helmiina

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About helmiina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Moikka! elikkäs tää olis hääparin toiveena taikka vaihtoehtoisesti tietokilpailu parista. Olen ehkä itse kallistumassa tietokilpailuun, voi olla monen mielestä tylsä, mutta en oo löytänyt mitään parempiakaan juttuja mitä siel vois toteuttaa. Odottelen myös ehdotuksia mikäli akmaholla olisi jotakin kiintoisempia leikkejä mielessä!! :
 2. Ajattelin jos järjestäisin hääparille tuttujuttu leikin, olisko hyviä kysymyksiä ja muutenkin vinkkejä miten kannattaa tehdä ja miten se on toiminut??.. kiitos..
 3. Tulipa sitten myytyä iso kasa saamiamme häälahjoja kirpparilla. En käsitä vaikka meillä oli lahja lista sokokseen, sillä keräämme tiettyä astiastoa ja toivoimme joitain tarkkaan harkittuja puuttuvia asioita. Silti saimme käsittämättömän määrän "roska tavaraa". Erilaisia- uuni vuokia (ihan kuin meillä ei oli jo 4 yhteisen vuoden asumisen jälkeen, menivät kirpparille myyntiin) -savivuoka (meni anopille) - kaksi kukka kuppia+teetä (meni kirpparille) -pyyhkeitä (kirpparille) -kulhoja (kirpparille) -lasi taulu ( jemmattuna kaapissa) -pahin lahja oli kynttilä setti+ alusta (alustassa luki kyseisen henkilön työpaikan nimi, oli siis mitä ilmeisemmin työpaikasta itse saatu lahja, minkä antoi meille, uskomatonta) Nyt jos laittaisin kutsun, laittaisin kutsuun painotetusti, että emme halua mitään turhaa, sillä olemmehan asuneet jo vuosia yhdessä ja meillä on jo kaikkea tarvittavaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 4. Mulle tulee 5 punaista ruusua, 4 valkoista ruusua, harsokukkaa ja jotain vihreetä roikkuvaa. Kaasoille x 2 tulee 3 valkoista ruusua, harsokukkaa ja vihreetä. Morsiustytöille x 2 tulee 1 punainen ruusu, harsokukkaa ja päivänkakkaraa. Vieheitä x 4 ruusu Yht: 56 euroa!
 5. kaikki vinkit kampaaja-meikkaajista hämeenlinnassa oli tervetulleita, olen yrittänyt etsiä netistä, mutta pienin tuloksin, joten auttakaa ei hämeenlinnalaista