Jump to content
Naimisiin.info

Hushus

Rouva
  • Viestit

    10812
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Hushus

  1. Meillä alkoi häätanssi Blood, Sweat & Tearsin You've Made Me So Very Happy -biisillä, joka vaihtui ABBAn Gimme Gimme Gimmeksi, johon tuli vielä hurja rumpusoolo. Bändi veti livenä. En ole missään muissa häissä nähnyt sellaista ryntäystä tanssilattialle häätanssin jälkeen! :lol: Eli ehdottomasti suosittelen muillekin!

  2. Mutta eiväthän Mendelssohn, Kuula ja Melartinkaan ole mitään kristillisiä häämarsseja? En tunne sitä kappaletta, jonka pariskunta halusi tilaisuuteensa; olikohan siinä sitten jotain jotenkin sopimatonta tai epäkristillistä enemmän kuin noissa perinteisissä? Tottakai ihan vieraan kappaleen soittaminen vaatii kanttorilta joustavuutta ja vaivaa, ja on ymmärrettävää, etteivät kaikki halua siihen ryhtyä. Toisaalta ei mielestäni kuitenkaan ole mietenkään kohtuutonta, että hääpari toivoo jotakin tiettyä asiaa omaan vihkitilaisuuteensa ja pahastuu etenkin silloin, jos se noin suoralta kädeltä ja täysin joustamattomasti teilataan.

    Tuo kohtaus ohjelmassa oli leikattu niin, että siitä ei oikein voinut tietää, miksi kanttori kieltäytyi. Heidän toivekappaleessaanhan olisi ollut laulua. Kirkko ei yleensä nipota instrumentaalimusiikista, mutta lauletusta musiikista voi tulla sanomista, jos teksti ei ole uskonnollinen. Lisäksi sulhanen selitti puhelimeen jotain naislaulajasta ja mieskuorosta, mutta itse en ainakaan tajunnut, että oliko heillä jo olemassa joku laulaja vai halusivatko he kanttorin laulavan. Jos he olisivat halunneet kanttorin laulavan tai järjestävän paikalle laulajan ja mahdollisesti kuoronkin, niin en ihmettele miksi kanttori kieltäytyi. :D

    Vähän tuon kohtauksen jälkeen ohjelman taustamusiikkina soi Here's to You eli kappale, jonka he olisivat halunneet. Kuunnelkaapa vaikka

    . Kyseessä ei todellakaan ole mikään "urkubiisi", vaikka sulhanen niin sanoikin. Olisi ollut aika vaikeaa soittaa tuo pelkillä uruilla, kun alkuperäisessä on kuitenkin mm. basso ja rumpusetti...

    Muuten tämä pari oli minusta ihan sympaattinen, mutta tämä koko marssihomma vähän nauratti. ;)

  3. Onko teillä Agroksessa juhlineilla ollut vessoissa tarvikekorit? Siis sellaiset, joissa on särkylääkkeitä yms. jos vieraat sattuisivat sellaisia tarvitsemaan? Tai osaako joku sanoa, että onko vessoissa sopivaa tasoa, jolle tällaisen korin voisi laittaa? Olen täysin unohtanut, millaiset ne vessat on ja nyt on harkinnassa nuo tarvikekorit. Eihän sellaisia kannata laittaa, jos niille ei ole paikkaa...

  4. Mä en saanut siinä PP-kuvassa käännettyä pöytiä vinoon, joten oon vaan yrittänyt hahmotella muilla tavoilla. Eli mullakaan ei ole tosta tallennettua kuvaa.

    Tohon raon kohdalle tulee lava ja yritys olisi saada pöydät jotenkin niin, että lavan eteen tulisi tanssilattia. Pitopöydän ja baaritiskin sijoittelua pitää vielä vähän miettiä, mutta luultavasti ne tulee tuonne sivuille, missä on tilaa (siis tuon lavan puolen reunoille).

  5. Meille tulossa kanssa 130 vierasta ja tällä hetkellä ajatuksena laittaa pöydät vähän samalla kuin mares, tosin sillä erotuksella, että meillä pöydät tulisi just toisin päin vinottain, jotta kaikki vieraat näkisivät hyvin lavalle.

    Kaikki pöydät siis 12-hengen pöytiä, jotenkin tähän tapaan:

    lava tällä puolella

    _\ \___/ /_ uloskäynti

    / / / / \ \ \ \

    (Älkää ihmetelkö tota keskellä menevää viivaa, se on siinä vaan, jotta noi lavanpuoleiset pöydät tulisi suurinpiirtein oikeisiin kohtiin.)

    Me ei haluta istua kahdestaan omassa pöydässämme, vaan istutaan varmaan jossain tuossa keskivaiheilla vieraiden kanssa.

  6. Ajattelin tuoda tähän ketjuun kuvia, joita näpsin majasta viime elokuussa. Kävin silloin katsomassa majaa omia häitämme varten, mutta päädyimme lopulta toiseen tilaan.

    Shaba, keittiön lisäksi myös salin puolella (keittiön oven vieressä) on jääkaappi. En tosin muista kuinka iso se oli, mutta yhden jääkaapin varassa ei ainakaan tarvitse olla.

    Maja ulkoa, meren puolelta

    img2809wa4.jpg

    Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä!

    Terassi

    img2808tv5.jpg

    Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä!

    "Seinäkoriste" ;D

    img2807wn6.jpg

    Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä!

    Sali

    img2806rq3.jpg

    Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä!

    Sali, tuolla pöytien takana on ovet, jotka vievät terassille meren puolelle (katso eka ja toka kuva)

    img2805qv6.jpg

    Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä!

    Vielä yks pimee kuva salista

    img2804qn6.jpg

    Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä!

    Keittiö

    img2802ox0.jpg

    Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä!

    Ei kauhean onnistuneita kuvia, mutta kaipa noista jonkun käsityksen saa...

  7. Mä ajattelin kanssa jotain tollasta kalanruotoa, mutta mullakin on vaikeuksia hahmottaa, kuinka paljon tilaa pitää olla pöytien välissä. Vähän hankala toi ohjelma. Jos jaksan, leikkelen jostain paperista pöytiä oikeissa mittasuhteissa, niin voin helpommin niitä väännellä.

    Ensi tiistainahan (18.9.) Agroksessa on taas avoimet ovet. Me ollaan ainakin menossa sinne taas vähän huitomaan ja mittailemaan.

  8. Kaipaisin kokemuksia/mielipiteitä ja kovasti myös kuvia juhlatila H3:sta. Tilan kuvaus kuulostaa nettisivuilla lupaavalta..

    Mulla on tästä vaan sellanen kokemus, että oon monta viikkoa sitten laittanut tarjouspyynnön, eikä mitään ole vieläkään vastattu. En käytännön syistä voi hirveästi soitella puhelimella virka-aikaan, joten olen luottanut sähköpostiin. No, tämä ei ehkä ollut meidän ykköstila muutenkaan.

  9. noutopöytää. Meillä oli siis venäläistyylinen noutopöytä, blinejä ja runsaasti lisukkeita niille + salaatti, pöydästä pystyi ottamaan kahdesta suunnasta, ja alkukeitto (+kahvi) pöytääntarjoiltuna, kakku ja avec haettiin pöydästä (hää"karkkeina" meillä oli pusuja)

    Oi, blinejä... :P Näiden kuvien ja kuvausten perusteella on pakko pyytää Gourmandelta tarjous.

    Mites, onko nuo noutopöydän kynttilänjalat pitopalvelun, Intercomin vai kenen?

  10. Edellä mainittujen pitopalveluiden lisäksi ainakin Liekoranta Oy tunsi Agroksenmäen holvikellarin keittiövarustuksineen päivineen ja heille kävi että pöytäliinat tuodaan edellisenä päivänä ja noudetaan seuraavana (saattaa tulla kuljetuskuluja lisää... en huomannut kysyä!). Liekoranta toimii Vammalasta käsin mutta jos en väärin muista niin heillä saattaa olla etäpiste pääkaupunkiseudun tuntumassa. Voi olla että muistan väärin, tuo täytyy tarkistaa. He olivat viime kesänä miehen serkun häissä ja koskaan en ole niin hyvää ruokaa saanut! Lisäksi mikä jäi hyvänä asiana mieleen oli se että tarjoilupöydän ääressä toimi "mestari" joka oli oikea sanaseppo ja selitti tarvittaessa tarkat selostukset ruuista huumorilla höystettynä. Se oli vähän kuin oma ohjelmanumeronsa. Tuo Liekoranta on ruokien puolesta edullinen mutta kun kaikki muut kulut (tarjoilu, kuljetukset yms.) otetaan mukaan niin oli hiuka kalliimpi kuin esim. Hupli, mutta reippaasti halvempi kuin esim. Chef's gourmet. Hitsi että tuo pitopalvelun päättäminen on vaikeeta!

    Kiitokset tästä vinkistä! Vaikeeta on tosiaan, haluaisi maistaa kaikkien näiden pitopalveluiden ruokia ensin ja päättää vasta sitten. :)

×
×
  • Create New...