Eivät valmista koruja muille. http://www.tillander.com/ 3) A.Tillander Jalokiviseppä. Liike Alexanterinkadulla. Omaa tuotantoa ja jälleenmyyjä monille merkeille myös "turun Tillanderin" koruille. Kuuluu nykyään samaan konserniin Kultajousen, Kultakönnin, Westerbackin jne. kanssa (ei samoja tuotteita kuitenkaan). http://www.tillanderjewellers.com Nämä riitelevät keskenään siitä kuka on se AITO Tillander ja eivät varmasti koskaan pääse yhteisymmärrykseen :
 9. Minulla menisi tuo viesti suoraan roskapostien joukkoon ihan mail-ohjelmani roskapostiasetuksien takia (sis jos läh. tuntematon). Std-korteista/viesteistä: Minulle niistä ainakin olisi hyötyä varsinkin kesähäiden osalta. Ensi kesäksi on tiedossa kolme/neljä ystäväpariskuntaa(ei kaikkein läheisimpiä tosin) jotka ovat menossa naimisiin. Jos he pitävät vähän isommat juhlat uskon että meidät on kutsuttu mutta jos keskikokoiset/pienet en usko että olemme kutsuttujen joukossa. Ensi kesäksi on myös tiedossa pari tapahtumaa joihin pitää ilmoittautua tässä pikapuolin ja joihin valmistautuminen on perjaatteessa jo aloitettu ja niitä ei voi sitten oikein perua ja yhdet näistä häistä on samana viikonloppuna. Eli ainakin tässä tilanteessa olisin erittäin kiitollinen std viestistä.
 10. Kiitos kaikille vastauksista! Me ollan nyt ideoimassa tilan jakamista eri korkuisilla kukkaasetelmilla. Vähän vaan hirvittää näiden asetelmien yhteishinta...
 11. Jos Suomenlinnassa haluatte viettää hääjuhlaa toinen mahdollisuus on Pirunkirkko jossa wct samassa rakennuksessa. G18 on tunnelmallinen tila myös talvella.
 12. Kultamarja: esim. Nikellä on tosi kätevä pieni kankainen "kotelo" joka kiinnitetään kenkien nauhoihin. Itse olen käyttänyt sitä kaapin lukon avaimelle ja nyt myös sormukselle. "Kotelo" pysyy tiukasti kengässä mutta laitan kuitenkin sormuksen vielä kankaisen pienen korupussukan sisälle ja sitten vasta koteloon ettei se varmasti missään tilanteessa pääsisi luiskahtamaan läpän alta. Muistaakseni samalta valmistajalta löytyy samantapainen kotelo ranteeseen.
 13. ^hyviä vinkkejä, kiitos niistä. Vitsi kun on vaikea selittää tilan "massiivisuutta" ilman kuvia mutta yritetään. Tila on tietysti luonnollista jakaa osiin eri aktiviteettien (ruokailu, tanssi) mukaan mutta ongelma on lähinnä se että nämä tapahtuvat eri aikaan ;D, eli ruokaillessa lopputila on tyhjillään kun bändi aloittaa vasta sen jälkeen jne. Ollaan mietitty pöytiintarjoilua jolloin valitettavasti buffetpöytä ei toimi tilanjakajana.
 14. En ole ihan varma jos tämä on tälle oikea osasto mutta... Onko jotain tapaa "pienentää" juhlasalia? Juhlapaikassa jota olemme miettineet häihimme on kaunis sali mutta se on oikeastaan paras silloin kun siellä on 250-300 vierasta. Sali on tosi korkea ja suuri ja "vain" 100 henkeä voi näyttää hieman orvolta. Samassa tilassa olisi myöhemmin tarkoitus tanssia ja olenkin miettinyt tilan jakamista kahteen mutta miten. Juhlapaikasta ei valitettavasti ole kuvaa mutta muistuttaa olemukseltaan aika paljon G18-salia (kuvia löytyy tuolta juhlapaikkaketjusta) on vaan suurempi (noin 500m2)