jrc

Rouva
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

About jrc

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2369 profile views
 1. Olin isäni vasemmalla puolella. Oikealla puolella "pitäisi" varmaan olla, mutta papin suosituksesta olin vasemmalla puolella jotta vaihto sujuisi sutjakkaasti. Mulle asialla ei ollut mitään merkitystä, ihan sama kummalla puolella.
 2. Jos pöydässä on tuikut sammuneet, ja vieressä on uusia tuikkuja, luulisi vieraiden hoksaavan mistä on kyse. edit. Siis ihan ilman mitään lappujakaan.
 3. Niin totta. Itse otin yhdysnimen, ja se tarkoittaa sitä, että mieheni nimi on meidän perheemme yhteinen nimi, ja minä käytän perheen yhteisen nimen edessä henkilökohtaista nimeä, eli tyttönimeäni. Tyttönimestäni en halunnut luopua, koska miehen nimellä minulla olisi ollut täyskaima samalla alalla, ja muutenkin tyttönimeni, jota olen työelämässä tottunut käyttämään on ytimekäs ja mieleen jäävä. Käytän nykyään töissä koko yhdysnimeä, mutta mielestäni on ymmärrettävää, että ihmiset ymmärtävät helpommin Linda Hjelt-Lehtosen olevan naimisiin mennyt Linda Hjelt, kuin jos olisin luopunut omasta nimestäni kokonaan.
 4. Meillä oli morsiamen isän puhe alkuruoan jälkeen, pääruokaa odotellessa.
 5. Mäkinen käyttää kaivertajaa, ei siis kaiverra itse. Meillä on kaunolla myöskin.
 6. Mun kimpussa oli 40 tulppaania. Lisäksi oli kolme kaasojen ruusukimppua sekä kaksi morsiusneitojen kimppua, joissa jaloleinikkiä ja nappikrysanteemia. Kaikki sidottu omin varsin. Lisäksi pöydissä oli 60 asetelmaa, joissa jokaisessa oli n. 10 tulppaania sekä mustikanvarpuja. Tarjoilupöydässä oli kolme asetelmaa, joissa ranskalaisia tulppaaneja (n. 15-20) kpl, lisäksi tuli kaksi valkoista tulppaaninippua (30 kpl kukkia molemmissa) baariin ja kirkkoon. Kaikkien kukkien hinta yhteensä oli n. 750€.
 7. Meillä tuli räntää talvihäissä, maa oli musta. Ei haitannut tipan vertaa. En edes huomannut säätä hääpäivänä.
 8. Mitä sun blogille on tapahtunut???

 9. Musta on tyhmää, kun sulla ei ole päikkyä.

 10. Mä menin mukaan kimpunheittoon kun omiin häihin oli viikko. Sain kimpun. Termihän on "naimattomat naiset", joten kyllä kihloissa oleva saa mennä. Tietenkään ei tarvitse, jos ei itse tahdo. Mua tilanne huvitti, kyseessä oli ensimmäinen (ja viimeinen) kerta kun kimpun sain.
 11. Meitä muistettiin lahjalla lahjalistalta, pullolla Bollingeria sekä valtavalla kukka-asetelmalla palattuamme häämatkalta. edit. Ja tämän viestin kirjoittamisen jälkeen saimme myös lahjalistalta ostamatta jääneet lasit lahjaksi.
 12. Mä ostin meikkaajalta samansävyisen huulipunan, jota meikissä käytettiin. Aivan uuden, toki. En voi kuvitella, että kukaan ammattitaitoinen meikkaaja lainaisi meikkejä.
 13. Lähetimme papille kiitoskortin kuten muillekin meitä muistaneille, vieraina olleille sekä juhlapaikalle, floristille, valokuvaajalle. Tykkään nähtävästi kiitellä ihmisiä.
 14. Kuunnella voi urkuversiota ainakin Markon häämusiikkisivulla, www.haamusiikki.info Minusta aivan ihana kappale, sopii tosi hyvin häämarssiksi. Perinteinen ja pyhä, muttei kulunut.