Jump to content
Naimisiin.info

Hushus

Rouva
 • Posts

  10812
 • Joined

 • Last visited

About Hushus

 • Birthday 05/20/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1356 profile views

Hushus's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. ^Kysy bändiltä, haluavatko he, että etsit heille nuotit/sointulaput vai voisiko joku bändistä plokata biisin. (Siis kuunnella sitä levyltä ja tehdä muulle bändille laput.) Yleensä, jos kysyy hyvissä ajoin, bändi voi plokata itse. Itse lauloin häissämme Stevie Wonderin kappaleen You and I. Mietin myös mm. Elton Johnin Your Songia ja Whitney Houstonin I Have Nothingia.
 2. Meillä alkoi häätanssi Blood, Sweat & Tearsin You've Made Me So Very Happy -biisillä, joka vaihtui ABBAn Gimme Gimme Gimmeksi, johon tuli vielä hurja rumpusoolo. Bändi veti livenä. En ole missään muissa häissä nähnyt sellaista ryntäystä tanssilattialle häätanssin jälkeen! Eli ehdottomasti suosittelen muillekin!
 3. Tuo kohtaus ohjelmassa oli leikattu niin, että siitä ei oikein voinut tietää, miksi kanttori kieltäytyi. Heidän toivekappaleessaanhan olisi ollut laulua. Kirkko ei yleensä nipota instrumentaalimusiikista, mutta lauletusta musiikista voi tulla sanomista, jos teksti ei ole uskonnollinen. Lisäksi sulhanen selitti puhelimeen jotain naislaulajasta ja mieskuorosta, mutta itse en ainakaan tajunnut, että oliko heillä jo olemassa joku laulaja vai halusivatko he kanttorin laulavan. Jos he olisivat halunneet kanttorin laulavan tai järjestävän paikalle laulajan ja mahdollisesti kuoronkin, niin en ihmettele miksi kanttori kieltäytyi. Vähän tuon kohtauksen jälkeen ohjelman taustamusiikkina soi Here's to You eli kappale, jonka he olisivat halunneet. Kuunnelkaapa vaikka . Kyseessä ei todellakaan ole mikään "urkubiisi", vaikka sulhanen niin sanoikin. Olisi ollut aika vaikeaa soittaa tuo pelkillä uruilla, kun alkuperäisessä on kuitenkin mm. basso ja rumpusetti...Muuten tämä pari oli minusta ihan sympaattinen, mutta tämä koko marssihomma vähän nauratti.
 4. Onko teillä Agroksessa juhlineilla ollut vessoissa tarvikekorit? Siis sellaiset, joissa on särkylääkkeitä yms. jos vieraat sattuisivat sellaisia tarvitsemaan? Tai osaako joku sanoa, että onko vessoissa sopivaa tasoa, jolle tällaisen korin voisi laittaa? Olen täysin unohtanut, millaiset ne vessat on ja nyt on harkinnassa nuo tarvikekorit. Eihän sellaisia kannata laittaa, jos niille ei ole paikkaa...
 5. Näin ne mielipiteet muuttuu, meillekin tulee "häähidas" sitten kuitenkin.
 6. Ei ole missään nimessä paha hinta.
 7. Huomasin vasta nyt tämän keskustelun. Yhdyn MinsQ:n ja Sisupussin kehuihin. Kymen Astiavuokraamo & Pito- ja juhlapalvelun Sanna todellakin osaa asiansa. Muistelen vesi kielellä Sannan lohikeittoa. Nami!
 8. Juhlittiin lähisukulaisten kanssa kakun kera.
 9. Meidät vihkitään myös juhlapaikalla. Ilmeisesti aika moni on vihitty siinä aulatilassa, me ei olla vielä lyöty lukkoon, että missä meidät vihitään.
 10. 50-60 hengen juhliin laittaisin varmaan pöydät aina kaksi vierekkäin ikäänkuin neliöksi tai sitten vuokraisin pyöreät pöydät. Mun mielestä paikka ei ole tuon kokoisille häille liian iso, varsinkaan jos on aikomuksena myös tanssia.
 11. Mä en saanut siinä PP-kuvassa käännettyä pöytiä vinoon, joten oon vaan yrittänyt hahmotella muilla tavoilla. Eli mullakaan ei ole tosta tallennettua kuvaa. Tohon raon kohdalle tulee lava ja yritys olisi saada pöydät jotenkin niin, että lavan eteen tulisi tanssilattia. Pitopöydän ja baaritiskin sijoittelua pitää vielä vähän miettiä, mutta luultavasti ne tulee tuonne sivuille, missä on tilaa (siis tuon lavan puolen reunoille).
 12. Meille tulossa kanssa 130 vierasta ja tällä hetkellä ajatuksena laittaa pöydät vähän samalla kuin mares, tosin sillä erotuksella, että meillä pöydät tulisi just toisin päin vinottain, jotta kaikki vieraat näkisivät hyvin lavalle. Kaikki pöydät siis 12-hengen pöytiä, jotenkin tähän tapaan: lava tällä puolella _\ \___/ /_ uloskäynti / / / / \ \ \ \ (Älkää ihmetelkö tota keskellä menevää viivaa, se on siinä vaan, jotta noi lavanpuoleiset pöydät tulisi suurinpiirtein oikeisiin kohtiin.) Me ei haluta istua kahdestaan omassa pöydässämme, vaan istutaan varmaan jossain tuossa keskivaiheilla vieraiden kanssa.
 13. Mua naurattaa toi "Kultamarja doesn't have a personal statement currently." Jotenkin mun on vaikea kuvitella, ettei sulla ole mitään steitmenttiä. :D

 14. Hushus

  Ääh, mä en osaa tätä uutta pohjaa!

 15. Ajattelin tuoda tähän ketjuun kuvia, joita näpsin majasta viime elokuussa. Kävin silloin katsomassa majaa omia häitämme varten, mutta päädyimme lopulta toiseen tilaan. Shaba, keittiön lisäksi myös salin puolella (keittiön oven vieressä) on jääkaappi. En tosin muista kuinka iso se oli, mutta yhden jääkaapin varassa ei ainakaan tarvitse olla. Maja ulkoa, meren puolelta Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! Terassi Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! "Seinäkoriste" ;D Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! Sali Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! Sali, tuolla pöytien takana on ovet, jotka vievät terassille meren puolelle (katso eka ja toka kuva) Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! Vielä yks pimee kuva salista Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! Keittiö Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! Ei kauhean onnistuneita kuvia, mutta kaipa noista jonkun käsityksen saa...
×
×
 • Create New...